Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2020)

09:31 27/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/8/2020), κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο εργασιακό

σας περιβάλλον, πιθανόν να σας αναστατώνουν και να σας γεμίζουν ανασφάλειες. Είναι λογικό να το βιώνετε έτσι στις εποχές που ζούμε, όμως δε σημαίνει ότι θα σας βγουν και σε κακό. Μπορεί τώρα θα σας δοθεί μια αρμοδιότητα, όπου η αποφασιστικότητα του χαρακτήρα σας και η αποτελεσματική σας προσπάθεια θα σας αναδείξουν στον επαγγελματικό σας χώρο ή στους χώρους που τυχόν δραστηριοποιείστε. Η ζωή σας φέρνει ξαφνικές και αναπάντεχες ευκαιρίες και είναι στο χέρι σας να αποδείξετε ότι και τις αξίζετε και θα τα καταφέρετε.

Ταύρος

Λίγο παραπάνω επηρεασμένη θα είναι η ψυχολογία σας σήμερα, με όλα αυτά που ακούτε και μαθαίνετε πως συμβαίνουν. Πιθανόν συναισθηματικά να αισθανθείτε ότι σας βαραίνουν και να δειλιάζετε να ανοιχτείτε σε ότι θέλετε να επιχειρήσετε. Όμως να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί του τολμηρούς και παρ ότι δεν είστε άνθρωποι που προτιμάτε τα ρίσκα, να ξέρετε πως μάλλον θα χρειαστεί να ρισκάρετε για να αλλάξετε την κατάσταση που έχετε περιέλθει. Άλλωστε μικρές δοκιμαστικές πτήσεις προς το άγνωστο, θα σας αποκαλύψουν ότι τα καταφέρνετε ακόμα και αν κολυμπάτε σε αχαρτογράφητα νερά.

Δίδυμοι

Με διάθεση να μην αρκεστείτε σε ότι υπάρχει σε σταθερό επίπεδο στη ζωή σας, αναζητάτε τις ημέρες αυτές καινούργιες ευκαιρίες, μέσα από πρόσωπα που είναι σχετικά πρόσφατες γνωριμίες των κύκλων που κινείστε και δραστηριοποιήστε. Κι αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Φαίνεται πως θα πάρετε από κει, μια ιδέα, μία πρόταση ή κάτι ανάλογο, που θα κινηθείτε προς την κατεύθυνση αυτή και θα σας οδηγήσει σε ένα δρόμο, που εκ των πραγμάτων θα αλλάξετε πορεία. Με μια τέτοια διάθεση, βρίσκεστε στη σωστή πορεία.

Καρκίνος

Κανονικά θα έπρεπε να κάνετε πολλά όνειρα και σχέδια αυτή την εποχή, αφού έρχεται ένας Σεπτέμβρης που θα επανεκκινήσετε εκ νέου την καθημερινότητά σας, σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αν περιμένετε μια απάντηση που θα αλλάξει το επαγγελματικό σας τοπίο, κρατήστε για λίγο την υπομονή σας και σύντομα θα έχετε νέα και μάλιστα ευχάριστα. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να σηκώσετε για τα καλά τα μανίκια και θα επωμιστείτε καινούργιες ευθύνες, που όμως θα είναι βασισμένες, στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας. Ενώ προβλέπεται στα οικονομικά σας, μία μικρή άνοδος.

Λέων

Με ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσει η ημέρα σας, που σημαίνει ότι θα έχετε πολύ τρέξιμο προκειμένου να τα προλάβετε όλα. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να αφήσετε το περιθώριο και για απρογραμμάτιστες συναντήσεις, αφού δεν αποκλείεται, να κάνετε μία τέτοια επαφή, για επαγγελματικούς λόγους, ή για να συζητήσετε μια επαγγελματική πρόταση με αρκετές προοπτικές. Όσο πλησιάζουμε προς το φθινόπωρο, όλο και περισσότερο θα λιγοστεύει ο ελεύθερός σας χρόνος. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε τις πιο ήρεμες στιγμές στη διάρκεια της ημέρας, για να ξεκουράζεστε.

Παρθένος

Σε καλύτερα επίπεδα η σκέψη σας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ενώ βελτιωμένη αισθητά, θα είναι και η διαίσθησή σας. Για το λόγο αυτό, θα μπορείτε να διακρίνετε τις προθέσεις μερικών ανθρώπων απέναντί σας, ειδικά, όταν σας υπόσχονται προοπτικές που εσείς από ένστικτο, καταλαβαίνετε ότι μπορεί να είναι ανυπόστατες. Σε μερικές όμως περιπτώσεις, ίσως και εσείς να υπέρ εκτιμήσετε κάποιους ανθρώπους ή κάποιες προτάσεις που θα σας προκαλέσουν αρχικά ενθουσιασμό. Πάντα να έχετε στο νου σας τις πρώτες σας σκέψεις και να αφουγκράζεστε ποια νοήματα κρύβονται πίσω από κουβέντες.

Ζυγός

Μία ευχάριστη είδηση σας φέρνει πιο κοντά, σε μια εξέλιξη που εδώ και καιρό περιμένατε και σχετίζεται με την εξέλιξή σας, είτε αυτή είναι επαγγελματικής φύσεως, είτε γιατί θέλετε να προβάλλετε κάποια ταλέντα και δεξιότητές σας και ψάχνατε το βήμα. Όλα δείχνουν πως θα έχει θετική συνέχεια και θετική έκβαση, ενώ τώρα, θα σας ανοιχτούν δρόμοι, που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση. Νέες γνωριμίες παράλληλα, διευρύνουν το φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο, ενώ μπαίνουν στη ζωή σας άνθρωποι, που από θέση και από δυναμική, θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι στο μέλλον.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/8/2020), η ημέρα είναι καλή, στο να κάνετε τις κατάλληλες επαφές, προκειμένου να διερευνήσετε το έδαφος που υπάρχει και τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν για να προχωρήσετε στα επόμενα σχέδιά σας. Πρέπει να κάνετε καινούργια σχέδια και να βάλετε νέους στόχους. Εάν επιμείνετε στα ίδια και στα όμοια και δε ρισκάρετε, θα καταλήξετε να αντιμετωπίζετε αδιέξοδα. Ούτως ή άλλως, οι ημέρες αυτές απαιτούν επανασχεδιασμό, για να δείτε μερικά πράγματα να εξελίσσονται προς όφελός σας. Τι σίγουρο είναι, πως αν αρκεστείτε με ότι μέχρι σήμερα παραμένει σταθερό στη ζωή σας, στο μέλλον η σταθερότητα αυτή θα γίνει αμφισβητήσιμη.

Τοξότης

Ότι και αν σκέφτεστε να κάνετε στη δουλειά σας, στο σπίτι, ή στους χώρους που πιθανόν να δραστηριοποιείστε, καλό θα ήταν να κινηθείτε με σωστό προγραμματισμό. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι μπορεί να αποσπαστείτε σε πολλά επίπεδα, που μερικές φορές στην προσπάθειά σας να τα προλάβετε όλα, δεν τα ιεραρχείτε σωστά. Η ημέρα σήμερα έχει βαρύ πρόγραμμα και καλό θα ήταν τίποτα να μην αφήσετε για αύριο, αφού μπορεί κάποιος κοντινός σας άνθρωπος, να σας χαρακτηρίσει, αναβλητικό. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ακολουθείτε συγκεκριμένα βήματα. Γι αυτό, οργανωθείτε.

Αιγόκερως

Πιθανόν σε κάποια πράγματα να αργείτε να λάβετε τις απαντήσεις που περιμένετε. Ίσως να πρόκειται για κάτι καινούργιο στο εργασιακό σας πεδίο, μία νέα συνεργασία ή και αλλαγή δουλειάς. Ίσως να θέλετε να δείτε εάν θα τηρηθούν απέναντί σας κάποιες οικονομικές συμφωνίες, ή ακόμα και η άνοδο της εργασιακής σας θέσης, εάν αυτό σας έταξαν κάποτε. Προς το παρόν μη αποθαρρύνεστε και λίγο αργότερα θα δείτε πως όλα βαίνουν αισιόδοξα. Παράλληλα το σπίτι και οι οικογένεια ίσως αλλάξει σύσταση. Ο ερχομός κάποιου απόγονου, ή ένα παιδί σας μπορεί να φύγει για σπουδές.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/8/2020), σε μια καινούργια συντροφιά θα βρεθείτε σήμερα, ίσως γιατί το συνηθίζετε εάν είστε από τους τυχερούς που την εποχή αυτή κάνουν διακοπές, ή σε κάποιο διάλειμμα σας από τη δουλειά σας. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να σας δώσει κάποιος άνθρωπος, μια καινούργια ιδέα με πολλές προοπτικές, που εάν την ακολουθήσετε, θα έχετε να κερδίσετε και οικονομικά. Με την προϋπόθεση μετά με την ησυχία σας, να πάρετε πληροφορίες σχετικές με το αντικείμενο που σας προτείνουν και να ψάξετε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το είδος και άρα έχουν την εμπειρία να σας δώσουν καλύτερη εικόνα.

Ιχθύς

Εάν οι εποχές δεν ήταν τόσο δύσκολες, τώρα θα ζούσατε πραγματικά ένα θαύμα. Αφού τόσο σε επαγγελματικό, φιλικό και κοινωνικό επίπεδο, πόρτες σας ανοίγονται σπουδαίους χαρακτήρες ανθρώπων φέρνετε κοντά σας και βρίσκετε σύμμαχους σε κάθε σας εγχείρημα. Ακόμα και η προσωπική σας ζωή, έχει άριστες προδιαγραφές να αλλάξει προς το καλύτερο. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, ίσως μερικές φορές να σας κάνουν να χάνετε το θάρρος και την αισιοδοξία σας. Να γνωρίζετε όμως, ότι είναι παροδικές και αυτό που επιθυμείτε στο τέλος θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα