Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2020)

10:01 26/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/10/2020), Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες

και ίσως σήμερα γίνετε πιο συναισθηματικοί ,πιο εσωστρεφείς και ίσως θελήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά αλλά και θέματα συνεργασιών..Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ισορροπίες αν και μέσα σας να σκεφτείτε κάποια πράγματα πιο αντικειμενικά…

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 11ο σας οίκο και στο ζώδιο του Ιχθύ σήμερα και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε όσοι είστε καλλιτέχνες  με καλλιτεχνικές ομάδες και να σχεδιάσετε τους στόχους σας και την πορεία..Κάποιοι άλλοι θα συναντήσετε φίλους και θα έχετε μια πιο εσωτερική επικοινωνία που θα σας φέρει πιο κοντά..

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες στο 10ο σας οίκο μπορεί σήμερα να νιώσετε λίγο χαμένοι και πιεσμένοι από διάφορες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις  αλλά και ανατροπές που μπορεί να έχουν συμβεί στην καθημερινότητά σας αλλά θα τα καταφέρετε..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι σήμερα θα ασχοληθείτε με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 9ο σας οίκο μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερα με μεταφυσικά θέματα ή με κάποιες σπουδές τέχνης που ίσως θελήσετε να κάνετε..Ίσως ονειρευτείτε και ένα ταξίδι που μπορείτε να συναντήσετε ένα φίλο που έχετε να δείτε πολύ καιρό..

Λέων

Οι Λέοντες με τη Σελήνη στον 8ο σας οίκο και στους Ιχθύες υπάρχει πιθανότητα σήμερα να έχετε μια οικονομική βοήθεια από κάποια κρυφή πηγή που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε θέματα οικονομικά που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια…Επίσης θα μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις ακόμα κι αν η απόλυτη στάση σας μπορεί να συνεχιστεί..

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ιχθύ και στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα αντιμετωπίζετε σήμερα θέματα και συζητήσεις με πιο συναισθηματικό τρόπο…Θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε κάποιες παρεξηγήσεις κι ίσως αναθεωρήσετε και τη δική σας στάση..

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα είστε πιο συναισθηματικοί και ρομαντικοί μέσα στην καθημερινότητά σας και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε την τάση σας για απομόνωση με μια πιο καλλιτεχνική διάσταση αλλά και δοτικότητα που μπορεί να έχετε..Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε και να ερευνήσετε τρόπους που θα μπορούσαν να σας ισορροπήσουν στη διάρκεια της ημέρας ίσως ακόμη και μέσα από εναλλακτικές θεραπείες..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/10/2020), σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύες και  στον 5ο σας οίκο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα χόμπυ σας αλλά και με καλλιτεχνία αλλά μπορεί να επισκεφτείτε και ένα καλλιτεχνικό χώρο που που μπορεί να βρίσκεται ένα φιλικό σας πρόσωπο και να επανεξετάσετε κάποια παρεξήγηση ..

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον 4ο σας οίκο και τους Ιχθύες θα προσπαθήσετε σήμερα να μείνετε σπίτι ίσως για να σκεφτείτε θέματα η τρόπους ώστε να αποκαταστήσετε κάποιες ανατροπές ή συμπεριφορές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον..θα τα καταφέρετε και θα νιώσετε την ηρεμία που αποζητάτε..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύες και στον 3ο σας οίκο θα φέρει κάποιες επικοινωνίες από το παρελθόν με πρόσωπα που είχατε χαθεί ..Μπορείτε να περάσετε όμορφα και να αποκαταστήσετε κάποιες διαφορές που είχαν προηγηθεί..

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο 2ο σας οίκο και ίσως σήμερα να κάνετε κρυφά ή φανταστικά σχέδια για να επιλύσετε ανατροπές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ,καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις…Θα είναι μια πιο θετική ημέρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα σοβαρά θέματα της ζωής σας δεν χρειάζονται μια σοβαρή αντιμετώπιση..

Ιχθύς

Σήμερα θα είναι μια θετική μέρα για εσάς με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις με συνεργάτες και να αποκαταστήσετε κάποια επικοινωνιακή ανατροπή που είχε υπάρξει τις προηγούμενες μέρες..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα