Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/8/2020)

10:45 21/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/8/2020), προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα έτσι

στο πρόγραμμά σας, ώστε να μπορέσετε να αποδράσετε το σαββατοκύριακο που έρχεται με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να χαρίσετε στον εαυτό σας, έστω και δυο μέρες, που δε θα σκέφτεστε, ούτε τι έγινε στη ζωή σας, στα επαγγελματικά ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ούτε το τι περιμένετε να γίνει παρακάτω. Πρέπει να βγείτε από την πρίζα, πρέπει να χαλαρώσετε, να υποχωρήσει ο εσωτερικός εκνευρισμός που σας δημιουργούν οι ανασφάλειες της εποχής. Μπορεί οι καιροί που διάγουμε να έχουν πολλές ασάφειες, όμως για εσάς ανοίγονται τώρα οι ευκαιρίες.

Ταύρος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, “κλέψτε” για τον εαυτό σας ένα τριημεράκι, για να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να κάνετε δώρα στον εαυτό σας και να αφιερωθείτε στο πρόσωπο εκείνο που βλέπετε κάθε πρωί στον καθρέφτη σας και του χρωστάτε πολλά. Ανάσες χρειάζεστε την εποχή αυτή, που όλα γύρω σας αλλάζουν ή ανατρέπονται, με ρυθμούς εξωφρενικούς. Ήδη η ψυχολογία σας πολλές στιγμές είναι σε κατάσταση αμηχανίας. Βάλτε ένα τέρμα σε αυτό. Ξέρετε πως να περνάτε όμορφα όταν χρειαστεί και τώρα το χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Είναι απαραίτητο να μπορέσετε να ξεκοφτείτε για λίγο από την καθημερινότητα που σας προκαλεί πιέσεις και άγχος και να φροντίσετε να πάτε κάπου για να αλλάξετε παραστάσεις, να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουράσετε το μυαλό και την ψυχή σας. Κι όσο κι αν σας ακούγετε σαν πολυτέλεια, η συντροφιά με τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν, μπορούν να ακούν και που σας εμψυχώνουν με τη στάση ή και το λόγο τους, δεν κοστίζει. Μη μένετε κλεισμένοι λοιπόν στις σκέψεις και στο εαυτό σας, βγείτε επικοινωνήστε.

Καρκίνος

Η εποχή που πηγαίνατε με τις προθέσεις των άλλων, είτε με το να σας δώσουν βήμα έκφρασης, είτε με τις δικές τους πρωτοβουλίες να αναδειχθείτε επαγγελματικά, ή όπου δραστηριοποιείστε, έχει παρέλθει. Έξω σας περιμένουν προκλήσεις που με αποφασιστικότητα και βασισμένοι στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας, πρέπει να τις κατακτήσετε. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, τα επόμενα σχέδιά σας, όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις και τις επιλογές σας. Έχετε την εμπειρία, καλείστε να κάνετε τη θέλησή σας πείσμα και να τα καταφέρετε. Είναι κάτι προδιαγεγραμμένο.

Λέων

Με την έφεση να εισπράττετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας με υπερβολή, αυτό να ξέρετε μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά και σε μερικές στιγμές να σας κάνει να αισθανθείτε, καταπίεση και εκνευρισμό. Μη χαλάτε όμως άλλη μια καλοκαιρινή ημέρα, που θα φύγει κι εσείς θα παραμείνετε έτσι εγκλωβισμένοι στα όσα σας απασχολούν. Αποχωρίστε από εστίες έντασης και από ανθρώπους που λες και στόχο σας βάζουν για να προκαλέσουν το θυμό σας. Γιατί λίγο πιο κει εάν κοιτάξετε, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, συνωμοτούν με την καλή έννοια για να γίνετε περισσότερο χαρούμενοι.

Παρθένος

Με την έφεση να εισπράττετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας με υπερβολή, αυτό να ξέρετε μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά και σε μερικές στιγμές να σας κάνει να αισθανθείτε, καταπίεση και εκνευρισμό. Μη χαλάτε όμως άλλη μια καλοκαιρινή ημέρα, που θα φύγει κι εσείς θα παραμείνετε έτσι εγκλωβισμένοι στα όσα σας απασχολούν. Αποχωρίστε από εστίες έντασης και από ανθρώπους που λες και στόχο σας βάζουν για να προκαλέσουν το θυμό σας. Γιατί λίγο πιο κει εάν κοιτάξετε, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, συνωμοτούν με την καλή έννοια για να γίνετε περισσότερο χαρούμενοι.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, κρύβει για σας ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Όπως για παράδειγμα, μπορεί να δεχτείτε μία πρόταση ή μία ιδέα, που θα μπορούσε να είναι ένα επαγγελματικό βήμα σε έναν χώρο που ουδέποτε είχατε επιχειρήσει να εργαστείτε ή να συνεργαστείτε. Μπορεί να στηρίζεται σε ένα ταλέντο ή μία δεξιότητά σας, που δεν την έχετε βάλει ακόμα σε εφαρμογή. Παράλληλα, φαίνεται ότι μία εξέλιξη που περιμένατε, για ένα θέμα κληρονομικό ή για ένα εισόδημα από ένα ακίνητο, τώρα θα δρομολογηθεί και θα ενισχύσει τον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/8/2020), αποφύγετε να παρασύρεστε από σκέψεις αρνητικές και γεμίστε το μυαλό σας από εικόνες καλοκαιρινές. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και ανεξάρτητα από το αν έχετε καταφέρει αν πάτε διακοπές ή να κάνετε έστω και μικρές αποδράσεις σε κοντινές διαδρομές, φίλοι θα βρίσκονται στο πλευρό σας, με την πρόθεση να σας ακούσουν να βγάζετε από μέσα σας όλα όσα σας αγχώνουν και να περάσετε μαζί τους όμορφα. Η ζωή άλλωστε είναι ωραία και βρίσκεται μέσα στα απλά πράγματα. Μια καλή κουβέντα πάνω από ένα ποτήρι κρασί, ένα ηλιοβασίλεμα ή ένα όνειρο που μπορεί κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα.

Τοξότης

Σε μία ημέρα που κανονικά θα έπρεπε να χαλαρώνετε, πιθανόν να σκέφτεστε τις εξελίξεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας τομέα. Και εάν εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που πιστεύετε ότι σας υποτιμά ή δεν υπολογίζει την προσφορά σας, μη μένετε στάσιμοι. Ξεκινήστε να ψάχνετε για τις πιθανές ευκαιρίες να εργαστείτε αλλού, που θα σας αναγνωρίζουν τουλάχιστον ότι ξεχωρίζετε. Στείλτε βιογραφικά, κάνετε επαφές με ανθρώπους που έχουν τη δύναμη και τον τρόπο να προωθήσουν το θέμα σας. Μη μένετε στάσιμοι αλλά ότι κι αν ακολουθήσετε, κρατήστε κρυφό για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά διλήμματα θα έχετε τις ημέρες αυτές, αφού θα κληθείτε ή να μην εγκαταλείψετε τη σιγουριά που σας δίνει η υπάρχουσα εργασιακή σας κατάσταση, παρ όλο που δε βλέπετε προοπτικές ανόδου, ή θα αναζητήσετε να βρείτε την αξία σας, σε έναν άλλο εργασιακό χώρο, που μπορεί να ασχολείται με το ίδιο εργασιακό αντικείμενο, εντούτοις πληρώνει καλύτερα, έχει υπόψιν του τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας αλλά κυρίως, δε σας υποτιμά. Διαπραγματευτείτε τη θέση σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις ή υποχωρήσεις, χωρίς να βασίζεστε σε ταξίματα και ανυπόστατες υποσχέσεις.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/8/2020), μπορεί η ημερήσια ρουτίνα σας να έχει χίλιες δυο υποχρεώσεις και καθήκοντα, μην ξεχνάτε όμως, ότι είναι απαραίτητο ένα διάλειμμα από όλα αυτά, για να αδειάζετε το μυαλό σας κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Έτσι συναισθηματικά, θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα πάρετε ανάσες για να αντιμετωπίσετε αυτούς τους περίεργους καιρούς που διάγουμε, με μεγαλύτερη θέληση, έμπνευση και αποφασιστικότητα. Κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εκεί και σας περιμένει για μια βόλτα στο βουνό ή στη θάλασσα, με πρόσωπα αγαπημένα.

Ιχθύς

Παρ όλο που οι καιροί είναι δύσκολοι, εάν σκεφτείτε ότι κάτι καλό έχει αρχίσει να γίνεται στη ζωή σας, τόσο σε ζητήματα καθημερινότητας, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, τότε θα πρέπει να το επιταχύνετε ως εξέλιξη. Δεν αποκλείεται σήμερα, μέσα από μια φιλική συντροφιά σε χαλαρό κλίμα, να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο, που εάν του πείτε ότι είστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι, σε μια νέα συνεργασία, ή ότι ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά, ίσως όχι μόνο να έχει να σας προτείνει τι να ακολουθήσετε αλλά και να σας ανοίξει πόρτες, να σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορέσουν να προωθήσουν τις προθέσεις σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα