Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/09/2022)

10:47 22/9/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/09/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/09/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/09/2022),

η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες για οικονομικά θέματα με φιλικά σας πρόσωπα ή συνεργάτες ωστόσο αποφύγετε και υπερβολές σε έξοδα για κάποιες σας ανάγκες για προσωπική ικανοποίηση.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα βιώσετε εντάσεις σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα ωστόσο μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις για διαφωνίες που μπορεί να έχετε με συνεργάτες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σήμερα και τον 3ο σας οίκο κι ίσως έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε  ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε κάποιες πληροφορίες αλλά αποφύγετε και κάποια εσωτερική ένταση για οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και θέματα οικονομικά ή οφειλές θα σας απασχολήσουν καθώς και κάποιος προβληματισμός με φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεστε με οικονομικά θέματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και πολλοί θα έχετε εντάσεις στις συνεργασίες σας και  σε επαγγελματικά θέματα και ίσως νιώσετε ότι όλοι είναι εναντίον σας ωστόσο αποφύγετε να πάρετε ξαφνικές και τελειωτικές αποφάσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να πιεστείτε ψυχολογικά σήμερα με θέματα καθημερινότητας και κάποιες ανατροπές σε θέματα οικονομικά ωστόσο προσέχετε αρκετά και την υγεία σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και παρόλο που θα δυσκολευτείτε αρκετά ίσως καταφέρετε να εξισορροπήσετε υποχρεώσεις που θα έχετε και την τάση σας να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με φίλους ωστόσο αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και θα πρέπει να αποφύγετε σήμερα εντάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια διάσπαση συνεργασίας χωρίς να έχετε κάτι άλλο στο οποίο μπορείτε να στηριχτείτε.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και θα σας ευνοήσει στην επικοινωνία σας ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες και κάποιες ανατροπές ή αναποδιές που ωστόσο θα καταφέρετε να επιλύσετε.Προσέχετε ωστόσο αρκετά και στις μετακινήσεις σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο κι ίσως σας πιέσουν οικονομικά θέματα ή κάποια ανατροπή σε συμφωνίες που έχετε κάνει ωστόσο κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις .

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα έρθετε σε σύγκρουση με τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και κάποιους συνεργάτες σας ωστόσο μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή με την υγεία σας ενώ ίσως να σας απασχολήσουν έντονα οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/09/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
22092022,