Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/02/2022)

08:58 24/2/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/02/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/02/2022),

η Σελήνη  σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα εξωτερικού αλλά ίσως με νομικά ή τις σπουδές σας και θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα συμφωνία ή να έχετε μια πρόταση που θα εξελίξει τα σχέδιά σας και θα ανακουφίσει κάποιες φοβίες σας ωστόσο αποφύγετε να κάνετε υπερβολικά σχέδια.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά και με νομικά θέματα και ίσως καταφέρετε να κάνετε μια οικονομική συμφωνία .Ωστόσο μην έχετε υπερβολικές προσμονές από φιλικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε μια συνεργασία  που θα βελτιώσει κάποια σχέδιά σας ωστόσο αποφύγετε να είστε υπεραισιόδοξοι.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο  και θα ασχοληθείτε με θέματα  καθημερινότητας σήμερα και με την εργασία σας ωστόσο αποφύγετε να κάνετε υπερβολές με το ωράριό σας και τη δοτικότητα σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε θετική διάθεση το πρωί και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας ή τη δημιουργικότητά σας και ίσως να έχετε επαφές για οικονομικά θέματα  ωστόσο προσέχετε να μην κάνετε άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας σήμερα ωστόσο  ίσως να έχετε βοήθεια   από κάποιο φίλο σε κάποιους στόχους σας ωστόσο ίσως να νιώσετε και αρκετά κουρασμένοι και να έχετε ανάγκη να ηρεμήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε μυστικές συναντήσεις σήμερα ή συμφωνίες με το εξωτερικό ωστόσο καλό θα είναι να μην έχετε υπερβολικές προσμονές .

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/02/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σας ωστόσο  μην κάνετε υπερβολές σε έξοδα για κάποια σχέδιά σας ή την προσωπική σας απόλαυση.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειάς σας και κάποιες σπατάλες ή υπερβολές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να κάνετε μυστικές συζητήσεις σήμερα για επαγγελματικές συνεργασίες ωστόσο μην επενδύσετε σε υπερβολικές υποσχέσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους για να διασκεδάσετε ωστόσο αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή την καριέρα σας  ενώ θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις ωστόσο ίσως να υπερβάλλετε για να καταφέρετε να καλύψετε κάποιες δημιουργικές σας ανάγκες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/02/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα