Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/7/2020)

08:55 13/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (13/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/7/2020), μπορεί χίλιες δυο δουλειές να βάζει τα μυαλό

σας σήμερα προς διεκπεραίωση, η διάθεσή σας όμως στη διάρκεια της μέρας θα αλλάζει προς το καλύτερο. Οι απογευματινές ώρες είναι σαφώς καλύτερες, όπου εκεί το μυαλό θα αρχίσει να αποσυμφορείται και οι θετικές σκέψεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ένα μήνυμα, μία ιδέα, ή ένα τηλεφώνημα που θα λάβετε, θα εξάψει την ανυπομονησία σας, στο να θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή τον επόμενο φιλόδοξο στόχο σας.

Ταύρος

Αυτό που σας κουράζει περισσότερο, είναι ότι μερικά πράγματα που περιμένατε δεν προχωρούν, ενώ κάποιες ωραίες ιδέες που έχετε, δεν μπορούν προς το παρόν να υλοποιηθούν, αφού είτε σας λείπουν τα κεφάλαια, είτε ο άνθρωπος που θα την αναλάβει μαζί σας τη διεκπεραίωση. Παρ όλα αυτά, μπορεί η μέρα σας να αρχίζει δύσθυμα, από το απόγευμα όλα θα μπούνε σε μια πιο φυσιολογική ροή και κάποια θέματα θα αρχίσουν σιγά να τακτοποιούνται.

Δίδυμοι

Ευτυχώς κάπου εδώ, η ασυνεννοησία που αντιμετωπίζατε από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, ή από εκείνους που ζουν μαζί σας παύει κι αρχίζουν τα θέματα της καθημερινότητας, να ρυθμίζονται καλύτερα και με περισσότερο συνεννοήσιμο τρόπο.  Πιθανόν τις επόμενες ημέρες, να βάλετε σε εφαρμογή ένα στόχο σας, όπως το να διερευνήσετε τις προοπτικές μίας νέας συνεργασίας, να δραστηριοποιηθείτε σε έναν τομέα που θέλατε, ή να βάλετε μια καινούργια συνήθεια στη ζωή σας.

Καρκίνος

Με πολύ όμορφα συναισθήματα ξεκινάει για σας η εβδομάδα αυτή, αφού αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλάι σας, για να σας υπενθυμίσουν, ότι θα είναι δίπλα σας, όταν και όποτε τα χρειαστείτε. Από την άλλη μεριά, κάποιοι συνεργάτες σας, θα προσπαθήσουν με τον τρόπο τους τη δουλειά σας, ενώ δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να σας εμπιστευτούν ένα εργασιακό πόστο, που πάντα θέλατε να εργαστείτε. Εάν ψάχνετε μια καινούργια εργασία, ένας φίλος σας συστήνει με τα καλύτερα λόγια.

Λέων

Μέχρι να υποχωρήσουν οι πιέσεις από τις υποχρεώσεις σας, προσπαθήστε να βρίσκετε τρόπους και να κάνετε μικρά διαλείμματα, για να καθαρίζει το μυαλό σας και να ξεκουράζεστε. Σήμερα δεν αποκλείεται κάποιοι να ζητήσουν την επίσημη θέση σας για ένα θέμα λεπτό, είτε σε κάτι από τον επαγγελματικό σας χώρο, είτε μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε όσο και αν έχετε άποψη, να φανείτε στα μάτια τους ουδέτεροι, γιατί εξακολουθούν να παρερμηνεύουν τα λόγια σας.

Παρθένος

Εξακολουθούν οι πρώτες δυο μέρες τις εβδομάδας, να είναι πιεστικές για σας, αφού τα επίπεδα τις ασυνεννοησίας και η ανύπαρκτη κατανόηση μερικών ανθρώπων για τα θέματά σας θα σας απογοητεύει. Σήμερα αυτό, ίσως σας βγει σε θυμό. Προσπαθήστε όμως να μην ξεσπάσετε στο λάθος άνθρωπο, που συνήθως είναι αυτός που ζει μαζί σας, ή συνεργάζεστε στενά, γιατί την εποχή αυτή, μπορούν να συμβούν ανεπανόρθωτες ρίξεις, που δύσκολα διορθώνονται στο μέλλον.

Ζυγός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που ζούνε μακριά από τον τόπο διαμονής σας, ή που κατοικούν στο εξωτερικό. Ίσως να πρόκειται για επαφές σε επαγγελματική κατεύθυνση, ή μια συνεργασία σας, που δεν αποκλείεται να εμπεριέχει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση με οικονομικά οφέλη.  Γενικότερα επικοινωνιακά, οι άμεσες επαφές δεν θα είναι αποδοτικές, όπως θα είναι αυτές από απόσταση, μέσω e-mails ή μηνυμάτων. Από την άλλη εβδομάδα, τα πράγματα φτιάχνουν.

Σκορπιός

Μπορεί οι αλλαγές και οι ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή σας, να μη σας προκαλούν πια τόσο έκπληξη και αυτό δείχνει, ως σημάδι εξέλιξης. Με τον ίδιο όμως τρόπο, που αλλάζουν οι συνθήκες οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές των ανθρώπων που μέχρι σήμερα ξέρατε, έτσι πρέπει στον ίδιο ρυθμό, να αλλάξει και το μέσα σας. Προς το παρόν, προσπαθήστε να δείτε τη ζωή σας από άλλη οπτική, ενώ εάν χρειαστεί, αναθεωρήστε και κάποιες πάγιες θέσεις σας.

Τοξότης

Δεν είναι ώριμο να λέτε, ότι για όλα όσα θεωρείτε κακώς κείμενα φταίτε μεν εσείς, αλλά περισσότερο σας φταίνε οι άλλοι. Το φταίξιμο δεν έχει μέγεθος και ίσως στην περίπτωσή σας, να ξεκινάει από τη στάση που κρατάτε στα πράγματα. Σήμερα μάλλον θα νευριάσετε με ένα δικό σας άνθρωπο που τελευταία, δεν δείχνει την ανταπόκριση που θα θέλατε, έναντι κάποιων κοινών σας υποχρεώσεων, ή με έναν συνεργάτη σας, που από κακή συνεννόηση, θα χρεωθείτε εργασιακά μία εκκρεμότητα.

Αιγόκερως

Εκείνο που πραγματικά θα σας θυμώνει σήμερα, είναι η ανεύθυνη στάση που θα δείχνουν απέναντί σας, άνθρωποι που ζείτε μαζί τους ή συνεργάζεστε. Άτομα που ενώ είχαν αναλάβει με προθυμία μία υποχρέωση, μοιάζουν να την έχουν αφήσει στην τύχη της. Δεν αποκλείεται η στάση ενός δικού σας ανθρώπου, να σας προβληματίσει ή να σας προκαλεί. Μπερδεμένη συναισθηματικά και αμφίθυμη ψυχολογικά, είναι η μέρα σας σήμερα, αλλά μέρα είναι θα περάσει.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/7/2020), θα εξακολουθήσουν από σήμερα και για τις επόμενες δύο ημέρες, να σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τα οικονομικά σας. Πιθανόν σήμερα να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα κακής συνεννόησης, μεταξύ εσάς και ενός συνεργάτη σας, ή ενός δικού σας ανθρώπου, που δεν αλλάζει τη στάση του απέναντί σας. Μπερδεμένοι συναισθηματικά περισσότερο από ποτέ, ίσως να κάνετε παρορμητικά λάθη, να πείτε λόγια και κουβέντες που δεν μαζεύονται.

Ιχθείς

Στα πλαίσια που θα κινηθείτε τις ημέρες αυτές, βρίσκονται και κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, τη διευθέτηση μιας υποχρέωσης που έχετε καθυστερήσει να καλύψετε, ή ένα ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής, που σκέπτεστε τις ημέρες αυτές να πραγματοποιήσετε. Από την άλλη μεριά, ίσως σήμερα να μάθετε κάποια νέα, σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη, ενώ μία καινούργια ιδέα, μπαίνει στο μυαλό σας και σας δίνει έμπνευση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα