Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/10/2020)

08:30 2/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/10/2020), κάθε πράγμα έχει την ώρα του, όσο και αν

εσείς, θέλετε να απαλλαγείτε από την παρουσία στη ζωή σας, από ορισμένους ανθρώπους που λειτουργούν τοξικά για την ψυχολογία σας, όσο και αν καταπιέζεστε από το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και αν μία φιλία σας, έπαψε πλέον να διέπεται από τα χαρακτηριστικά που την δημιούργησαν. Θέλετε λοιπόν τις ημέρες αυτές, να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνετε “κακοί”. Επειδή όμως η σκέψη σας επηρεάζεται περισσότερο από συναισθηματική παρόρμηση και λιγότερο από λογική, καλό θα ήταν προς το παρόν τέτοιες αποφάσεις να μην τις εφαρμόσετε.

Ταύρος

Δεν ενδείκνυται η εποχή, στο να λάβετε δύσκολες αποφάσεις, γιατί στην πορεία μπορεί να αποδειχθούν άκαιρες. Αντίθετα το διάστημα αυτό, εάν βάλετε σε εφαρμογή την διαίσθησή σας, ψάξετε ή ρωτήσετε σε αψυχολόγητο χρόνο, έχετε να μάθετε πολλά από όσα συμβαίνουν καιρό, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, σε επίπεδο ορισμένων φίλων σας, ή ακόμα και στην προσωπική σας ζωή, που μέχρι τώρα τα αγνοούσατε. Όποιος ψάχνει βρίσκει λέει μια παροιμία και σε εσάς η περίοδος αυτή θα σας αποκαλύψει παρασκήνια, συμφωνίες που γίνονταν κάτω από το τραπέζι, ή ανθρώπους που δε σας έβλεπαν με καλό μάτι.

Δίδυμοι

Αφήστε να περάσει το διάστημα αυτό, εάν σκέφτεστε να κάνετε μία νέα οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία, που τώρα εάν γίνει, ίσως οι όροι της να μην τηρηθούν. Σε μια άλλη περίπτωση, μη δεσμευτείτε δια λόγου ή ενυπόγραφα για κάτι την εποχή αυτή, ακόμα και αν ο χρόνος οι συνθήκες και οι καταστάσεις σας πιέζουν αλλά προσπαθήσετε να κερδίσετε χρόνο για λίγων ημερών αργότερα, που τα πράγματα δείχνουν ότι θα εξελιχθούν υπέρ σας. Δεν επιτρέπονται την εποχή αυτή τα μεγάλα ανοίγματα ή τα ρίσκα. Φροντίστε τέλος, τις ημέρες αυτές, να κάνετε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Εάν το τελευταίο διάστημα, είχατε προσπαθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είτε αυτό σχετίζεται με μια νέα δουλειά, είτε μια αλλαγή στην καθημερινότητά σας, ακόμα και το να προωθήσετε ένα ταλέντο σας, τώρα επιτέλους, όσο και αν για αρκετό χρονικό διάστημα καθυστερούσε, θα δείτε ότι θα εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχίστε να βάζετε στόχους και να ονειρεύεστε εκείνα που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, τίποτα με ότι και αν συμβαίνει, δεν μπορεί  να ανακόψει την πρόοδό σας. Μείνετε πιστοί σε κείνα που υποσχεθήκατε στον εαυτό σας.

Λέων

Κάποιες στιγμές κουράζεστε να ανέχεστε πρόσωπα συνθήκες και καταστάσεις που σας κουράζουν αλλά μην εγκαταλείπετε όλα όσα έχετε προσπαθήσει και κερδίσει με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Αυτό άλλωστε είναι και το στοιχείο που όχι μόνο κάνει τους άλλους να σας εμπιστεύονται αλλά τους γοητεύει η επιμονή και το πάθος που έχετε στο να τα καταφέρετε. Έτσι τις ημέρες αυτές, άνθρωποι έρχονται στο πλευρό σας και έμπρακτα δείχνουν ότι θα σας υποστηρίξουν, όπου και όποτε τους χρειαστείτε, ενώ κάποιοι θα γίνουν σημαντικοί σας σύμμαχοι, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Παρθένος

Η πορεία των οικονομικών σας θα σας ανησυχήσει τις ημέρες αυτές, αφού φαίνεται ότι τα έξοδα και οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί τόσο, που μάλλον, δεν επαρκούν τα εισοδήματά σας. Σίγουρα κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες δεν μπορούν να μην καλυφθούν κι αυτό σας αγχώνει μερικές φορές υπέρμετρα, όμως σκεφτείτε και θυμηθείτε, πόσες φορές δεν βρεθήκατε στην ίδια θέση αλλά στο τέλος καταφέρατε με τη συνετή σας διαχείριση, να την ξεπεράσετε. Πάντως, εάν χρειαστείτε βοήθεια και υποστήριξη από κάποιον δικό σας άνθρωπο, φίλο ή συνεργάτη σας, θα την έχετε και με το παραπάνω.

Ζυγός

Τις ημέρες αυτές, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να καλύψετε οικονομικά σας κενά και μια υποχρέωση που τρέχει και σας αγχώνει. Όμως θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους για να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας, είτε αναλαμβάνοντας μία δεύτερη εργασία, είτε αξιοποιώντας, ένα ταλέντο σας. Κατά τα άλλα, φίλοι και άνθρωποι να σας στηρίξουν ή να σας υποστηρίξουν θα βρεθούν στο πλάι σας, αρκεί να τους το ζητήσετε. Με αμηχανία θα τολμήσετε τελικά να κάνετε τα επόμενα αποφασιστικά βήματα της προσωπικής σας εξέλιξης, κάτι όμως που εκ των πραγμάτων θα το επιχειρήσετε και όχι επειδή το θέλετε. Επιχειρήστε το λοιπόν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/10/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση, αφού θα έχετε την τάση να κάνετε άσκοπες αγορές, για να εξασφαλίσετε τη χαρά που δίνει ένα εφήμερο δώρο στον εαυτό σας και όχι για να καλύψετε κάποια ανάγκη που χρήζει των προτεραιοτήτων σας. Ένα παλιό σας απωθημένο, ίσως να βγει στην επιφάνεια και να τα βάλετε με έναν άνθρωπο δικό σας, που στην ουσία δε φταίει, απλά μια αστοχία στη συμπεριφορά του, θα γίνει η αιτία, να του φορτώσετε και ότι άλλο σας φταίει στη ζωή σας. Επειδή έχουμε την τάση κάποιες φορές να τα βάζουμε με τους δικούς μας ως πιο κοντινοί, μην το κάνετε.

Τοξότης

Προσπαθήστε τις ημέρες αυτές, να γίνετε πιο τυπικοί σε πολλά επίπεδα, αφού κάπου έχετε χαλαρώσει. Τυπικοί στα εργασιακά σας ωράρια και καθήκοντα, όσο και αν η εργασία που κάνετε γίνεται κατ’ ανάγκη και στερείται της δημιουργικότητας. Τυπικοί στο να καλύψετε λογαριασμούς ή άλλες οικονομικές υποχρεώσεις, όσο και αν θα επιθυμούσατε να χαρείτε τα χρήματά σας σε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Τυπικοί όμως και στις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού μπορεί και να μην το καταλαβαίνετε αλλά δείχνετε ένα είδος αδιαφορίας για τα “θέλω” και τις επιθυμίες των ανθρώπων που είναι κοντά σας.

Αιγόκερως

Ούτως ή άλλως στους κύκλους που δραστηριοποιείστε αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε κερδίσει με το σπαθί σας την εμπιστοσύνη που δείχνουν εμπράκτως οι άλλοι στο πρόσωπό σας. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, υπάρχει η προδιάθεση να σας κάνουν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση να αναλάβετε έναν τομέα, είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο, όπου μέσα από εκεί, υπάρχει κάθε προοπτική να διαπρέψετε. Μη φοβηθείτε να το χωρέσετε στο χρόνο και στο πρόγραμμά σας γιατί σας ανοίγονται δρόμοι και ορίζοντες που πρέπει να κατακτήσετε κι αυτό γιατί το μπορείτε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/10/2020), με υποτονική διάθεση θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα, αφού η εβδομάδα ενώ φτάνει πλέον στο τέλος της, τίποτα από όσα ελπίζατε πως θα άλλαζαν ή θα διορθωνόντουσαν, δεν δείχνουν να έχουν σημάδια βελτίωσης. Αυτό που φταίει, είναι ότι ακολουθείτε την πεπατημένη. Κάνετε κύκλους στα ίδια πράγματα, στις ίδιες σκέψεις, στους ίδιους ανθρώπους με τις ίδιες απόψεις. Τίποτα καινούργιο, τίποτα το πρωτοποριακό που να σας ενθουσιάζει δεν ανακαλύπτετε.  Εσείς λοιπόν που είστε φτιαγμένοι για να βλέπετε μπροστά, τι περιμένετε; Εκεί έξω υπάρχουν προκλήσεις έτοιμες να τις κατακτήσετε με το προχωρημένο πνεύμα σας!!!

Ιχθύς

Μπορεί ο καθένας να ζητάει από εσάς, ότι θέλει, εσείς όμως δεν είστε διαθέσιμοι μόνο για τα δικά του “θέλω” και επιδιώξεις αλλά κυρίως για τα δικά σας. Μη λέτε λοιπόν τόσο εύκολα το “ναι” σε κάθε έναν που σε καθημερινό πλέον επίπεδο, έρχεται να σας φορτώσει υποχρεώσεις και καθήκοντα ακόμα και αν δε σας αφορούν ή σας αναλογούν. Επειδή θα υπάρχει το διάστημα αυτό αυτή η τάση, καλό θα ήταν να το αποφύγετε, γιατί μετά θα πάει πίσω το δικό σας πρόγραμμα. Σε μια άλλη περίπτωση ειδικά σήμερα, κάποιοι θα το πάνε φιρί φιρί για καυγά. Εσείς καλά θα κάνετε να μην πέσετε στην παγίδα τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα