Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/7/2020)

09:21 22/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (22/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/7/2020), μπορεί να συμβαίνουν τόσα πράγματα γύρω σας,

γενικά να μην ξέρετε τι καινούργιο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε που φέρνει η ζωή, απρόβλεπτο και ξαφνικό, η διάθεσή σας όμως από σήμερα αλλάζει προς το καλύτερο. Με περισσότερη αισιοδοξία ξεκινάει η μέρα σας σήμερα και αποφασιστικότητα να φέρετε τα πράγματα σε μια ισορροπία. Γίνεστε πιο δημιουργικοί και επικοινωνιακοί. Σε κάποιες περιπτώσεις θα αντιμετωπίσετε τα θέματα που θα προκύψουν διπλωματικά και σε κάποιες άλλες θα βάλετε τα όριά σας σε όποιον και όποτε το χρειαστεί.

Ταύρος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα καταφέρετε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, όχι βέβαια στο βαθμό και στη διάρκεια που θα θέλατε, όμως θα μπορέσετε να πάρετε ανάσες και να ξεκοπείτε από τα προβλήματα της καθημερινότητάς, με μικρά ταξιδάκια και προορισμούς, καλούς φίλος και αγαπημένα πρόσωπα. Τώρα θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από ειδικούς του είδους, για μια ιδέα που σκέφτεστε μα βάλετε στα σκαριά και να βελτιώσετε την ροή των εσόδων σας.

Δίδυμοι

Μια καλή επαγγελματική εξέλιξη αναμείνατε τις ημέρες αυτές, αφού φαίνεται, είτε ότι θα λάβετε μια προαγωγή ή ενίσχυση του εισοδήματός σας από την εργασία που κάνετε, είτε στην περίπτωση που ψάχνετε για δουλειά, να σας προταθεί στον τομέα που θα επιθυμούσατε να εργαστείτε περισσότερο και πιο κοντά στα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Χρήμα έρχεται στα χέρια σας, πιθανόν από ένα μεγαλύτερο σε ηλικία πρόσωπο της οικογενείας σας. Φροντίστε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να μην ξεμυαλίζεστε καταναλωτικά.

Καρκίνος

Κανένας στόχος και κανένα όνειρο δε θα μείνουν απραγματοποίητα, εάν αφοσιωθείτε στο σκοπό τους. Ναι, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που ζητάτε και οι άνθρωποι εκείνοι που θα σας βοηθήσουν ενισχύοντας με τον τρόπο τους, τις προσπάθειές σας. Ανοιχτείτε και εκμεταλλευτείτε τον κύκλο των γνωριμιών σας, μιλήστε για τις προθέσεις σας, το τι θέλετε να επιτύχετε και σε αυτό, θα βρείτε συμμάχους και συμπαραστάτες. Μην αποθαρρύνεστε με ότι συμβαίνει γύρω σας, μη χάνετε το θάρρος και το πείσμα σας.

Λέων

Από σήμερα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, η περίοδος αυτή, είναι εξαιρετική για να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε οικονομικούς διακανονισμούς, να επιχειρήσετε σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα και να ρισκάρετε αν χρειαστεί, προκειμένου να δοκιμάσετε την τύχη σας σε πεδία που μέχρι τώρα δεν είχατε επιχειρήσει. Εάν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν λέγοντάς σας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ας κρατήσουν τις επιφυλάξεις τους για τον εαυτό τους. Εσείς συνεχίστε ακάθεκτοι.

Παρθένος

Επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα, θα σας δώσουν καινούργιες ιδέες, θα μιλήσετε μαζί τους για εναλλακτικές επαγγελματικές προοπτικές, θα πάρετε συμβουλές για το πως θα σταθεροποιήσετε στους καιρούς που ζούμε, τα οικονομικά σας και γενικότερα, θα μάθετε χρήσιμες πληροφορίες, για πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί αλλά μπορούν να σας λύσουν θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας. Βγείτε λοιπόν, μιλήστε κινηθείτε και επικοινωνήστε, κάντε καινούργιες και χρήσιμες γνωριμίες.

Ζυγός

Ύστερα από ένα διάστημα που σε πολλά θέματα αντιμετωπίζατε καθυστερήσεις και αναβολές, τώρα τα πράγματα αρχίζουν και στρώνουν και όλα θα δείτε πως θα μπουν σε ένα καλύτερο ρυθμού.Μπορείτε αν θέλετε να κανονίσετε έστω και ολιγοήμερες διακοπές και μακάρι να πάτε για να ξεκουραστείτε, θα σας ηρεμούσε και θα σας ανανέωνε. Επίσης θέματα κληρονομικά, ή εκκρεμότητες που έχετε με συγγενικά σας πρόσωπα, μπορούν να διακανονιστούν, με ευκολία και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να γίνουν συμφωνίες μεταξύ σας.

Σκορπιός

Μην ακούτε κολακείες και λόγια που σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση, νομίζοντας ότι λέγονται από κάποιους ανθρώπους με ειλικρίνεια. Τις ημέρες αυτές, μπορεί ένα άτομο να έρθει και να σας φουσκώσει τα μυαλά με μια δελεαστική ιδέα, να σας βάλει στη διαδικασία ενυπόγραφων δεσμεύσεων για ένα εργασιακό αντικείμενο, που δε θα αποδώσει στο τέλος εκείνα που θα αναμένατε, ή να εκμεταλλευτεί προς όφελός του των κύκλο των γνωριμιών σας, ακόμα και αν πάει αντίθετα με τα δικά σας συμφέροντα.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή κοντεύει να τελειώσει και σας βρίσκει σε φάση κούρασης, σωματικής και ψυχολογικής. Σε μία περίοδο που έχετε ανοίξει πολλά θέματα προκειμένου να τα δρομολογήσετε και να τα επιλύσετε, κάποιοι άνθρωποι, συγγενείς ή συνεργάτες, δε φαίνονται και τόσο πρόθυμοι απέναντί σας, στο να διευθετήσετε μαζί κοινές υποθέσεις. Αυτό σήμερα σε κάποιες στιγμές πιθανόν να σας εκνευρίσει και να θελήσετε να παρατήσετε κάθε προσπάθεια από όσες είχατε μέχρι τώρα κάνει για τους παραπάνω σκοπούς.

Αιγόκερως

Ένας φίλος ή ένας καλός σας συνάδελφος σήμερα, θα προσπαθήσει να σας προειδοποιήσει, για το ποιόν ενός ατόμου, που τελευταία κάνετε μαζί παρέα, ή συνεργάζεστε. Μην τον αποπάρετε νομίζοντας ότι θα έχει άδικο, όσο και αν συμπαθείτε το άτομο που θα σας εκθέσει τις αντιρρήσεις του, γιατί κάπου υπάρχει η αλήθεια, όχι στο μέγεθος που θα σας περιγράψει αλλά με σοβαρές πιθανότητες να ευσταθεί η άποψή του, τουλάχιστον στο σημείο που θα ισχυριστεί, ότι το άτομο αυτό, εκμεταλλεύεται προς όφελός του κάποια πράγματα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/7/2020), αντί να σκέφτεστε συνεχώς, υποθέσεις που δε δείχνουν να βελτιώνονται όσο κι αν έχετε προσπαθήσει, ανθρώπους που προσπαθήσατε μαζί τους και δεν ανταποκρίθηκαν με τον ίδιο τρόπο να συνεργαστούν στην κοινή σας προσπάθεια, αντί να βιώνετε καταστάσεις τοξικές που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά και όχι μόνο, μήπως θα είναι καλύτερο, ένα ένα να τα βγάζετε από τη ζωή και την καθημερινότητά σας υποθέσεις τέτοιες και να απαλλαγείτε μια για πάντα από αυτές; Βγάλτε το περιττό που εμποδίζει την εξέλιξή σας.

Ιχθείς

Υπέροχη ημέρα σήμερα για εκδρομές για μικρούς προορισμούς αναψυχής και για μετακινήσεις γενικότερα. Πρέπει όμως να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί στην οδήγηση ή στους χειρισμούς επικίνδυνων μηχανημάτων, στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, στη νευρικότητα ή την αφηρημάδα σας. Μικρά ατυχήματα από παραβλέψεις, μπορεί να σας βάλουν μπελάδες στο κεφάλι σας και να μην ευχαριστηθείτε τη μέρα αυτή, όπως οφείλετε στον εαυτό σας και σε εκείνους που αγαπάτε ή νοιάζεστε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: STOCKSY / KKGAS

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα