Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/4/2020)

08:01 16/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/4/2020):Κριός

Αλλάξτε λίγο  το προγραμματάκι της διάθεσής σας σήμερα και προσπαθήστε να δείτε πόσα σημαντικά συμβαίνουν γύρω σας. Έξω η Άνοιξη σας λέει, πως ότι κι αν συμβαίνει, θα συνεχίσει

το θαύμα της δημιουργίας της κι εσείς παιδιά δικά της, αυτή την αποστολή έχετε. Να μην το βάζετε κάτω με ότι κι αν συμβαίνει. Άρα βρείτε το δυναμικό εαυτό σας και μην πτοείστε για τίποτα.

Ταύρος

Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα περιμένατε φέτος αλλά και σε ποιον ήρθαν θα μου πείτε. Όμως προσπαθήστε να ενισχύσετε το ηγετικό σας προφίλ και βάλτε τους ανθρώπους που ζούνε γύρω σας να οργανώσετε από κοινού, όλα όσα θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο φυσιολογική και στα πλαίσια των ημερών αυτών. Έτσι θα γίνει πιο δημιουργική η καθημερινότητα.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ποιος σας πιάνει. Επικοινωνιακά, θα βρίσκεστε στα καλύτερά σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες πολύ σημαντικές επαφές, που θα σας φέρουν θετικά μηνύματα που θα αφορούν τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας επίπεδα. Το σίγουρο είναι, ότι τώρα θα σας αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι δυνατότητές σας.

Καρκίνος

Γνωρίζεται ότι εάν αφήσετε τον παρορμητισμό και την αμφίθυμη συμπεριφορά που έχετε αυτές τις ημέρες σε έντονα για την εποχή επίπεδα, δε θα βρείτε το δίκιο σας, ακόμα και αν είναι με το μέρος σας. Αν ψάχνετε διαφυγή από ότι σας καταπιέζει, απλά αγνοήστε το και κάντε μόνο ότι σας ευχαριστεί. Να θυμάστε, ότι καλύτερα και κερδισμένοι θα είστε αν κάνετε ησυχία. Σκεφτείτε το.

Λέων

Επιτέλους αφήνετε όλα όσα σας δημιουργούν άγχη και ανασφάλειες, κι έτσι από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα φροντίσετε να περάσετε καλά, άλλοτε αυτοσχεδιάζοντας κι άλλοτε προκαλώντας και τους άλλους να ακολουθήσουν αυτή τη διάθεση. Το σημαντικό είναι ότι το κλίμα της καθημερινότητάς σας, μέρα με τη μέρα θα γίνεται όλο και πιο μπορετό, όλο και καλύτερο!!!

Παρθένος

Πιο δημιουργικοί από ποτέ και με διάθεση να φτιάξετε την ψυχολογία σας αλλά κι εκείνων των σημαντικών για τη ζωή σας ανθρώπων, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, παίρνετε το παιχνίδι πάνω σας. Ακόμα κι αν οι περιορισμοί με την απομόνωση, δε σας δίνουν και πολλά περιθώρια, εσείς με πνεύμα δημιουργικό και πρακτικό, αλλάζετε προς το καλύτερο το χώρος σας.

Ζυγός

Με την ανάγκη της κοινωνικότητας, θα έρθετε σήμερα σε επαφή με κάποια άτομα, όπου θα έχουν να σας προτείνουν κάποιες λύσεις που θα αφορούν το περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας. Ακούστε τις ιδέες τους αλλά να τις φιλτράρετε έτσι ώστε να τις φέρετε στα μέτρα τα δικά σας και στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας. Αφού στην τελική, μόνο εσείς γνωρίζετε πιο είναι το καλό σας.

Σκορπιός

Επιτέλους ξεκολλάει από σήμερα η σκέψη σας από τους φόβους και τις ανασφάλειες που σας προκαλούνται, δικαιολογημένα έως ένα βαθμό, από όλα όσα ακούτε και μαθαίνετε. Νότες αισιοδοξίες θα αισθανθείτε, όταν στη διάρκεια της ημέρας, σας έρθει ένα μήνυμα, ή ένα τηλεφώνημα, που κατά πάσα πιθανότητα αφορά, την εξομάλυνση μιας διαπροσωπικής σας επαφής.

Τοξότης

Και κάπου εδώ επιτέλους βρίσκετε τον καλό σας εαυτό, όπου από σήμερα θα φερθείτε με εξωστρέφεια και ιδιαίτερα τονισμένη επικοινωνιακή δεινότητα. Βρέστε ανθρώπους και κάντε επαφές, στο να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που πρόσφατα είχαν για οποιοδήποτε λόγο διαταραχτεί. Ελιχτείτε διπλωματικά και στο τέλος θα καταφέρετε  να περάσετε εκείνα που θέλετε.

Αιγόκερως

Εάν δεν είστε εσείς καλά μέσα σας, τότε δεν μπορούν να είναι και όλοι όσοι ζουν και συνυπάρχουν ή εργάζονται μαζί σας. Ευτυχώς λοιπόν, που από σήμερα και για τις επόμενες πέντε περίπου ημέρες, αφήνετε πίσω ότι σας απασχολεί και ασχολείστε μονάχα, με ότι μπορεί να κάνει πιο μπορετή και πιο όμορφη την καθημερινότητά σας. Η σκέψη  θα πάει σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Υδροχόος

Μην ξεχάσετε σήμερα και αύριο, να βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε, με κάποιους ανθρώπους, που ακόμα υπάρχουν στο μυαλό σας και σας θυμίζουν την απουσία τους από την ζωή σας, κάτι τέτοιες ημέρες. Ακόμα και αν οι σχέσεις σας στο παρελθόν, είχανε διαταραχτεί, τώρα θα μπορέσετε να ρίξετε εκ νέου γέφυρες και να θέσετε την επικοινωνία σας κάτω από  πιο υγιείς προδιαγραφές.

Ιχθείς

Εσείς τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας, τα “θέλω” σας κι ένα σωρό προοπτικές, σας κάνουν να φαίνεστε απόμακροι από το περιβάλλον και όσους σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Προσπαθήστε λοιπόν, να βάλετε για λίγο πίσω, εκείνα που έχετε θέσει ως προϋποθέσεις ανάπτυξης κι ασχοληθείτε με το σήμερα και το πως θα γίνει πρακτικά, πιο λειτουργικό. Στραφείτε λίγο μέσα σας.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα