Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2020)

10:44 15/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/9/2020), πιεσμένοι από το εργασιακό σας περιβάλλον,

ίσως τώρα να σας περνούν διάφορες ιδέες από το μυαλό, που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σας διαφυγές. Δεν αποκλείεται να θέλετε να φύγετε από τη δουλειά σας, γιατί πιστεύετε ότι δε σας αναγνωρίζουν οι εργοδότες ή οι συνεργάτες σας, τις ικανότητες και την προσπάθεια που κάνετε. Σε μια άλλη περίπτωση, όπου και αν κινείστε ή δραστηριοποιείστε, την εποχή αυτή, λέγονται λόγια, κουτσομπολιά, πολύ παρασκήνιο κι αυτό είναι κάτι που όχι μονάχα σας ενοχλεί αλλά σας κάνει και πιο εύθικτους. Καλό θα ήταν όμως, να μη συμμετέχετε σε ότι ακούτε τελικά.

Ταύρος

Ένα σχέδιο, ένας στόχος ή μία συμφωνία που πιθανά επιθυμείτε να κλείσετε, μπορεί το προηγούμενο διάστημα να καθυστέρησε για διάφορους λόγους, όμως από σήμερα και σε αρκετό εύρος του χρόνου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες και οι προϋποθέσεις, να τα δρομολογήσετε. Αρκεί να είστε πάντοτε προσηλωμένοι στους σκοπούς σας, να μην αποθαρρύνεστε όταν υπάρχουν ενστάσεις ή αναβολές και άνθρωποι που όταν τους χρειάζεστε για κάποιους λόγους, δε συνεργάζονται τη στιγμή που τους θέλετε. Σε πολλές των περιπτώσεων, θα σας δίνονται κάποιες λύσεις, σαν να υπάρχει ένας από μηχανής θεός.

Δίδυμοι

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο τις ημέρες αυτές, να σας απασχολήσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία που τυχόν διαθέτετε, ή κάποιο κοινό κληρονομικό ζήτημα, που έχετε μαζί με άλλους συγγενείς σε εκκρεμότητα. Δείτε το σαν μια καλή ευκαιρία, να τα βρείτε με δικούς σας ανθρώπους, μέσω του διαλόγου αλλά και αν οι συνθήκες και οι καταστάσεις δε σας το επιτρέπουν, μην προσπαθήσετε να λύσετε από μόνοι σας τις ενστάσεις τους. Ακολουθήστε τη νόμιμη οδό και βάλτε ειδικούς να καθαρίσουν τη θέση σας. Παρ όλα αυτά, είναι μια εποχή, που θα μπορέσετε να διορθώσετε διαπροσωπικές σχέσεις που διαταράχτηκαν.

Καρκίνος

Τι πιο σπουδαίο, από το να σας τα φέρουν έτσι οι συνθήκες, ώστε να κάνετε μια νέα αρχή, είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στην προσωπική σας ζωή. Γιατί η περίοδος αυτή, είναι αβανταδόρισσα και σας βοηθά να επιτύχετε ακόμα και τις πιο απίθανες φιλοδοξίες σας. Το νόημα το έχετε καταλάβει κι ονομάζεται “αποφασιστικότητα”. Από εκεί και έπειτα, τίποτα δε θα μπορέσει επιτυχώς να αναχαιτίσει την αναμενόμενη ανοδική σας πορεία. Σίγουρα κάποιες στιγμές, μπορεί να σας βγαίνει ο φόβος να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε να ασχοληθείτε με κάτι, που δεν έχετε την εμπειρία. Όμως ο τολμών νικά.

Λέων

Πιθανόν να ήρθε η κατάλληλη εποχή, στο να κάνετε ένα νέο άνοιγμα και να διερευνήσετε τις προοπτικές που υπάρχουν σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον, αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εκεί που εργάζεστε, στο να βρείτε καινούργιους και πιο εξειδικευμένους συνεργάτες, στο να ασχοληθείτε και να προβάλετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, μέσα από μια νέα δραστηριότητα. Το σίγουρο είναι, πως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Να σκεφτείτε εάν αποδίδει αυτά που αναμένατε οικονομικά η δουλειά που κάνετε. Αν κάποιοι που σας υποσχέθηκαν  ορισμένα πράγματα είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους.

Παρθένος

Είστε άνθρωποι, που για να σπαταλήσετε το χρόνο σας και για να ασχοληθείτε με κάτι που ακούγεται πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, ζητάτε αποδείξεις. Τις ημέρες αυτές, μπορεί να σας γίνει μία πάρα πολύ καλή πρόταση, για μια συνεργασία, είτε που κάποτε την επιδιώκατε αλλά δε σας ευνόησαν  οι συνθήκες, είτε οι όροι της να είναι τόσο καλοί, που χρειάζεται ψάξιμο για να δείτε εάν έχετε επάρκεια για να την ακολουθήσετε. Να ξέρετε όμως ότι την εποχή αυτή, έχετε με το μέρος σας το μαγικό ραβδάκι της τύχης και το μόνο που χρειάζεται, είναι να της υποδείξετε το τι θέλετε να καταφέρετε. Δοκιμάστε το.

Ζυγός

Σε μια εποχή που ευνοεί τους πιο τολμηρούς, εσείς μην επιμένετε να περιμένετε να δείτε κάποια πράγματα που παραμένουν στάσιμα να εξελιχθούν, αφού ότι ήταν να καταλάβετε το καταλάβατε κι ότι ήταν να πάρετε από αυτά, το έχετε ήδη πάρει. Από εδώ και στο εξής, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε πίσω τα στάσιμα και τα ημίμετρα και να ακολουθήσετε καινούργιους δρόμους με διαφορετικές προοπτικές από αυτές που αναμένατε. Αυτό αφορά όλους σχεδόν τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, τόσο της επαγγελματικής, όσο και τις προσωπικής. Μη μένετε λοιπόν θεατές στις εξελίξεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/9/2020), ένας δικός σας άνθρωπος ή ένας φίλος σας που σέβεστε την άποψή του και τον εμπιστεύεστε, μπορεί να έχει μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση να σας κάνει, που να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά σας, ή κάποια ταλέντα δεξιότητες ή γνώσεις που έχετε. Πιθανόν να σας προτείνει κάτι που μπορείτε να ακολουθήσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου μέσα από εκεί, να προβάλετε τη δουλειά σας, να αναγνωριστείτε ή να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Ίσως κάποτε μάλιστα, να ονειρευτήκατε κάτι τέτοιο. Όμως στην παρούσα φάση το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα βρείτε μπροστά σας, είναι η άρνηση που νιώθετε στο να εκτεθείτε στο πλήθος.

Τοξότης

Δείτε το λίγο πιο σοβαρά και οργανώστε τις επόμενες κινήσεις σας, με κριτήρια κυρίως βασιζόμενα στη λογική σας και όχι με συναισθηματικές υπερβολές, που τελευταία, χρησιμοποιούσατε στο λόγο και στο φέρσιμό σας.. Μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους και να επιτύχετε τους στόχους, όπου κάποιοι από αυτούς θα έχουν και οικονομικά οφέλη. Στη τελευταία περίπτωση μάλιστα, δεν αποκλείεται, να σας τύχει μία έκτακτη πρόταση συνεργασίας, που να σας ικανοποιήσει με τις απολαβές της, όχι βέβαια σε μόνιμη βάση αλλά να επανέρχεται σε εφαρμογή, κατά διαστήματα.

Αιγόκερως

Σίγουρα δεν είστε οι άνθρωποι που βολεύονται με ότι έχουν, ούτε και σας αρέσει η στασιμότητα. Θέλετε στη ζωή σας να εξελίσσεστε και να προχωράτε μπροστά, γι αυτό και ψάχνετε ευκαιρίες συνεχώς. Άλλωστε ότι έχετε κατακτήσει μέχρι σήμερα, δε σας χαρίστηκε αλλά έγινε ύστερα από πολλές προσπάθειες και δουλειά από μέρους σας. Τώρα, βρίσκεστε για άλλη μια φορά, να μετράτε τις προκλήσεις που σας στέλνει η ζωή. Ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε το μοτίβο της καθημερινότητάς σας, μη φοβηθείτε να το κάνετε. Τολμήστε το και θα έχετε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/9/2020), οι περισσότερες ανασφάλειες που νιώθετε, δεν προέρχονται τόσο από τις απαιτήσεις της ζωής που ούτως ή άλλως τους ίδιους προβληματισμούς, αντιμετωπίζουμε όλοι μας αλλά από το πείσμα μερικές φορές που διακατέχεστε και δεν μπαίνετε στη διαδικασία, να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις τακτικές σας. Σκεφτείτε όμως, πως πολλά θέματα ανοιχτά θα διορθωνόντουσαν, πρώτα απ όλα με κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις που έχουνε διαταραχτεί, εάν αλλάζατε την οπτική σας στα πράγματα. Συναισθηματικά τις ημέρες αυτές, θα επιδιώκετε να μείνετε μόνοι, αφού δεν θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε με σύνολα ανθρώπων.

Ιχθύς

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές, ανήκουν στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ως ένα βαθμό, θα κριθείτε για τη συνέπεια και την προσπάθεια που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο και θα κρίνετε, με ποιους μπορείτε να συνεργαστείτε και να συνεννοηθείτε γενικότερα. Δείξτε καλή πρόθεση και μην προκαταβάλλεστε όταν σας φορτώνουν επιπλέον καθήκοντα και αρμοδιότητες, αφού τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Επαγγελματικά ανοίγματα ή το να αναζητήσετε μια καινούργια δουλειά, έχουν προοπτικές να βρείτε εκείνο που θα υποστηρίζει τα συμφέροντά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα