Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/6/2020)

08:00 15/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (15/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/6/2020), προσπαθήστε πιο συνειδητά και εύστοχα να αξιοποιήσετε

τον κύκλο των γνωριμιών σας προκειμένου να προωθήσετε ένα στόχο σας, είτε πρόκειται για μια συνεργασία, είτε για να βρείτε δουλειά σε ένα καινούργιο εργασιακό αντικείμενο, αφού όλα δείχνουν, πως θα δεχτείτε τη βοήθεια ενός προσώπου, που έχει τη δύναμη τον τρόπο και την προθυμία να σας ανοίξει δρόμους, να σας φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα, ή να κάνει τις παρεμβάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ταύρος

Την επανεκκίνηση μιας παλιάς συνεργασίας ίσως να προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε τις ημέρες αυτές, αφού εάν είναι να αλλάξετε εργασιακό αντικείμενο, ή να κάνετε μία επένδυση, θα προτιμήσετε να απευθυνθείτε, σε δοκιμασμένες λύσεις ή συνεργασίες. Πριν προχωρήσετε όμως σε κάτι τέτοιο, ψάξτε ενδελεχώς για όλες τις πληροφορίες τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις που μπορείτε να εξασφαλίσετε, πριν αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, το ρίσκο, ή την επένδυση.

Δίδυμοι

Την υποστήριξη ενός δικού σας προσώπου πρακτικά αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο θα δεχτείτε τις ημέρες αυτές, για μία σημαντική αλλαγή πλεύσης και ζωής σε κάποιες περιπτώσεις, που τώρα άγχεστε ή περνάτε ένα στάδιο αγωνίας για το αν τελικά θα τα καταφέρετε. Εάν όμως αυτό επιθυμεί η καρδιά σας, να δείτε τα πράγματα να αλλάζουν, μη φοβηθείτε και τολμήστε να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού δε θα είστε μόνοι στο νέο σας εγχείρημα. Η συμπαράσταση και η βοήθεια με όποιο τρόπο είναι δεδομένη.

Καρκίνος

Απροσδόκητες συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, θα έχετε την εβδομάδα αυτή και μάλιστα σε τέτοια συχνότητα που θα σας καταπλήξει. Σε μια περίοδο που κοιτάτε μονάχα μπροστά, το παρελθόν έρχεται και σας βρίσκει με τρόπους πρωτότυπους και απρόβλεπτους. Το κεντρικό όμως συναίσθημα που θα εισπράττετε θα είναι η χαρά, η γλυκιά νοσταλγία και η αίσθηση ότι όλα όσα επιθυμείτε, πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε το επόμενο όνειρό σας και θα τα καταφέρετε.

Λέων

Η ημέρες αυτές μπορεί να είναι βοηθητικές στο να προχωρήσει μία υπόθεση που σας συμφέρει να εξελιχθεί, αρκεί να είστε περισσότερο οργανωτικοί και μεθοδικοί. Άνθρωποι από το περιβάλλον το επαγγελματικό, θα λειτουργήσουν με ανορθόδοξους τρόπους και ίσως να δημιουργήσουν ένα παρασκήνιο, ικανό να διαβάλλει ή να υποτιμήσει τη δουλειά σας στο χώρο. Μην δημιουργήσετε θέμα με αυτούς, προς το παρόν εντοπίστε τους. Άλλωστε δε χρειάζεται τίποτα να αποδείξετε για την αξία σας.

Παρθένος

Μπορεί να τρέχουν στη ζωή σας χίλια δυο πράγματα την εποχή αυτή, να υπάρχει εργασιακή ανασφάλεια, εκκρεμότητες που τρέχουν και πρέπει να καλυφθούν, όμως το μυαλό σας θα έχει την τάση να ξεφεύγει με πράγματα που σε άλλες εποχές αδιαφορούσατε. Όπως με το να επιδίδεστε σε φλερτ, να προσπαθείτε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, κάνοντας εκείνα που σας ευχαριστούν αλλά το σπουδαιότερο είναι πως θέλετε την περίοδο αυτή να ενισχύσετε την αυτομόρφωσή σας.

Ζυγός

Θα έχετε τη δυνατότητα να επιμεληθείτε το περιβάλλον του σπιτιού, να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις στο να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του προσωπικού σας χώρου, ενώ κάποιες ζημιές από φθορές στην οικοσκευή θα καταφέρετε να τις διορθώσετε. Έτσι θα μπείτε στη διαδικασία να ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να βρείτε ήσυχες γωνιές του που θα απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τρόπους δημιουργικούς. Σας λείπει η εσωτερική ηρεμία.

Σκορπιός

Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στην ψυχολογική σας κατάσταση και η αισιοδοξία παίρνει τη θέση της κατήφειας που εδώ και καιρό βιώνατε. Εάν είσαστε γονείς, δεν αποκλείεται τώρα να πάρετε μία μεγάλη χαρά από ένα σας παιδί, ενώ εάν είστε μόνοι και αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να συναντήσετε τις ημέρες αυτές, τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Πρόσωπα φιλικά σας παρασύρουν σε έναν πιο ανοιχτό και εξωστρεφή τρόπο ζωής, ενώ ίσως να ακολουθήσετε μία καινούργια γνώση.

Τοξότης

Η πώληση ή ενοικίαση ενός ακινήτου, θα σας απασχολήσει τις μέρες αυτές, ή αν διαθέτετε δικό σας σπίτι, δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων, να το ανακαινίσετε εάν είναι παλιό, να κάνετε βαψίματα ή μαστορέματα. Να ξέρετε ότι θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σας, εάν ελευθερώσετε περισσότερους χώρους, εάν πετάξετε παλιά αντικείμενα που σας βάραιναν και αν φιλοξενήσετε περισσότερα φυτά λουλούδια ή μικρά ζωάκια.

Αιγόκερως

Ούτως ή άλλως είστε άτομα που εμπνέετε το σεβασμό σε όποιον σας γνωρίσει από την πρώτη στιγμή. Την εβδομάδα λοιπόν αυτή, δεν αποκλείεται να κάνετε μία συνάντηση, όπου η εμφάνιση και οι τρόποι σας, θα παίξουν καθοριστική σημασία, στο να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να καταφέρετε να περάσετε με επιτυχία το στόχο της συνάντησης αυτής. Μην αφήνετε λοιπόν τίποτα στην τύχη του, ακόμα και τις λεπτομέρειες της εικόνας που παρουσιάζετε στο συνομιλητή σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/6/2020), μία οικονομική υποστήριξη θα δεχτείτε τις μέρες αυτές από κάποιο πρόσωπο ή φορέα, ακόμα και αν αυτά είναι χρήματα που είχαν καθυστερήσει τόσο, που τα είχατε ξεγραμμένα. Επειδή οι ανάγκες και οι λογαριασμοί της καθημερινότητας τρέχουν, φροντίστε να καλύψετε όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείτε. Αυτό σας τονίζεται, γιατί τις ημέρες αυτές, μπορείτε εύκολα να πέσετε σε καταναλωτικές σπατάλες αγοράζοντας αντικείμενα που στην ουσία δε σας είναι απαραίτητα, ενώ έχετε τόσες ανάγκες.

Ιχθείς

Οι προηγούμενες ημέρες, είχαν πολύ πίεση για σας, όμως η εβδομάδα αυτή, θα έχει πιο μπορετούς ρυθμούς. Άρα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, που τον έχετε στερηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Αποδεχτείτε προσκλήσεις από φίλους ή ανθρώπους που συνεργάζεστε, προκειμένου να παρακολουθήσετε μία δραστηριότητα, μία κοινωνική εκδήλωση, ή να συμμετάσχετε σε μία συντροφιά, αποτελούμενη από διαφορετικούς χαρακτήρες. Θα κάνετε μία εξαιρετική για τη ζωή σας γνωριμία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα