Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2020)

10:46 24/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/8/2020), τα “πρέπει και τα “θέλω” την εβδομάδα αυτή

συγκρούονται και φέρνουν συναισθηματικές μεταπτώσεις και αμφιθυμία.  Για το λόγο αυτό ειδικά τις πρώτες μέρες, δεν είναι απαραίτητο να εισπράττετε με απογοήτευση οποιαδήποτε αναβολή, ούτε να την εκλαμβάνετε ως ακύρωση. Πριν αντιδράσετε σε οτιδήποτε, να προσπαθείτε να δείτε πρώτα, το πως θα εξελιχθεί, γιατί μπορεί να εμπεριέχει ένταση αλλά όσο πιο πολύ χρόνο παίρνει η εξέλιξή του, τόσο πιο ομαλή θα είναι η μετάβαση σε μια νέα κατάσταση που ίσως χρειαστεί να τη συνηθίσετε. Παρακολουθήστε το τι γίνεται σαν παρατηρητές.

Ταύρος

Μία κουβέντα αρκεί σήμερα για να παρερμηνεύσετε εκείνα που σας λένε και να θεωρήσετε ότι σας αμφισβητούν. Δεν θα είναι θέμα εγωιστικής αντίδρασης αλλά αξιοπρέπειας. Όμως, κατά πάσα πιθανότητα, θα πρόκειται απλά για μια απλή νουθεσία. Ίσως ένα δικό σας πρόσωπο, να σας μιλήσει για τις ανησυχίες του, να σας πει ότι μερικά πράγματα που κάποιοι σας τάζουν, πως είναι τελικά ανυπόστατα και με τον τρόπο αυτό θα θελήσει να σας βοηθήσει να το ξεχωρίσετε.  Μην προκαταβάλλεστε λοιπόν με τις λέξεις, όταν δε σας αρέσουν τα νοήματά τους, γιατί τώρα μπορεί όντως να σας ξεγελάσουν.

Δίδυμοι

Για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα αρκετής κινητικότητας, αφού θα χρειαστεί να κάνετε επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, ή να προωθήσουν υποθέσεις σας. Κάτι που θα κάνετε με σχετική ευκολία σε σχέση με άλλους χαρακτήρες, που οι δημόσιες σχέσεις δε χαρακτηρίζουν τα φυσικά προσόντα τους. Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να έχετε απρόσμενες συναντήσεις με ανθρώπους που είχατε σχετιστεί στο παρελθόν, είτε στον ίδιο εργασιακό χώρο, είτε υπήρξατε μαζί ένα φεγγάρι της ζωής σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού κάποιοι από αυτούς κατέχουν θέσεις και μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες.

Καρκίνος

Πάντα η διάθεση που είχατε, έπαιζε σημαντικό ρόλο όχι μονάχα στην ψυχολογία σας αλλά και στον τρόπο που λειτουργούσατε και διαχειριζόσασταν τις υποθέσεις σας. Για το λόγο αυτό, τονίστε τις θετικές αισιόδοξες και φιλόδοξες σκέψεις σας, αφού έχετε να περιμένετε εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, την διαμόρφωση των οικονομικών σας και της προσωπικής σας ζωής. Να θυμάστε, ότι όταν σκεφτόμαστε θετικά, τραβάμε προσελκύουμε το καλό στη ζωή μας. Ενώ όταν έχουμε διάθεση μίζερη, μην περιμένουμε κάποια πρόοδο, αφού και οι άνθρωποι που τραβάμε είναι το ίδιο μίζεροι.

Λέων

Διαπραγματευτείτε καλύτερα τον εαυτό σας, όπου και αν σχετίζεστε. Τις ημέρες αυτές, σίγουρα θα χρειαστεί να συζητήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με το εργασιακό σας αντικείμενο, με τον εργοδότη σας ή κάποιον άνθρωπο που μπορεί να σας προτείνει μια συνεργασία.  Μην απαντάτε αμέσως με ένα “ναι” και μην δεχτείτε να σας κάνουν παζάρια, που θα σας εμποδίσουν να δείτε την εργασιακή σας εξέλιξη να παίρνει την ανιούσα. Ασφαλώς και πρέπει να είστε διαλλακτικοί με ότι ακούτε αλλά όταν καταλαβαίνετε ότι πάνε να σας ρίξουν ή να υποβιβάσουν τις προσδοκίες σας, δείξτε άρνηση.

Παρθένος

Ο μήνας των γενεθλίων σας, κρύβει για εσάς πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, σχεδόν σε όποιο τομέα κι αν επιθυμείτε να δείτε να προχωρούν κάποια πράγματα. Ειδικά εάν τώρα προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, ή εάν ψάχνετε να βρείτε μια καινούργια δουλειά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε σύντομα και μάλιστα να είναι σχετικός με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Παράλληλα θα έχετε αρκετή δημιουργική διάθεση και θα ψάχνετε να βρείτε ή να μάθετε πληροφορίες, σχετικά με κάτι που αφορά την επιμόρφωσή σας, ή την ένταξή σας σε μια νέα δραστηριότητα.

Ζυγός

Πιθανό να έχετε μπει στη διαδικασία, εργασιακά τουλάχιστον να ψάχνετε για κάτι καινούργιο, ή για να συμπληρώσετε τα οικονομικά σας με ένα επιμίσθιο. Ίσως πάλι να αναμένατε μία εξέλιξη προς όφελος σας, στη δουλειά που ήδη εργάζεστε. Όπως και να έχει το πράγμα οι εξελίξεις αυτές αργούν, γιατί τα δεδομένα που υπάρχουν εμπεριέχουν αρκετή ασάφεια, για να ξέρουν να σας δοθούν απαντήσεις σε αυτό που ζητάτε. Τουλάχιστον ότι και αν ακούτε σήμερα, απλά να το εκλάβετε ως πληροφορία και μη θεωρείτε τίποτα σίγουρο. Αποφύγετε να πιστέψετε σε ταξίματα που αφορούν το μέλλον σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/8/2020), μην αφήνετε τις ακυρώσεις, τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που συμβαίνουν σε όλα όσα προσδοκάτε από την προσπάθειά σας να σας ρίχνουν ψυχολογικά.  Η συσσωρευμένη ενέργεια που νιώθετε μέσα σας, που δεν εκτονώνεται και σε κάποιες φορές καταπνίγεται, σας κάνει να αισθάνεστε ψυχολογικά πεσμένοι. Όχι, εκείνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να παίρνετε εσείς τις πρωτοβουλίες που πρέπει για να δείτε να δρομολογούνται τα θέματα που επιθυμείτε να εξελιχθούν, προς την κατεύθυνση που θέλετε. Στρατηγική και αφοσίωση στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας χρειάζεται και φυσικά όχι ηττοπάθεια.

Τοξότης

Μερικοί άνθρωποι όταν έρχονται τη στιγμή ακριβώς που χρειαζόμαστε βοήθεια, λειτουργούν σαν από μηχανής θεός. Έτσι λοιπόν, εάν σήμερα προγραμματίσετε να βγείτε και να τα βάλετε με δημόσιες υπηρεσίες τράπεζες νομικές υποθέσεις κτλ, δεν αποκλείεται να πέσετε πάνω στο κατάλληλο άτομο που βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, και να σας προτείνει λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν στο μέγιστο βαθμό. Γενικότερα πάντως με ότι κι αν συμβαίνει γύρω σας, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και την καλή διάθεση τονισμένη τόσο, που τίποτα δε θα σας πτοεί να σταματήσετε.

Αιγόκερως

Πιθανόν σήμερα ή αύριο, κάποια χρήματα που σας όφειλαν να σας επιστραφούν, ακόμα και αν τα είχατε δανείσει και δεν αναμένατε ότι θα σας τα επέστρεφαν ποτέ. Μπορεί μάλιστα να πρόκειται και για ένα μπόνους από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή μια οικονομική ενίσχυση από ένα πρόσωπο της οικογενείας σας, ίσως και το σύντροφό σας, για κάτι που θέλετε να φτιάξετε.  Δεν είναι κανένα μαγικό ραβδάκι που κάνει τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται. Το καλό έρχεται στη ζωή σας από τη θετική σας διάθεση να βλέπετε τη θετική της πλευρά. Συνεχίστε έτσι και θα εξακολουθήσουν οι ευχάριστες εκπλήξεις.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/8/2020), μπορεί να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, το διάστημα αυτό να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα, ή να δοκιμάσετε να εργαστείτε σε ένα διαφορετικό εργασιακό αντικείμενο που στο παρελθόν δεν είχατε ξανά ασχοληθεί. Ναι θα έχετε και τις προτάσεις και τις ευκαιρίες για κάτι τέτοιο και σίγουρα κάποιοι θα σας θέσουν αρκετά δελεαστικούς όρους και προοπτικές εξέλιξης. Όμως εάν πρόκειται να κάνετε κάτι παράλληλο από την εργασία σας προκειμένου να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, αυτό δε θα πρέπει να επιβαρύνει με επιπλέον ευθύνες το πρόγραμμά σας, που είναι ήδη φορτωμένο. Δε θα το αντέξετε.

Ιχθύς

Μία ευκαιρία που κυνηγήσατε πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειές σας, τώρα επανέρχεται και καλείστε να την εξετάσετε αλλά και να την εκμεταλλευτείτε, όπως άλλωστε σχεδιάζατε. Ένα φιλικό σας πρόσωπο, μπορεί τώρα να σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό χώρο που εργάζεται, να σας δώσει σημαντικές πληροφορίες γι αυτόν και τους τρόπους που θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε τη θέση σας. Εάν τώρα απασχολήστε με έναν χώρο που δε σας αναγνωρίζουν τις δεξιότητες που κατέχετε, ίσως ήρθε ο καιρός να τον εγκαταλείψετε και να ανοίξετε τα πανιά σας αλλού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: STOCKSY / KKGAS

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα