Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/6/2020)

10:09 14/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (14/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/6/2020), καταγράψτε τα όνειρα που βλέπετε την εποχή

αυτή, αφού μερικά από αυτά, μπορεί να αποδειχτούν προφητικά. Το υποσυνείδητο προηγείται από τη λογική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα και μερικές φορές, μέσα από ένα όνειρο, μπορεί να σας δοθεί μία λύση για ένα ζήτημα που σας έχει μπλοκάρει. Με ευαισθητοποιημένη την ψυχολογία σας, κάποια θέματα τα εκλαμβάνετε με υπερβολή, ενώ κάποια άλλα που είναι σημαντικά τα αγνοείτε τις μέρες που τρέχουν.

Ταύρος

Με μία ιδιαίτερη προδιάθεση, ενδέχεται να παρασυρθείτε από κάποιες ιδέες, απόψεις ή προτάσεις φίλων ή ομοϊδεατών σας και να ακολουθήσετε μια τακτική, η οποία τελικά, δε θα εκφράζει εσάς αλλά τους άλλους. Πιθανόν να θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το κύρος και τη σοβαρότητά σας, προκειμένου να ανοίξετε δρόμους προς τα δικά τους συμφέροντα ως εγγύηση. Προσέξτε το όμως αυτό γιατί στο τέλος για ότι στραβώσει, εσείς θα βρεθείτε στη δύσκολη θέση να γίνετε υπόλογοι.

Δίδυμοι

Για ότι κι αν έχετε σκοπό να κυνηγήσετε σα στόχο ή σας φιλοδοξία σας, θα βρεθούν άνθρωποι δικοί σας κυρίως, να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας, όταν και όποτε τους χρειαστείτε. Εάν όμως το μέγεθος της βοήθειάς τους δε σας ικανοποιεί, προσπαθήστε να μην τους πιέσετε παραπάνω, γιατί πολύ απλά όντως δε θα μπορέσουν και να σας βοηθήσουν περισσότερο. Για τις επόμενες ημέρες, αποφύγετε να δρομολογήσετε σημαντικές αποφάσεις, ή να δεσμευτείτε χρονικά.

Καρκίνος

Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στις μετακινήσεις σας την εβδομάδα που έρχεται, γιατί λόγοι που δε θα εξαρτώνται από εσάς, θα σας δώσουν αρκετές καθυστερήσεις. Εάν έχετε εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές που χρειάζεται να διευθετηθούν, διαχειριστείτε τώρα, ή κάντε κάποιους διακανονισμούς, αφού λίγο αργότερα θα σας απασχολήσουν εντονότερα. Η σχέση που έχετε με έναν δικό σας άνθρωπο, πιθανόν να περάσει μία δοκιμασία, ώστε να αποδείξει εάν όντως έχει αξία τελικά.

Λέων

Κάθε εμπόδιο για καλό λέει μια ελληνική παροιμία, που στην περίπτωσή σας ταιριάζει γάντι. Εάν προσπαθείτε καιρό να βρείτε μια δουλειά αλλά όλο και κάτι γίνεται και αυτό ματαιώνεται, ο λόγος είναι ότι πιθανόν να μην ήταν η κατάλληλη για σας. Εάν ακυρώνεται μια συνεργασία σας, ίσως να μην ήταν η ιδανικότερη, ενώ κάποιος φίλος αλλάζει πρόσωπο απέναντί σας, οπότε μην απογοητευτείτε ότι δεν ήταν εκείνος που για πάρα πολύ καιρό πιστεύατε. Προς γνώση και συμμόρφωση.

Παρθένος

Μην αποδέχεστε παθητικά τις πιέσεις και την προσπάθεια να σας νουθετήσουν οι άλλοι γιατί κάποιοι δικοί σας άνθρωποι, ή στενοί συνεργάτες σας, με την τακτική αυτή, λίγο αργότερα θα ξεπεράσουν τα όρια της διακριτικότητας, θεωρώντας ότι αυτό είναι και το λογικό. Επίσης προσέξτε τις συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος που θα κάνετε την εποχή αυτή, αφού μπορεί να μειώσουν τελικά τα έσοδά σας, αντί να τα ενισχύσουν, που είναι και το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Ζυγός

Βάλτε από σήμερα στο πρόγραμμά σας, το χρόνο εκείνο που χρειάζεται, για να ξεκουράζεστε στη διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται, τους τρόπους που θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και αν υπάρχουν θεματάκια ενοχλήσεων της υγείας σας, η γνώμη του ειδικού, θα σας πει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, για να τα ξεπεράσετε. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας, αφού θα έχετε την τάση να παραμελείτε τη σημασία της. Μία μικρή έξοδος με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Σκορπιός

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια αλλά και θετική διάθεση, θα ξεκινήσει όχι μόνο η σημερινή ημέρα για σας αλλά και ολόκληρη η επόμενη εβδομάδα. Αμυνθείτε λοιπόν απέναντι στις μνήμες που θα έρχονται σαν κύματα και θα σας υπενθυμίζουν καταστάσεις δυσάρεστες από το χτες. Μη χαλάτε αυτό που λέμε τη ζαχαρένια σας, για κάτι που συνέβη κάποτε και που τώρα δεν έχει αξία να ανακαλείτε. Κοιτάξτε μπροστά, κάνετε τομές αν χρειαστούν ώστε να δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται καλύτερα.

Τοξότης

Πιθανά ατυχήματα αφηρημάδας ή διάσπασης προσοχής μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα. Έχετε λοιπόν την προσοχή σας, στο να κλειδώνετε καλά το σπίτι για να το προστατέψετε από τον κίνδυνο μιας κλοπής. Να μην ξεχάσετε αναμμένους θερμοσίφωνες, ή βρύσες που στάζουν, μάτια κουζίνας και τα λοιπά, αφού μπορεί να προκληθούν ατυχήματα. Κατά τα άλλα, δεν αποκλείεται να σας ξεσηκώσει η ιδέα ενός φίλους, στο να υιοθετήσετε μια καινούργια δραστηριότητα στην καθημερινότητάς σας.

Αιγόκερως

Κάποιο πρόσωπο δικό σας, στενός σας φίλος ή συγγενής σας, πιθανόν σήμερα να σας μιλήσει για κάποια θέματα, που θα τα εισπράξετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας ρίξουν συναισθηματικά.  Ίσως να ακούσετε κάποιες αλήθειες, που είχατε άρνηση μέχρι σήμερα να παραδεχτείτε, ή που τις γνωρίζατε αλλά όχι στο υπαρκτό τους μέγεθος.  Όσο και αν σας πονέσουν, λίγο αργότερα θα καταλάβετε ότι η γνώση τους σας έκανε πολύ καλό τελικά.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/6/2020), ένα φιλικό σας πρόσωπο που εμπιστεύεστε, ή ένας συνεργάτης σας σε κάποιον τομέα που δραστηριοποιείστε ομαδικά, πιθανόν να σας απογοητεύσει με τη στάση του, ή να μην σταθεί άξιος της εμπιστοσύνης που του δείξατε. Αυτό λοιπόν ας σας γίνει ένα μάθημα, ώστε την επόμενη φορά, να έχετε το νου σας, που επενδύετε συναισθηματικά και ποιον εμπιστεύεστε την ψυχή σας. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ειλικρινείς απέναντί σας και πιθανόν να διαπιστώσετε ότι εύκολα μπορεί να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Ιχθείς

Πολλοί που σας γνωρίζουν καλά ή που ζουν μαζί σας, θα αναρωτηθούν αυτές τις ημέρες, το ποιες είναι οι αιτίες και οι αφορμές, που αλλοιώνουν το χαρακτήρα σας. Βγάζετε ένα απότομο προφίλ, μόνιμα εκνευρισμένο, εσείς, που έχετε ταυτιστεί με την ηρεμία και την ψυχραιμία σε ώρες πιεστικές. Να ξέρετε ότι ορισμένες σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις, θα κριθούν το διάστημα αυτό και λάθη της συμπεριφοράς σας θα επιφέρουν ρήξεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα