Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2020)

08:31 22/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/9/2020), όσο και αν οι συνθήκες που επικρατούν,

δεν το δείχνουν, αλλά εσείς διάγετε μία περίοδο της ζωής σας, όπου θα ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας σε κάθε επίπεδο. Ούτως ή άλλως, το να ανανεώσετε τους ανθρώπους που σχετίζεστε καθημερινά, θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε την καθημερινότητα, αφού νέες ιδέες θα μπούνε στα πλάνα σας, καινούργια στοιχήματα στόχοι και φιλοδοξίες θα σας προκαλέσουν. Στο διάστημα αυτό, θα διαπιστώσετε ότι αλλάζουν πολλές νοοτροπίες που είχαν υιοθετηθεί από δικούς σας ανθρώπους και δεν ταίριαζαν με το χαρακτήρα τους. Έτσι είναι η εξέλιξη.

Ταύρος

Ξεκινάει για εσάς μία περίοδος, με έντονη κινητικότητα, πολύ τρέξιμο και ένα πρόγραμμα με καθήκοντα και υποχρεώσεις που τρέχουν και ζητάν επίμονα να καλυφθούν, με κάθε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι η πολυπόθητη ησυχία σας, μάλλον θα είναι σπάνια το διάστημα αυτό, ΄πως το ίδιο σπάνιο θα είναι και να ξεκουραστείτε ή να χαλαρώσετε για να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη και του μυαλό σας γενικότερα. Όμως εδώ, θα υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται κι εσείς, θα πρέπει να τις αρπάξετε και να τις εκμεταλλευτείτε, αφού θα έχουν να κάνουν με την εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών σας.

Δίδυμοι

Δε φτάνει που η ζωή γενικότερα έχει γίνει δύσκολη, σας δυσκολεύουν τώρα και οι δικοί σας άνθρωποι, κυρίως στο να συνεννοηθείτε μαζί τους, είτε είναι αυτοί που ζείτε μαζί τους, είτε είναι εκείνοι που συνεργάζεστε στο επαγγελματικό σας πεδίο στενά. Θα έχετε παρατηρήσει, ότι ο καθένας γύρω σας, βρίσκεται χωμένος στις δικές του σκέψεις κι απορροφημένος από όλα τα άλλα, εκτός από αυτά που πρέπει να γίνουν και τα έχετε μοιραστεί από κοινού. Επειδή αυτό θα συνεχιστεί για ένα διάστημα ακόμα, καλό θα ήταν να το συνηθίζατε, έτσι ώστε να αποφύγετε τον εκνευρισμό που συχνά πυκνά θα σας δημιουργεί.

Καρκίνος

Λίγο παραπάνω πιεσμένοι μπορεί να αισθανθείτε τις επόμενες ημέρες, με θέματα που σχετίζονται με τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, με κάποιο κληρονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με την συνεννόηση που πρέπει να κάνετε με ορισμένους συγγενείς σας, ή με μια εκκρεμότητα που αφήσατε πίσω και που τώρα σας αγχώνει μέχρι να καλυφθεί. Στο τέλος βέβαια θα καταφέρετε να ρυθμίσετε όλα τα παραπάνω, αφού πρώτα το άγχος θα σας δημιουργήσει στιγμές ανασφάλειας. Δεν μπορεί λοιπόν όλο αυτό, να μη σας πιέσει, που σημαίνει ότι θα φανεί και στη συμπεριφορά σας, απέναντι σε δικούς σας ανθρώπους.

Λέων

Την υποστήριξη κάποιου σημαντικού προσώπου θα λάβετε τις ημέρες αυτές, πάνω σε μια συζήτηση που αφορά το μέλλον μιας συνεργασίας, σε μια διαπραγμάτευση που θα έχει οικονομικό ενδιαφέρον, ή σε ένα ζήτημα που πρέπει άμεσα να ρυθμιστεί, προκειμένου να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από το άγχος του.  Επειδή είναι μία εποχή που θα πρέπει αν κάνετε καινούργιες συμμαχίες, για να προωθήσετε τους στόχους τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ενισχύστε λίγο παραπάνω την διπλωματία στο λόγο σας.

Παρθένος

Το προσωπικό σας εισόδημα και οι προοπτικές να το ενισχύσετε θα σας απασχολήσει τις ημέρες που ακολουθούν. Πιθανόν να επανεξετάσετε την εξέλιξη που έχει μια πρόταση για συνεργασία, πολλά υποσχόμενη και να διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί της μάλλον είναι αργοί. Σε μια άλλη περίπτωση, θα διαπιστώσετε ότι είναι πρόθυμοι οι συνεργάτες σας και να σας υποστηρίξουν και να θέσουν στην υπηρεσία σας, ότι τους ζητήσετε αλλά τα βήματα που θα κάνουν δεν θα έχουν την απόδοση που προσδοκάτε από εκείνους. Για αρχή μην απογοητεύεστε, όταν τα πράγματα δεν κυλούν με τον τρόπο που τα περιμένατε.

Ζυγός

Μπορεί να είστε άτομα, που δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο για να πάρετε ένα ρίσκο ή μια σοβαρή απόφαση. Μπορεί στα δύσκολα να είστε γενναιότεροι ως προς τη στάση σας, σε σχέση με τους άλλους, την περίοδο όμως αυτή, για οτιδήποτε θέλετε να συνεχιστεί, ή να δρομολογηθεί στη ζωή σας, το περνάτε πρώτα από το μικροσκόπιο και το εξετάζετε σε βάθος και ενδελεχώς. Ναι, είναι ένα σημαντικό στάδιο ωρίμανσης στον τρόπο σκέψης σας που θα σας δώσει θετικά αποτελέσματα και θα σας “εκπαιδεύσει”, στο να μην παίρνετε τόσο γρήγορες και παρορμητικές αποφάσεις, που μερικές φορές μοιάζετε σαν να πάτε φιρί φιρί να φάτε το κεφάλι σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/9/2020), μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στο να δείτε να δρομολογούνται κάποιοι στόχοι ή φιλοδοξίες σας, σε μια περίοδο που ούτως ή άλλως υπάρχει ασάφεια και αβεβαιότητα, όμως  όποια προσπάθεια και αν βάλετε μυαλό στρατηγική και ενέργεια, λίγο αργότερα θα δείτε, ότι θα βγουν αποτελέσματα με θετικό πρόσημο.  Αλλαγές σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της ζωής χρειάζεται να κάνετε κι αυτό θα πρέπει να είναι ο προσανατολισμός σας. Ότι πλέον έχει πάψει να λειτουργεί από καιρό, σε προσωπικό, εργασιακό ή άλλο σημαντικό επίπεδο της ζωής σας, χρειάζεται να σταματήσει να τρώει χρόνο από το χρόνο σας.

Τοξότης

Ένα θέμα με τα παιδιά ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορεί να σας προβληματίσει έντονα σήμερα αλλά ότι κι αν συμβαίνει να ξέρετε πως θα είναι παροδικό. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με κάποιο δικό σας άνθρωπο προκειμένου να διευθετηθεί μία κοινή σας υποχρέωση αλλά αυτό να το βλέπει διαφορετικά, ως προς τη μεθόδευσή του κι εκεί, να υπάρξουν διαφωνίες. Οι ημέρες που ακολουθούν είναι δύσκολες και οι εξελίξεις που περιμένετε σε κάποιο βασικό τομέα της καθημερινότητάς σας, να καθυστερήσουν. Μην αποθαρρύνεστε, μην το βάζετε κάτω και συνεχίστε να το παλεύετε.

Αιγόκερως

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, εξελίσσονται με δυσκολία, τόσο στη επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όσο και στα πεδία που πιθανόν να δραστηριοποιείστε. Σε μια άλλη περίπτωση θα διαπιστώσετε, ότι άνθρωποι που έχετε κοινές υποχρεώσεις ή καθήκοντα, δεν έχουν τις ίδιες προτεραιότητες με εσάς. Μην απογοητεύεστε όμως και εξακολουθήστε να προσπαθείτε για εκείνα που πρέπει να δομήσετε, για να κάνετε τη ζωή σας να εξελιχθεί, προς την κατεύθυνση που θέλετε. Το διάστημα αυτό, έχει μια δυσπραγία στα καινούργια ξεκινήματα, οπότε εάν σας παίρνει, δώστε ένα χρονικό τράτο για να τελεσφορήσουν θετικά.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/9/2020), τις ημέρες αυτές, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, όχι μονάχα στα πρόσωπα του στενού σας κύκλου, στα οικογενειακά ή στα φιλικά πλαίσια αλλά και το πως μιλάτε στους ανωτέρους σας, ή σε κάποιο γονέα σας. Μπορεί να χαρακτηριστείτε απόλυτοι, ή άκομψη στον τρόπο που συμπεριφέρεστε και ορισμένη άνθρωποι να σας βάλουν φραγή στην οικειότητα που νιώθετε, όταν είστε μαζί τους. Τέλος να θυμάστε ότι μπορεί να μην έχετε δίκιο σε ότι λέτε ή ισχυρίζεστε τελικά γι αυτό αφήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακαλέσετε κάτι που είπατε με άτεχνο και εκκεντρικό τρόπο.

Ιχθύς

Με περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί να διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας σήμερα, αφού μία παράλειψη μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, έναντι των συνεργατών ή κάποιων προϊσταμένων σας. Επιπλέον να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε μηχανήματα, εργαλεία ή οδηγείτε, αφού μπορεί να προκαλέσετε στον εαυτό σας, μικρούς τραυματισμούς και ατυχήματα από αφηρημάδα. Σε μια περίοδο που θα χρειαστεί να έχετε ανοιχτό το ένστικτο και τα αντανακλαστικά σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, καλό θα ήταν να μην δημιουργείτε θέματα που σας τρώνε χρόνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα