Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2020)

10:46 20/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/8/2020), διοχετεύστε την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε

σε κάτι δημιουργικό, όπως το να φτιάξετε το χώρο σας, να μαστορέψετε, να βάλετε τον εαυτό σας σε κίνηση, με γυμναστική χορό ή ότι άλλο σας ευχαριστεί. Κι αυτό γιατί θα σας βγαίνει σαν ένας εσωτερικός εκνευρισμός, που θα σας φταίνε όλοι και όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Παράλληλα πρέπει να μετριάσετε συνήθειες που είναι βλαπτικές για τον οργανισμό σας και τις ακολουθείτε με αμετροέπεια το τελευταίο διάστημα. Όπως το κάπνισμα, η μη προσεγμένη διατροφή, ίσως ως ένα βαθμό η κατανάλωση αλκοόλ, που μάλλον το παρακάνετε.

Ταύρος

Μία μικρή αδιαθεσία μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα, από μια εποχιακή αλλεργία, η υπερβολική έκθεσή σας στον ήλιο, η ζέστη που είναι λογικό να υπάρχει την εποχή αυτή. Προσέξτε λοιπόν λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, γιατί κάπου τελευταία τον παραμελείτε. Επιπλέον μπορεί η φυσική κατάσταση και η εξωτερική εμφάνιση, να επιδέχονται κάποιες βελτιώσεις, ίσως για παράδειγμα εάν το ρίξετε πολύ στη γυμναστική, θα κουραστείτε περισσότερο παρά θα νιώσετε την ευεξία που μπορεί να σας προσφέρει. Όλα λοιπόν θέλουν σήμερα ένα μέτρο γιατί οι υπερβολές θα σας κοστίσουν.

Δίδυμοι

Μπορεί σε γενικά πλαίσια γύρω σας να γίνονται πράγματα που μόνο ανασφάλεια μπορούν να προκαλούν, παρ όλα αυτά, εσείς θα εξακολουθήσετε να αισιοδοξείτε, αγνοώντας τα σημάδια των καιρών που διάγουμε και πολύ καλά θα κάνετε. Οι συγκυρίες θα έρθουν έτσι, που το διάστημα αυτό, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που ζητάτε, στο να προβάλετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, να αναγνωριστεί η εργασιακή σας ικανότητα, η άριστη επικοινωνιακά δεξιότητα, που θα σας φέρουν ανθρώπους και νέες γνωριμίες για να πορευθείτε από δω και στο εξής. Συνεχίστε έτσι και μην το βάζετε κάτω.

Καρκίνος

Μπορεί από τη φύση σας να είστε άνθρωποι υπεύθυνοι, όμως μην αναλαμβάνετε ευθύνες που ανήκουν σε άλλους. Μία τέτοια πιθανότητα υπάρχει σαν ενδεχόμενο να σας συμβεί σήμερα, αφού δεν αποκλείεται, προκειμένου να καλύψετε τις παραλήψεις ενός δικού σας ανθρώπου, να προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε το καθήκον που έχει χρεωθεί. Δύο τινά μπορεί τότε να συμβούν: Στην πρώτη περίπτωση να σας θεωρεί δεδομένους κι όποτε θέλει να ξεφορτωθεί κάτι να το φορτώνει σε εσάς και στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα με το να τον καλύψετε στο τέλος να λογοδοτήσετε κιόλας.

Λέων

Καλό θα ήταν σήμερα, να προσέξετε λιγάκι παραπάνω τις σχέσεις σας με γείτονες ή συγγενείς, αφού μπορεί για κάποιο μη ουσιαστικό λόγο, να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Δεν αποκλείεται να γίνει η αφορμή, να βγουν στη φόρα πολλά σπασμένα από το παρελθόν και υπενθυμίσεις που πλέον δεν υπάρχει λόγος να τις σκαλίζετε. Σκεφτείτε ότι ο Αύγουστος είναι η εποχή, που πρέπει να ασχολήστε κυρίως με ότι σας φτιάχνει τη διάθεση και όχι με όποιον για τους δικούς του λόγους και τα θέματα, σας τη χαλάει. Μείνετε λοιπόν μακριά από τοξικούς αλλά και στάσιμους ανθρώπους.

Παρθένος

Πολλά πράγματα που συμβαίνουν, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στα περιβάλλοντα που κινήστε και δραστηριοποιείστε, μερικές φορές σας είναι ανερμήνευτα. Μία τέτοια ημέρα είναι και η σημερινή, που δεν αποκλείεται, να υπάρξουν και ανατροπές στο πρόγραμμά σας, ακόμα και αν έχετε καταφέρει να βρίσκεστε σε διακοπές. Για αρχή μη χαλάτε τη διάθεσή σας. Δε θα προέρχονται από εσάς, όποια θέματα και αν προκύψουν. Κατά δεύτερον μην αναλάβετε να βγάλετε εσείς τα κάστανα από τη φωτιά, εάν φταίει κάποιος άλλος. Εσείς να εξακολουθήστε την πορεία σας μένοντας ανεπηρέαστοι.

Ζυγός

Είναι σημαντικό να τα έχετε καλά με τους δικούς σας “άλλους”, όμως τις ημέρες αυτές θα εξακολουθήσετε να αντιστέκεστε και να μην απαντάτε στις προκλήσεις τους. Ασφαλώς και η διπλωματία είναι ένα πολύ σπουδαίο χάρισμα το οποίο και διαθέτετε, όμως μερικές φορές, χρειάζεται να εισακούεστε κι εσείς. Η υποχώρηση δεν είναι πάντοτε η ενδεδειγμένη μέθοδος, όταν όλα γύρω σας στραβώνουν και οι συμπεριφορές ορισμένων ατόμων μένουν αμετανόητα ανένδοτες απέναντί σας. Κάντε λοιπόν την επανάστασή σας, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο προσόν σας, τον ήρεμο λόγο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/8/2020), σε μια περίοδο που πρέπει να κινηθείτε με εξωστρέφεια και δυναμισμό, μην περιμένετε να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας με τις πρωτοβουλίες των άλλων. Ούτε κιόλας να θυμώνετε εάν η ανταπόκριση και τα αντανακλαστικά τους, δεν είναι αυτά που αναμένατε. Επειδή την εποχή αυτή, κάποιες σχέσεις σας έχουν διαταραχτεί και σε πολλές των περιπτώσεων από τις δικές σας αντιδράσεις, σταματήστε να δημιουργείτε εστίες που μπορεί να σας φτάσουν σε ένα σημείο διαπροσωπικών ρήξεων. Το διάστημα αυτό σας χρειάζονται άνθρωποι που να τους εμπιστεύεστε και να τους έχετε σύμμαχους

Τοξότης

Μπορεί ακόμα να είμαστε όλοι με διάθεση καλοκαιρινή, καλό θα ήταν να σκεφτείτε στις πιο χαλαρές στιγμές σας και την περίπτωση να επιμορφωθείτε σε κάτι, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας μία καινούργια δραστηριότητα, να εκτονώσετε την υπέρμετρη ενεργητικότητά σας σε κάτι δημιουργικό, από το να εκνευρίζεστε γιατί τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο. Δείτε λοιπόν το ποτήρι μισογεμάτο και ανακτήστε την έμφυτη αισιοδοξία σας, καλώντας με τη στάση σας το “καλό” για να συμβεί. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας σήμερα και σας κλέβουν από τις έννοιες της καθημερινότητας.

Αιγόκερως

Μία διαφωνία κυρίως οικονομικής φύσεως, μπορεί να γίνει η αιτία μιας έντασης, τόσο στο εργασιακό σου περιβάλλον, όσο και με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, αφού την εποχή αυτή, θα δείτε δικούς σας ανθρώπους και συγγενείς που είχατε να μάθετε νέα τους καιρό. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει και ένα κληρονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, που έχει μείνει για καιρό σε επίπεδο εκκρεμότητας. Κατά τα άλλα, η ένταση αυτή θα είναι παροδική και όπως γρήγορα θα εκδηλωθεί, έτσι και σύντομα θα αποσιωπηθεί. Παράλληλα προσέξτε σήμερα τις εστίες που μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/8/2020), μία μικρή ενόχληση ίσως να νιώσετε σήμερα από κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται από τον εργασιακό σας χώρο, αφού πιθανόν να σας πιέσει να γίνετε πιο αποδοτικοί, ή να σας αναθέσει ένα έργο που δεν είναι των αρμοδιοτήτων σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να αντιδράσετε, ούτε καν να απαντήσετε και κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, όσο και αν αυτό σας καταπιέζει. Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, ότι το διάστημα αυτό στον εργασιακό σας χώρο συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις και μετακινήσεις. Μείνετε αν γίνεται σχεδόν αόρατοι και μην προκαλείτε λεκτικά την τύχη σας.

Ιχθύς

Τις ημέρες αυτές, προσπαθήστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας όσο γίνεται περισσότερο, αφού λίγο αργότερα σας περιμένει πολλή δουλειά και υποθέσεις που θα χρειαστεί να τις διεκπεραιώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η σημερινή ημέρα θα σας δώσει το χρόνο να σκεφτείτε ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα ή σε ποιο χώρο θα θέλατε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Εάν επιθυμείτε μάλιστα να εξασφαλίσετε ένα επιμίσθιο, τονώνοντας τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, δεν έχετε παρά να ζητήσετε τη βοήθεια του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου για να σας ανοίξουν πόρτες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα