Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2020)

09:30 12/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/9/2020), αφήστε για λίγο στην άκρη, σχέδια, στόχους

και αποφάσεις που θέλετε να δρομολογήσετε κι ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τη φυσική και την ψυχική σας ισορροπία. Άλλωστε οι συνθήκες και οι καταστάσεις που προς το παρόν επικρατούν, δεν είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για λίγες ημέρες και μπορεί να απογοητευτείτε από τις αναμενόμενες καθυστερήσεις ή ματαιώσεις των σχεδίων σας, δίχως λόγο, επειδή είστε ανυπόμονοι. Μπορεί οι ανάγκες σας να τρέχουν, όμως καλό θα ήταν να μη ζορίσετε ανθρώπους ή καταστάσεις που εξελίσσονται βραδυκίνητα. Λίγο αργότερα οι συνθήκες, γίνονται σαφώς καλύτερες για εσάς.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρχουν πολλά που τρέχουν στη ζωή και στην καθημερινότητά σας και περιμένετε να δείτε το πως θα εξελιχθούν αλλά ένας βασικός τομέας της ζωής σας που θα πάει πολύ καλά, είναι οι προσωπικές στενές σχέσεις σας. Εάν είστε γονείς, δεν αποκλείεται να πάρετε μία πολύ καλή είδηση ή νέο, σχετικό με μια προσπάθεια του παιδιού σας, ή με το σύντροφό σας, ένας κοινός στόχος, θα δρομολογηθεί τις ημέρες αυτές. Συναισθηματικά λοιπόν θα είστε περισσότερο ισορροπημένοι και ήσυχοι, ενώ άνθρωποι θα βρεθούν στο πλευρό σας να σας υποστηρίξουν, όταν και όποτε το χρειάζεστε. Υποχωρούν οι ανησυχίες σας.

Δίδυμοι

Η καλοτυχία ενός δικού σας ανθρώπου, ίσως του συντρόφου σας, ή κάποιου στενού σας συνεργάτη, φέρνει και σε σας τύχη, αφού όπως φαίνεται, θα διευκολυνθεί ο δρόμος ενός σχεδίου που είχατε και θα ξεκινήσεις για σας μία καινούργια και πιο δημιουργική περίοδος. Κάτι καλό αρχίζει να συμβαίνει στη ζωή σας και η καθημερινότητά σας, γίνεται πιο μπορετή. Στην περίπτωση όμως που κάποια θέματα μοιάζουν να καθυστερούν, μην πιέζετε για λύσεις. Απλά δεν ήρθε η ώρα να τελεσφορήσουν ακόμα.  Μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και μην αποθαρρύνεστε όταν συμβαίνουν αναβολές ή καθυστερήσεις.

Καρκίνος

Καινούργια πρόσωπα έχουν μπει και θα εξακολουθήσουν να μπαίνουν στη ζωή σας.  Θεωρήστε λοιπόν τις ημέρες αυτές ιδανικές, στο να δημιουργήσετε σχέσεις που θα έχουν βάθος στο χρόνο, επιτυχημένες συνεργασίες και γνωριμίες που θα διευρύνουν με αξιόλογο τρόπο, τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσετε μία πιο ενδιαφέρουσα εργασιακή συνεργασία, στον τομέα μάλιστα που επιθυμείτε να εργαστείτε εάν ψάχνετε την περίοδο αυτή δουλειά. Η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό θα το διαπιστώσετε με το χρόνο, ακόμα κι αν τώρα συμβαίνουν διάφορες καθυστερήσεις.

Λέων

Μία ευκαιρία θα προκύψει τις ημέρες αυτές, για μια καινούργια δουλειά, που θα σας κάνει να καταφέρετε να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, είτε γιατί ψάχνετε την εποχή αυτή μια νέα εργασία, είτε θα σας μιλήσουν για μια συνεργασία παράλληλη με τη δουλειά που κάνετε. Ναι, μπορεί να είναι ήδη επιβαρυμένο το καθημερινό σας πρόγραμμα, όμως, τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά και καλά θα κάνετε αν σας δοθεί υπό μορφή πρότασης, να την αποδεχτείτε. Παράλληλα, η προσωπική σας ζωή σας γεμίζει με το αίσθημα της συναισθηματικής πληρότητας, αφού ο άνθρωπος που συνοδεύεστε, είναι διατεθειμένος, να σας παράσχει οποιαδήποτε υποστήριξη.

Παρθένος

Μία είδηση, ένα ευχάριστο νέο ή μια εξέλιξη θετική, που αφορά, είτε την προσωπική σας ζωή, είτε ένα σας παιδί εάν είστε γονείς, θα σας φτιάξει σήμερα τη διάθεση. Από την άλλη μεριά όμως, κάποιος άνθρωπος που σχετίζεστε καθημερινά, δεν αποκλείεται να αλλάξει τη στάση του απέναντί σας, πιθανόν γιατί σας βλέπει ενδόμυχα ανταγωνιστικά.  Όποια και αν είναι τα επόμενα σχέδιά σας, κρατήστε τα για τον εαυτό σας και εμπιστοσύνη να δείχνετε μόνο στους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Επιπλέον ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι μπορεί να αθετηθούν υποσχέσεις που σας δόθηκαν.

Ζυγός

Κάπου εδώ, κάποιο θέμα που μέχρι τώρα σας άγχωνε, βρίσκει τις λύσεις του με τη βοήθεια που θα λάβετε, από ένα δικό σας πρόσωπο, φίλο στενό ή συγγενή σας. Αυτό σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι που δεν ξέρατε πως θα καταλήξει αλλά παράλληλα, φροντίζετε να μην αφήνετε για “αύριο” εκκρεμότητες που πλέον έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια της αναμονής. Για το λόγο αυτό, μην επιμένετε να περιμένετε να εξελιχθεί από μόνη της η όποια υπόθεση σας απασχολεί, ή να δείτε την πρόοδο που αναμένετε, από τις πρωτοβουλίες που περιμένετε να πάρουν οι άλλοι για σας. Χάνετε χρόνο, ο οποίος είναι πολύτιμος.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/9/2020), θα σας δοθούν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, αρκεί να σταματήσετε να είστε εσωστρεφείς. Για σας η εποχή αυτή που διάγουμε, είναι εποχή ευκαιριών, που δεν πρέπει να τις χάσετε. Ευνοούνται πάσης φύσεως συνεργασίες, στη δουλειά ή σε όποιο χώρο δραστηριοποιείστε. Νέες φιλίες μπαίνουν στην καθημερινότητά σας και την αλλάζουν σταδιακά, αφού θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα, γνώσεις, ή εμπειρίες. Μην παραμένετε στάσιμοι, σε ότι κάνετε μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο, επειδή κάπου κι εσείς βολεύεστε. Άρα το σύνθημα από εδώ και στο εξής είναι ξεβολευτείτε.

Τοξότης

Σήμερα ή αύριο, μια ιδέα μία πρόταση ή ένα είδος πρόσκαιρης συνεργασίας, ίσως σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας, χρησιμοποιώντας κάποιο ταλέντο ή δεξιότητά σας. Δεν αποκλείεται περιστασιακά, να ξεκινήσετε κάτι που κατά καιρούς, θα σας αποδίδει έσοδα, που έχετε τόσο ανάγκη τη ρευστότητα την εποχή αυτή. Επιπλέον σήμερα, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας φέρουν φίλοι σε επαφή, με ένα πρόσωπο, που έχει τον τρόπο τη δύναμη ή τη θέση, να προωθήσει ένα στόχο σας, ή να σας ανοίξει τις πόρτες που χρειάζεστε προκειμένου να δικτυωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Μία ευχάριστη εξέλιξη σε μια υπόθεση που μπορεί να είχε και νομικές προεκτάσεις και πιθανόν να σας απασχόλησε, φαίνεται ότι παίρνει το δρόμο της επίλυσής της, ενώ τα αποτελέσματα που θα φέρει, γέρνουν προς τα δικά σας συμφέροντα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μάθετε κάποια νέα πριν  να ανακοινωθούν και επίσημα, οπότε θα έχετε την ευχέρεια να κινηθείτε αναλόγως του τρόπου που σας συμφέρει. Κατά τα άλλα, πιθανόν να υπάρξει ένας προβληματισμός μεταξύ των μελών της οικογενείας σας, με ένα ζήτημα που έχει να κάνει, με κοινά κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα, ή με μία τέτοιου είδους εκκρεμότητα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/9/2020), μία βοήθεια που περιμένετε, επιτέλους έρχεται και δεν αποκλείεται να πρόκειται για τη μεσολάβηση ενός ατόμου, που θα μιλήσεις για σας, και θα σας βάλει σε ένα χώρο, που μάλλον θα έχει και επαγγελματικές προεκτάσεις. Κατά τα άλλα, είναι μία εποχή, που θα χρειαστείτε ανθρώπους που να τους έχετε εμπιστοσύνη και γιατί δεν μπορούν να προωθηθούν οι στόχοι σας, εάν δεν έχετε σύμμαχους αλλά ίσως πρέπει να σας βοηθήσουν, ώστε να ρίξετε γέφυρες και να τα ξανά βρείτε, με κάποιους ανθρώπους που οι σχέσεις σας στο παρελθόν, είχανε διαταραχτεί.  Εξετάστε προτάσεις για κάτι παράλληλο από αυτό που εργάζεστε.

Ιχθύς

Σας ανοίγονται τις επόμενες ημέρες οι προοπτικές να ενταχθείτε, ή να ξανά ενταχθείτε σε ένα χώρο που κάποτε εργαζόσασταν, ή είχατε κάποιες σημαντικές δραστηριότητες εκεί. Μόνο που τώρα, θα έχετε ενισχυμένο ρόλο και περισσότερες αρμοδιότητες. Κατά τα άλλα, η καλή έξωθεν μαρτυρία των ανθρώπων που σας γνωρίζουν καλά, σας ανοίγουν πόρτες όπου πίσω τους κρύβονται σοβαρές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, ακόμα και προσωπικής, αφού τώρα, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, με επίπεδο και αξιόλογο πνευματικό υπόβαθρο. Μείνετε ανοιχτοί σε προσκλήσεις και προκλήσεις, που κρύβουν θαύματα για σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα