Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/6/2020)

08:56 22/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (22/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/6/2020), παραπάνω νευρικοί και εύθικτοι θα γίνεστε

σήμερα, με μειωμένη υπομονή να ακούσετε εκείνα που θα έχουν να σας πουν οι να σας ζητήσουν, οι άνθρωποι που ζείτε μαζί τους ή οι συνεργάτες σας. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να ελέγξετε τη δυσθυμία σας, αφού μπορεί να πείτε ή να κάνετε θέματα, που λίγο αργότερα μπορεί να μετανιώσετε για τη στάση σας αυτή αλλά να δυσκολευτείτε να τα πάρετε πίσω.  Άλλωστε μικρές εστίες έντασης θα υπάρχουν παντού, όπου κι αν βρεθείτε η μετακινηθείτε. Δεν είναι ανάγκη να πρωταγωνιστείτε.

Ταύρος

Καταπιεσμένες επιθυμίες και πράγματα που σας ευχαριστούν θα βγαίνουν κατά κύματα από μέσα σας σήμερα, συγκαλυμμένα με ένα παράπονο ή μέσα από θυμό. Σας έχουν κουράσει οι ανατροπές που συμβαίνουν με εξωφρενική συχνότητα πλέον στη ζωή σας και πολύ συχνά διαπιστώνετε την αλλαγή της στάσης κάποιων ανθρώπων απέναντί σας, ακόμα και αν τους έχετε ωφελήσει. Ίσως σήμερα καταστάσεις που σας πλήγωσαν να ανακληθούν από τη μνήμη σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην ξεσπάσετε στους κοντινούς σας ανθρώπους.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση. Μην ξεμυαλίζεστε με εφήμερες αγορές ή δαπάνες σε είδη που δεν τα χρειάζεστε άμεσα και μην αγοράζετε συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας, αφού λίγο αργότερα μπορεί να σας βγουν ελαττωματικές. Τις ημέρες αυτές κάποια υπόθεση που περιμένατε να εξελιχθεί, μάλλον θα διαπιστώσετε ότι θα καθυστερήσει αρκετά. Ίσως τελικά να χρειαστεί και να την εγκαταλείψετε.

Καρκίνος

Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε από την αρχή της ημέρας σήμερα. Κάποια θέματα που περιμένατε κολλάνε και αυτό σας γεμίζει άγχος και ανασφάλεια. Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο στη ζωή σας, όπου το παρελθόν με όσες μνήμες κι αν είναι φορτωμένο, θα πρέπει να δώσει τη θέση του στο μέλλον. Κοιτάξτε μπροστά και μόνο μπροστά, αφήνοντας πίσω ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις, που μόνο σας πλήγωσαν. Μην ανακαλείτε στιγμές που έκαναν την ψυχή σας να ματώνει. Εκεί έξω υπάρχουν για σας μόνο τα καλύτερα.

Λέων

Το ότι είστε συχνά άνθρωποι καλοπροαίρετοι, δε σημαίνει ότι το ίδιο κάνουν απέναντί σας και οι άλλοι. Το ότι σας αρέσει να σας επευφημούν  πιθανόν αυτό να είναι μια αδυναμία σας, αφού ορισμένοι φίλοι ή συνεργάτες σας το εκμεταλλεύονται, για να χρησιμοποιήσουν το δικό σας κύρος και δύναμη, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Προσέξτε λοιπόν σήμερα το τι λέτε αλλά και ποιους εμπιστεύεστε, αφού κάποιοι από το εργασιακό αλλά και φιλικό σας περιβάλλον σας βλέπουν ανταγωνιστικά, κάτι που δεν το έχετε αντιληφθεί.

Παρθένος

Εξακολουθείτε να δέχεστε κάποια πράγματα με καλή πρόθεση, παρόλο που εκείνοι που σας τα επιβάλλουν κοιτάζουν να βρουν τρόπους ώστε να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα σας για το δικό τους συμφέρον. Όμως την εβδομάδα αυτή, δε θα είστε απέναντί τους τόσο συγκαταβατικοί, αφού θα τους ζητήσετε να δεσμευτούν σε κάποιες υποσχέσεις που σας είχαν δώσει τον προηγούμενο καιρό. Να θυμάστε, ότι οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους αλλά και συνεργάτες.

Ζυγός

Το περιβάλλον και οι άνθρωποι που ζείτε μαζί τους ή συνεργάζεστε καθημερινά, πιθανό να γίνουν πιο απαιτητικοί και πιο καταπιεστικοί απέναντί σας σήμερα.  Για να αποφύγετε τις εντάσεις, μπορεί να μη τολμήσετε να πείτε τη γνώμη σας όταν χρειάζεται. Αυτό όμως δε θα σας βοηθήσει να τους δώσετε να καταλάβουν τα δικά σας «θέλω» τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας. Αντίθετα μέσα σας αν αυτοκαταπιεζόσαστε, αυτό θα λειτουργήσει συσσωρευτικά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην αντέξετε και να ξεσπάσετε προς όλους και σε όλα.

Σκορπιός

Το παρελθόν οι συνθήκες και οι καταστάσεις, σας καλούν να επανεξετάσετε τη στάση που κρατήσατε σε κάποιες περιπτώσεις και τους τρόπους που διαχειριστήκατε ορισμένα γεγονότα, που είτε ανακαλούνται στη μνήμη σας, είτε επανέρχονται τώρα για να δώσετε ένα τέλος στην περίπτωση που εξακολουθούν να λειτουργούν σαν εκκρεμότητες. Αναθεωρήστε λοιπόν τη στάση και το σκεπτικό σας και εάν κάποιες σχέσεις σας διαταράχτηκαν από τον εγωισμό σας, διορθώστε τις.

Τοξότης

Το να βιώνετε με έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα, όλα όσα περιμένατε και ματαιώθηκαν, ανθρώπους που έφυγαν δίχως να σας δώσουν εξηγήσεις και ταξίματα που σας έδωσαν αλλά δεν εκπληρώθηκαν, μάλλον δε θα βγάλετε άκρη. Προσπαθήστε λοιπόν να αναγνωρίσετε, τι πέρναγε από το δικό σας χέρι και δεν το κάνατε γιατί περιμένατε να σας το κάνουν ή να το πάρετε από τους άλλους. Κάπου εκεί βρίσκετε το κεντρικό θέμα των όσων σας φταίνε και κυρίως ο ίδιος σας ο εαυτός και όχι οι άνθρωποι γύρω σας.

Αιγόκερως

Διώξτε από τη ζωή σας ανθρώπους που εμπιστευτήκατε και δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό καλείστε να αποφασίσετε την εποχή αυτή, όσο δύσκολο κι αν είναι να πάρει κανείς τέτοιες αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να αφορούν και άτομα που είχε για χρόνια στενές σχέσεις μαζί τους. Άλλωστε εάν δείτε περίοπτα τη ζωή σας, για πολλά πράγματα χρειάστηκε να μηδενίσετε και να ξανά αρχίσετε για αρκετά μεγάλο διάστημα τώρα. Μη δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σε κάτι που δε διορθώνεται.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/6/2020), νέες γνωριμίες διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου και ενδιαφέροντες προσωπικότητες μπαίνουν στη ζωής την εποχή αυτή, γι αυτό και να μην αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους, συγκεντρώσεις από ομάδες ανθρώπων με διαφορετικούς τρόπους σκέψης και στάσης ζωής, από τη δική σας. Από την άλλη μεριά, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες φιλίες σας, αφού θα διαπιστώσετε, ότι δεν είχαν την ίδια ειλικρίνεια απέναντί σας, με αυτή που επιδείξατε εσείς. Κάτι μαθαίνετε και σας κάνει να πέσετε από τα σύννεφα.

Ιχθείς

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, φανείτε πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις στα εργασιακά σας ωράρια και καθήκοντα. Αφηρημένοι από τη φύση σας, ίσως να κάνετε κάποιες παραλήψεις, που θα σχολιαστούν ως εσκεμμένες και θα δημιουργούν λανθάνουσες εντυπώσεις, που δε θα σας ευνοήσουν ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Με απόσπαση της προσοχής σας, μπορεί να προκληθούν μικρό ατυχήματα, εάν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα, ή να έχετε κάποιες κυρώσεις, εάν δεν οδηγείτε προσεκτικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα