Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2020)

09:01 19/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/9/2020), οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, είναι το

θέμα που θα σας απασχολήσει το διήμερο αυτό, αφού κάποιες, είτε έχουν διαταραχτεί και χρειάζεται να ρίξετε γέφυρες, είτε έχουν μείνει σε επίπεδο τυπικό, κάτι που δε σας καλύπτει. Επειδή όμως έχουν να κάνουν, με σχέσεις όχι απλές αλλά σημαντικές, καλό θα ήταν να μην μπείτε τώρα σε συζητήσεις που μπορεί να μην τελεσφορήσουν θετικά, ή το κλίμα που τελικά θα επικρατήσει θα είναι τεταμένο. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εντάσεις γιατί συναισθηματικά θα είστε ευαισθητοποιημένοι και θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα πράγματα με λογική.

Ταύρος

Μπορεί να ξεκινάει η ημέρα σας, με ένα σωρό από σκέψεις, σχετικά με το πως θα πορευθείτε από εδώ και στο εξής, επαγγελματικά οικονομικά αλλά και προσωπικά, όμως από το μεσημέρι και μετά, η διάθεσή σας αλλάζει, πιθανόν να το ρίξετε και λίγο έξω και να κάνετε πράγματα που κυρίως, σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Σωστά θα ακολουθήσετε μία τέτοια διάθεση, αφού διαλείμματα από τις έννοιες θα σας δώσουν ανάσες, θα ξεκουραστείτε και θα συγκροτήσετε καλύτερα τη σκέψη σας. Σίγουρα σε μια τόσο ρευστή περίοδο σαν αυτή που διάγουμε, θέλετε να βρείτε κρατήματα που θα σας κάνουν να νιώθετε σταθερότητα. Αναζητήστε τα.

Δίδυμοι

Από την αρχή της σημερινής ημέρας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσετε με ανθρώπους δικούς σας, μια μικρή εκδρομή, ή μια σύντομη ευχάριστη απόδραση. Μπορεί οι καιροί που περνάμε να μην επιτρέπουν να κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και δαπάνες, όμως λίγα έξοδα παραπάνω, αφιερωμένα σε εσάς και τους ανθρώπους που νοιάζεστε, μπορείτε να τα χαλαλίσετε. Το απόγευμα ίσως δεχτείτε μια ευχάριστη επίσκεψη στο σπίτι σας, από ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό.

Καρκίνος

Το σπίτι και η φροντίδα του, ο προσωπικός σας χώρος, κάποιες δουλειές ή κάποια μαστορέματα, θα σας βγάλει η σημερινή ημέρα. Για το λόγο αυτό θα δεχτείτε με δυσκολία μία πρόσκληση που θα σας γίνει για μια φιλική έξοδο, ή μια μετακίνηση. Άλλωστε με εσωστρεφή διάθεση, ίσως να είναι καλύτερα να μην ανοίγετε συζητήσεις με άτομα που έχουν αποδείξει ότι και δεν ακούν σχεδόν ποτέ το τι τους λέτε και σας εκνευρίζει η συνολικότερη στάση τους τελευταία. Μείνετε λοιπόν σπίτι σας σήμερα, φτιάξτε το και χαρείτε το, αφού είναι κάτι που σας ευχαριστεί. Από τις απογευματινές ώρες, μια ευχάριστη επικοινωνία με κάποιον σας ενθουσιάζει.

Λέων

Σε μία περίοδο όπου οι σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις, περνούν σε ορισμένες περιπτώσεις κρίσεις, οι συζητήσεις σε έντονο και έκρυθμο κλίμα, δεν είναι σε θέση να λύσουν ζητήματα που τις διαταράσσουν. Σήμερα όμως με μια λιγότερο παρορμητική και περισσότερο εσωστρεφή διάθεση, θα χαμηλώσετε τους τόνους της φωνής σας και θα έχετε την υπομονή να ακούσετε και τι έχουν να σας πουν, οι σημαντικοί “άλλοι” της ζωής σας. Την εποχή αυτή με ότι και αν ασχοληθείτε χρειάζεστε ανθρώπους κοντά σας που να τους εμπιστεύεστε. Και οι δικοί σας άνθρωποι που ανιδιοτελώς βρίσκονται πάντα δίπλα σας, πρέπει να είναι ευχαριστημένοι.

Παρθένος

Αφήστε για λίγο στην άκρη, καθήκοντα και υποχρεώσεις και κάντε μονάχα ότι είναι εκείνο που σας αρέσει, σας ξεκουράζει και σας ευχαριστεί. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε κάποιες δουλειές στο σπίτι κυρίως, που το τελευταίο διάστημα είχανε μείνει πίσω. Μην ξεμυαλιστείτε με αγορές πραγμάτων που δεν τα έχετε και τόσο ανάγκη, γιατί οι επόμενες ημέρες, ίσως να σας ζορίσουν οικονομικά. Θα έχετε όμως φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό σας, που θα κάνουν το χρόνο σας πιο όμορφο, με συζητήσεις ευχάριστες και ως ένα βαθμό, μακριά από ότι σας σκοτεινιάζει στην καθημερινότητα.

Ζυγός

Να βγείτε από την κατήφεια και την εσωστρέφεια θα σας ζητήσει ο εαυτός σας σήμερα και δεν αποκλείεται να βρείτε και τους κατάλληλους συμμάχους, που ακόμα κι αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να σας καλύψουν τα έξοδα, προκειμένου να είστε στη συντροφιά τους. Ακούστε εκείνο που σας ζητά η ψυχή σας. Ίσως η ημέρα σήμερα να σας δώσει το περιθώριο να αναβάλλετε κάποιες δουλειές για αύριο και να ασχοληθείτε μόνο με ότι νιώθετε ότι έχετε ανάγκη περισσότερο. Δύο πρόσωπα φιλικά από τον επαγγελματικό σας χώρο, πιθανόν σήμερα ή αύριο να σας προτείνουν μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/9/2020), θεωρήστε την σημερινή ημέρα, εξαιρετική στο να πείτε αυτό που σκέφτεστε, να μιλήσετε για τους προβληματισμούς σας σε ανθρώπους που αισθάνεστε ότι είναι περισσότερο κοντά σας. Θα έχετε σίγουρα την κατανόησή και τη συμπαράστασή τους κι αν χρειαστείτε άμεσα μια βοήθεια οικονομική, μη διστάσετε να τους τη ζητήσετε. Δεν αποκλείεται ένας γονέας ή ένας συνεργάτης σας, να σας προτείνει σήμερα μία λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί, ή να σας βρει τους τρόπους να προωθήσετε την εβδομάδα που έρχεται, ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Μείνετε σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Τοξότης

Το ότι πολλές φορές όταν θέλετε να κάνετε κάτι και να το τελειώσετε, διακατέχεστε από νευρικότητα, αυτό δεν είναι νέο. Σήμερα όμως, επειδή οι κινήσεις σας θα διέπονται έως ένα βαθμό από απροσεξία, καλό θα ήταν με ότι μαστορέψετε ή ασχοληθείτε να είστε περισσότερο προσεκτικοί.  Υπάρχει ο κίνδυνος μικρών ατυχημάτων και ζημιών που μπορεί να τραυματιστείτε ελαφρώς. Κατά τα άλλα, ότι είναι να κάνετε, μην υπολογίζετε στους άλλους και κυρίως στους ανθρώπους που ζείτε μαζί, αφού θα εισπράξετε μεν την απροθυμία τους, θα εισπράξουν δε, την απότομη αντίδρασή σας.  Να το αποφύγετε.

Αιγόκερως

Συμφωνίες επαγγελματικά και συνεργασίες, αφήστε τα για τη Δευτέρα, αφού εκείνα τα θέματα που θα τρέξουν σήμερα και αύριο, θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να λύσετε ένα θέμα ενός δικού σας ανθρώπου, που τελευταία αδυνατεί να σταθεί και να βρει το σθένος για να το αντιμετωπίσει. Η σοβαρότητα και το πρακτικό σας πνεύμα, θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, ειδικά, εάν κάποια άτομα, λειτουργούν ή παίρνουν πρωτοβουλίες, που δεν έχουν την ικανότητα να τις φέρουν εις πέρας. Οι απογευματινές ώρες, είναι σαφώς καλύτερες, για να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/9/2020), επανέρχονται θέματα που έχουν να κάνουν με τη συνέχιση μια συνεργασίας, ή τη λήξη της, εάν εξελίσσεται προβληματικά και αν χρειαστεί να δώσετε λύσεις καλύτερα να μην τις αναβάλλετε. Σε μια άλλη περίπτωση, ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, ή από κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε, επαναφέρει μία πρόταση που σας είχε κάνει προ καιρού, για επαγγελματικούς λόγους, που τότε έμοιαζε πολύ καλή για να είναι αληθινή. Επειδή οι ημέρες αυτές, επιτρέπουν να ακούγονται υπερβολές, για άλλη μια φορά, ότι και αν σας προτείνουν, καλό θα ήταν να κρατήσετε και μικρό καλάθι.

Ιχθύς

Ως άτομα υπομονετικά, αφήστε να περάσει το διάστημα αυτό, όπου όλα γίνονται με χρονικές καθυστερήσεις και ύστερα μιλήστε με τους ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές ανησυχίες, συνεργάζεστε επαγγελματικά ή έχετε κοινά καθήκοντα σε κάποιο χώρο. Από την άλλη μεριά, τις ημέρες αυτές, πιθανόν να προκύψει ένα θέμα που θα έχει να κάνει με το λειτουργικό σύστημα του σπιτιού σας, ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού. Εκτός από τη βοήθεια των ειδικών, πιθανόν να χρειαστεί για τους παραπάνω λόγους, αν βάλετε λίγο περισσότερο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πιθανά, έκτακτα έξοδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα