Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/6/2020)

10:56 20/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (20/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/6/2020), εφόσον όλα τα σημάδια δείχνουν, ότι κάποιες

υποθέσεις της ζωής σας τελικά δεν προχωρούν, σταματήστε να επιμένετε να ασχολείστε μαζί τους, γιατί χάνετε χρόνο και ενέργεια.  Είναι καλύτερο να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας, από το να προσπαθείτε για κάποιους που δεν τελεσφορούν. Οι ανακατατάξεις που γίνονται τώρα στο επαγγελματικό σας πεδίο, θα δείξουν το κατά πόσο οι άνθρωποι του περιβάλλοντος αυτού, μπορούν να εκτιμήσουν την προσφορά σας εκεί, ή όχι.

Ταύρος

Πολλές φορές έχετε φτάσει στο σημείο να αναρωτιέστε το “γιατί” για πολλά θέματα που εξελίχθηκαν κυρίως όπως δεν το θελήσατε. Γιατί επί παραδείγματι δεν τελεσφόρησε μία συνεργασία, που ήταν από πολλές μεριές συμφέρουσα και βατή. Γιατί δεν έφτασε ένας πολλά υποσχόμενος έρωτας, σε ευτυχή κατάληξη. Γιατί αφού προσπαθείτε με φιλότιμο για ορισμένα πράγματα δεν προχωρούν.  Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι χρειάζεται να αλλάξετε οπτική και στάση στα πράγματα γενικότερα.

Δίδυμοι

Οπλιστείτε με περισσότερο θάρρος και βάλτε ένα τέλος σε φόβους και ανασφάλειες που καλλιεργείτε στην ψυχή σας, που καθώς σας μπλοκάρουν συναισθηματικά, σας εμποδίζουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.  Μην αφήνετε κανέναν να σας πει τι θα κάνετε και πως να συνεχίσετε να αγωνίζεστε προκειμένου να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Εάν βρίσκεστε σε προβληματικό εργασιακό περιβάλλον, ίσως να αρχίσετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά.

Καρκίνος

Επανεκτιμούνται την περίοδο αυτή, κάποιοι στόχοι που είχατε βάλει το προηγούμενο διάστημα, ορισμένες συνεργασίες και προοπτικές που έμειναν στη μέση, γιατί οι συνθήκες και οι καταστάσεις δεν τις ευνόησαν κάποτε. Ίσως τώρα να πιάσετε το νήμα από την αρχή σε μία υπόθεση που ενώ σας ενδιέφερε, απογοητευτήκατε ή αποθαρρυνθήκατε να τη συνεχίσετε αλλά αν το επιχειρήσετε πάλι θα δείτε ότι μπορεί να τελεσφορήσει με θετικό πρόσημο.

Λέων

Μπορεί να σας ακούγετε υπερβολικό αλλά υποβάλετε τον εαυτό σας σε μία διαδικασία που δεν πρόκειται να σας αποδώσει τα ανάλογα αποτελέσματα. Για να καταλάβει ο απέναντί σας τι του λέτε, είτε αυτός είναι στενός σας συνεργάτης ή ένας άνθρωπος δικός σας, αδειάζετε το κεφάλι σας για να γεμίσετε το δικό του, ξοδεύοντας παράλληλα και αποθέματα υπομονής που την εποχή αυτή δεν έχετε. Μήπως να το σταματήσετε;

Παρθένος

Αποφύγετε την περίοδο αυτή τα καινούργια ξεκινήματα κυρίως σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια εάν περιμένατε μία θετική εξέλιξη της θέσεως που κατείχατε μέχρι σήμερα, πιθανόν την εποχή αυτή που έχουν γίνει ήδη οι ανακατατάξεις που χρειάζονταν, να σας δοθεί. Μία προαγωγή ή μία διαφοροποίηση των καθηκόντων σας είναι πιθανή μα να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι πιο μόνιμο από ότι συμβαίνει στο παρόν σας.

Ζυγός

Καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσετε στο εργασιακό σας πεδίο και στο επίπεδο της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Από την άλλη μεριά δεν είναι κατάλληλη η εποχή να τα πείτε όπως πρέπει με όλους εκείνους που σας χρωστούν, από χρήματα μέχρι και εξηγήσεις. Βέβαια το αδύναμο σημείο σας είναι η υπέρμετρη συγκαταβατικότητά σας, όμως κάπου εδώ καλό θα ήταν να δείχνετε ανοχή, τόση όση δε θα σας κάνει να αισθάνεστε καπελωμένοι, έναντι των “θέλω” και των επιθυμιών των άλλων.

Σκορπιός

Ίσως την εποχή αυτή να υπάρχει στη ζωή σας μία στασιμότητα που μερικές φορές να γίνεται ακόμα και ανυπόφορη, αφού κάποιος σημαντικός για τη ζωή σας τομέας δεν εξελίσσεται. Εάν όμως επιθυμείτε να δείτε τα πράγματα να προχωρούν, θα χρειαστεί εσείς να αλλάξετε τη στάση και την άποψη που έχετε αλλάζοντας έτσι και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Η καθημερινότητά σας, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή τρέχετε και δε φτάνετε, ή δεν κινείται τίποτα και πλήττετε.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, δεν είναι καλή για να ανοίγετε συζητήσεις με τους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας, είτε οι άνθρωποι που ζείτε μαζί τους. Τα απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια, σας δημιουργούν συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, να διέπεται από δυσθυμία, που εάν δεν την ελέγξετε, υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ρήξεις με σημαντικούς για τη ζωή σας ανθρώπους. Προσέξτε το αυτό.

Αιγόκερως

Ένα πρόσωπο που εκτιμάται, ίσως σας βάλει τις ημέρες αυτές, να σκεφτείτε τη συμμετοχή σας σε έναν φορέα ή σε μία ομαδική δραστηριότητα, που θα εμπεριέχει και κάποιες οικονομικές ωφέλειες για σας.  Άλλωστε η πρόταση θα έχει να κάνει με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, ή μία δουλειά, που είχατε κάποτε ξανά δουλέψει και μπορείτε να σταθείτε επαγγελματικά. Μπορεί οι ημέρες αυτές να μην είναι οι καλύτερες στο να πάρετε αποφάσεις, είναι όμως εξαιρετικές στο να σκεφτείτε τα θέματα με λεπτομέρεια.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/6/2020), πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που σας κάνουν τον τελευταίο καιρό να αισθάνεστε ανήσυχοι, σχετικά με την εξέλιξη σημαντικών τομέων της ζωής σας,  όπως ο επαγγελματικός, ο φιλικός ή ο προσωπικός, το να βιώνετε όμως με ένταση και συναισθηματικές υπερχειλίσεις, αυτό που νομίζετε πως έρχεται, δε θα σας βοηθήσει να έχετε καθαρό μυαλό και σκέψη.  Όποιες αλλαγές και αν έρθουν στη ζωή σας, θα γίνουν γιατί πάντα υπάρχει λόγος στο να καταλάβετε κάτι. Μόνο έτσι θα εξελιχτείτε.

Ιχθείς

Εάν το επαγγελματικό σας περιβάλλον σας καταπιέζει και σκέφτεστε πολλές φορές να φύγετε, ή αν βρίσκεστε στη διαδικασία να βρείτε μια καινούργια δουλειά γιατί είστε άνεργοι, γιατί δεν προσανατολίζεστε στις δυνατότητες που σας δίνουν, τα φυσικά ταλέντα και οι δεξιότητές σας; Εάν έχετε καλλιτεχνικές ή άλλες ανησυχίες που θα μπορούσαν να αναδειχτούν από ένα τομέα που θα σας εξέφραζε, δοκιμάστε να βάλετε σε εφαρμογή τις γνωριμίες που έχετε για να το προωθήσετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα