Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/6/2020)

08:01 12/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (12/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/6/2020), η ψυχολογία σας είναι ή του ύψους ή του βάθους

τις ημέρες αυτές και η αμφιθυμία σας είναι ευδιάκριτη, σε όσους ανθρώπους βρίσκονται δίπλα σας, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας, σύντροφοί ή δικοί σας άνθρωποι. Επειδή θα έχετε την τάση να είστε εύθικτοι τις ημέρες αυτές, μπορεί με τη στάση σας, να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις και κατ επέκτασιν ρίξεις σε σχέσεις που δε θα έπρεπε αυτό να συμβεί. Να ξέρετε ότι πιθανόν λόγω της συμπεριφορά σας, κάποιοι θα απομακρυνθούν από κοντά σας.

Ταύρος

Μη δανειστείτε και μη δανείσετε τίποτα σήμερα, γιατί δε θα υπάρξει συνέπεια σε αυτή την υποχρέωση, ούτε από εσάς, ούτε από τον άνθρωπο που θα διευκολύνετε. Προσέξτε γενικότερα την εποχή αυτή, οικονομικούς διακανονισμούς που κάνετε, την οικονομική τυχόν εκμετάλλευση ενός ακινήτου εάν διαθέτετε, τους όρους που υπογράφετε και σας δεσμεύουν σε βάθος χρόνου. Εάν επιθυμείτε να βρείτε οικονομική ρευστότητα, προχωρήστε αργότερα προς στην κατεύθυνση αυτή.

Δίδυμοι

Με την αίσθηση για το αν προχωράτε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας σωστά, θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα, αφού αυτό που θέλετε να κάνετε, δε σας επιβεβαιώνει τη σταθερότητα του να χτίσετε ή να επενδύσετε πάνω του. Γενικά όμως σε επίπεδο επιλογών που κάνετε το διάστημα αυτό, πρέπει να επανεξεταστούν κάποια πράγματα πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις, ώστε να συνεχίσετε. Εάν σας προτείνουν μια συνεργασία, προσέξτε καλά τους όρους της, πριν δεσμευτείτε απέναντί της.

Καρκίνος

Κάποιος γνωστός από τον εργασιακό σας χώρο ή συνεργάτης σας, πιθανόν να σας εμπιστευτεί κάτι που αφορά τη δουλειά σας, σχετικά με κάποιες οικονομικές απολαβές που περιμένετε. Προσπαθήστε όμως να διακρίνετε, που σταματάει η παραπληροφόρηση και που ξεκινάει η αλήθεια, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ειλικρινείς όπως εσείς, σχετικά με τις προθέσεις τους απέναντί σας.  Ίσως επίτηδες να σας βάλει στην ψυχολογία της αγανάκτησης, μόνο και μόνο για να δράσετε παρορμητικά και αυτό να είναι εις βάρος σας.

Λέων

Προσπαθήστε σε οικονομικό επίπεδο να είστε περισσότερο τυπικοί τις ημέρες αυτές, αφού εάν συμβούν κάποιες παραλήψεις ή παρατυπίες, κινδυνεύετε να βρεθείτε ακόμα και νομικά υπόλογοι. Εάν είστε συνυπεύθυνοι για οικονομικά τρίτων, τσεκάρετε τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να μη δείξουν την υπευθυνότητα τη δική τους. Τέλος δεν αποκλείεται να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον κίνδυνο μιας κλοπής, γι αυτό να έχετε το νου σας περισσότερο όπου κυκλοφορείτε ή στο σπίτι σας.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην γίνεστε ευεπηρέαστοι, ακολουθώντας τη γνώμη κάποιων ανθρώπων, σχετικά με το πως πιστεύουν ότι πρέπει να προχωρήσετε, σε ένα προσωπικό σας ζήτημα ή μια στενή συνεργασία. Το καλό το δικό σας το γνωρίζετε καλύτερα εσείς, το ίδιο και το συμφέρον σας. Πιθανόν μία νουθεσία να γίνει αφορμή, να ακολουθήσετε ένα δρόμο που δεν θα οδεύει προς τα δικά σας συμφέροντα και προοπτικές εξέλιξης. Ή μπορεί να εξυπηρετείτε δικά τους συμφέροντα τελικά.

Ζυγός

Μην περιμένετε σήμερα οι άλλοι να σας αντιμετωπίζουν με την ίδια ειλικρίνεια που τους αντιμετωπίζετε εσείς, ούτε να έχουν την ίδια διάθεση να τα βρείτε μεταξύ σας σε βασικούς άξονες, όπως συνεργασίας, τρόπου ζωής ή συγκατοίκησης. Ο καθένας που συναναστρέφεστε θα έχει να αντιμετωπίσει και τα δικά του θέματα, απορροφημένος από τις υποχρεώσεις του ή ότι άλλο βαυκαλίζει τη ζωή του σε επίπεδο καθημερινότητας. Με το αίσθημα να απομονωθείτε και να πάρετε αποφάσεις θα κυλήσει η μέρα σας.

Σκορπιός

Έχετε την ανάγκη να δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται και να ξεκολλάει από το μοτίβο της στασιμότητας που για αρκετό χρονικό διάστημα αισθάνεστε μερικές φορές καθηλωμένοι. Θέλετε να κάνετε επενδύσεις, όχι μόνο στο εργασιακό σας αντικείμενο αλλά και συναισθηματικές επενδύσεις σε ανθρώπους που νιώθετε καλά μαζί του. Όμως μέσα σας φοβάστε να εμπιστευτείτε τους άλλους, παραδεχτείτε το. Πριν να ανακαλύψετε τις προθέσεις τους, βρείτε τα με τον εαυτό σας και τους φόβους του.

Τοξότης

Δεν εξελίσσονται οι σχέσεις με την ταχύτητα που εσείς θα επιθυμούσατε, είτε είναι προσωπικές είτε σχέσεις συνεργασίας και κάπου αισθάνεστε τα δικά σας περιθώρια να εξαντλούνται. Δεν είναι όμως εποχή, να πιέζετε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις, ώστε να αντιδρούν με τους τρόπους που θα σας ικανοποιούσαν. Αντίθετα θα χρειαστεί να φερθείτε περισσότερο διπλωματικά, εάν θέλετε να περάσει η ιδέα σας, ή το δικό σας. Να ξέρετε ότι λόγω εκνευρισμού μπορεί να φωνάζετε. Θα αντιμετωπίσετε όμως κλειστά αφτιά.

Αιγόκερως

Βρείτε μια καλή δικαιολογία ή τον τρόπο, ώστε να καταφέρετε να ξεκουραστείτε περισσότερο σήμερα και αύριο, απαλλαγμένοι από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας.  Είστε τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά κουρασμένοι την περίοδο αυτή, που ένα διάλειμμα θα σας έκανε πραγματικά καλό στην ψυχολογία σας. Το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Προλαβαίνετε να κανονίσετε μία μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που θα βελτίωνε κατά πολύ τη διάθεσή σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/6/2020), μην περιμένετε να σας ερμηνεύσουν σωστά οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας σήμερα, ούτε σε εκείνα που θα τους ζητήσετε, καθώς θα εκφράζετε τις επιθυμίες σας, ούτε στον τρόπο που μπορεί να αστιευτείτε, προκειμένου να χαλαρώσετε μία δύσκολη ατμόσφαιρα, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Αν και υπάρχει η πιθανότητα το εκκεντρικό σας χιούμορ να κάνει μεγαλύτερη ζημιά, από το να μην λέγατε τίποτα καλύτερα. Ίσως μια ουδέτερη στάση στα πράγματα να βοηθούσε.

Ιχθείς

Περισσότερη υπομονή και καλύτερη συμπεριφορά θα χρειαστεί να επιδείξετε στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, προκειμένου να καταφέρετε να συνεργαστείτε αλλά και να συνεννοηθείτε με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Σήμερα η ημέρα, έχει τόσες πολλές απαιτήσεις από εσάς, που μάλλον θα σας δυσκολέψει να διεκπεραιώσετε όλα σας τα καθήκοντα. Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε την ένταση που αισθάνεστε στη σχέση σας στο σπίτι και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα