Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2020)

08:01 23/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (23/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/7/2020), κούραση σας βγαίνει που κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται

από ευθύνες παραπανίσιες που έχετε αναλάβει στον εργασιακό χώρο ή σε κάποιο άλλο τομέα της καθημερινότητάς σας. Κάτι που επηρεάζει και τη συμπεριφορά που έχετε απέναντι στους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Ίσως κάποιο άτομο από αυτά, να προσπαθεί να σας βοηθήσει σήμερα με τις συμβουλές και τις νουθεσίες του, που όμως δε θα έχετε την υπομονή να το ακούσετε και μπορεί μεταξύ σας να δημιουργηθούν θέματα. Καλύτερα λοιπόν να του το ξεκόψετε από την αρχή.

Ταύρος

Κάποια πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα σας δημιουργήσουν θέματα και θα προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν με το να ασχοληθείτε, με μια ιδέα, που φαίνεται να έχει καλές προοπτικές εξέλιξης μεν, αλλά στην εποχή που ζούμε, τα ρίσκα απαγορεύονται. Όπως και να έχει το πράγμα, ακούστε τους, όσο κι αν επιμένουν στη γνώμη τους και από κει και πέρα, πράξτε κατά τη δική σας βούληση. Καλύτερα να τα έχετε καλά μαζί τους και δεν είναι ανάγκη να γνωρίζουν τα επόμενα βήματά σας.

Δίδυμοι

Λογαριασμοί, χρέη και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, σας αναγκάζουν να βάλετε νερό στο κρασί σας και να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιων προσώπων, που σε άλλη περίπτωση θα αποφεύγατε τέτοιου είδους επαφές. Δεν αποκλείεται να μιλήσετε με ορισμένους συγγενείς σας, για μία κληρονομική εκκρεμότητα που σχετίζεστε μεταξύ σας. Εάν το χειριστείτε διπλωματικά το θέμα, θα καταφέρετε να πάρετε αυτό που ζητάτε. Να ξέρετε όμως ότι θα αργήσει λίγο και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια να πείσετε μερικούς.

Καρκίνος

Το σπουδαίο νέο είναι, ότι εάν το προηγούμενο διάστημα, οι σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους, για διάφορους λόγους είχαν διαταραχτεί, τώρα τα πράγματα δείχνουν να διορθώνονται και να εξομαλύνονται με πρωτοβουλία κυρίως δική τους. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να συναντηθείτε ακόμα και τυχαία, με κάποια πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα τους. Μάλιστα κάποιες συναντήσεις από αυτές, φέρνουν ξανά στη ζωή σας ανθρώπους, που έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν.

Λέων

Αντιδράσεις από κάποια πρόσωπα πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα, ύστερα από μια πρωτοβουλία που θα πάρετε, και δε θα αρέσει σε πολλούς. Για λόγους πολιτικής αλλά και διπλωματίας, φροντίστε τουλάχιστον να εξελιχτείτε και να εξηγήσετε τους λόγους που κάνετε αυτή την κίνηση. Ειδικά εάν αυτό συμβεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ή σε κάποιο άλλο χώρο που ηγείστε, ή δραστηριοποιείστε. Σε αυτούς τους χώρους που υπάρχουν τόσοι ανταγωνισμοί, ας μην προκαλείτε αρνητικά σχόλια.

Παρθένος

Επαγγελματικοί λόγοι, ή μία άλλη υποχρέωση, ίσως να σας αναγκάσουν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή να σας βάλουν στη διαδικασία, να κάνετε ένα ταξίδι που δεν το είχατε προγραμματίσει. Προσπαθήστε να το κάνετε, γιατί έτσι σας ανοίγονται καλύτερες επαγγελματικές ή άλλες προοπτικές, κάποιοι δρόμοι που τώρα αν τους βαδίσετε θα ωφελήσουν την εξέλιξη της ζωής σας. Νέα όνειρα και φιλοδοξίες γεννιούνται και σας βάζουν στη διαδικασία να τα υπηρετήσετε.

Ζυγός

Οικονομικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, φαίνεται να διευθετούνται και έτσι μέρα με την ημέρα, τα άγχη σας θα μετριαστούν. Προσπαθήστε όμως να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους, που έχουν την δύναμη και τον τρόπο και μιλήστε μαζί τους, ζητήστε τη βοήθειά τους, εξηγήστε τους. Ένα πρόσωπο ισχυρό από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από την οικογένειά σας, φαίνεται να σας φέρνει σε επαφή, με τη λύση του θέματος που είναι υψηλότερα στις προτεραιότητές σας.

Σκορπιός

Σε σκέψεις μπορεί να σας βάλει μία πρόταση για μια νέα δουλειά, ή για μια διαφορετικής φύσεως οικονομική συνεργασία τις ημέρες αυτές. Από τη φύση σας καχύποπτοι, πιθανόν να μην πιστέψετε στις προθέσεις του ανθρώπου που θα σας πλησιάσει. Όμως αφήστε μαζί του ένα παραθυράκι ανοιχτό και μην αρνηθείτε αυτό που θα σας προτείνει, εάν δεν το εξετάσετε πρώτα. Φίλοι σας ξεσηκώνουν και σας βγάζουν από τη ρουτινιάρικη ησυχία σας, κάτι που αν σας προσκαλέσουν, θα είναι κρίμα να τους το αρνηθείτε.

Τοξότης

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η τύχη και οι συγκυρίες θα βρίσκονται με το μέρος σας κι έτσι θα μπορέσετε να ρυθμίσετε να διακανονίσετε ή να διευθετήσετε, υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομικά, περιουσιακά, και οικονομικά θέματα. Βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα. Εκμεταλλευτείτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και αν διαθέτετε, ένα τάλαντο ή δεξιότητα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να όχι μόνο να το εκδηλώσετε αλλά και να βγάλετε κάποια χρήματα από αυτό.

Αιγόκερως

Μία παλιά σας συνεργασία, πιθανόν να την επανεξετάσετε τις ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται με κάτι που είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν αλλά δεν ευδοκίμησε γιατί τότε οι συνθήκες δεν το ευνόησαν, τώρα να το ενεργοποιήσετε εκ νέου, με άλλους συνεργάτες και να ηγηθείτε της προσπάθειας αυτής.  Από την άλλη μεριά, εάν κάποια συνεργασία σας, είναι προβληματική, μήπως ήρθε ο καιρός να τη σταματήσετε και να πάψετε να δίνετε χαμένες ευκαιρίες σε κάτι που παραμένει στάσιμο;

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/7/2020), αντί να επιμένετε στις απόψεις σας, σχετικά με το πως μπορούν να διευθετηθούν κάποια θέματα που τρέχουν στη ζωή σας και ζητούν άμεση επίλυση, ακούστε και μία άλλη γνώμη εκτός από τη δική σας. Δεν αποκλείεται ένα φιλικό σας πρόσωπο, ή ένας συνεργάτης σας, να έχει για σας έναν ευκολότερο τρόπο για να αρθούν οι δυσκολίες που από κοινού αντιμετωπίζετε. Με ισχυρογνωμοσύνη και λίγο παραπάνω τονισμένο εγωισμό, θα προβάλλετε με λάθος τρόπο το κοινωνικό και εργασιακό σας προφίλ.

Ιχθείς

Μη σχετίζεστε όταν σας επιτρέπετε με ανθρώπους που από τη στάση τους σας χαλάνε τη διάθεση. Προτιμήστε σήμερα να είστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάνετε πράγματα που σας αρέσουν είναι δημιουργικά και σας ευχαριστούν, ενώ εάν σας αρέσει να ασχολήστε με μεταφυσικές αναζητήσεις, τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια, να διαβάσετε αντίστοιχα βιβλία και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε τα ίδια γνωστικά γούστα. Άλλωστε είναι εποχή διεύρυνσης του κοινωνικού και φιλικού σας κύκλου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα