Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/9/2020)

09:08 10/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/9/2020), λόγω του ότι η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε με

πολύ τρέξιμο, ίσως να ήρθε η στιγμή να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με το χώρο που σας ξεκουράζει. Επιμεληθείτε λοιπόν το περιβάλλον που ζείτε. Προσπαθήστε να το κάνετε πιο όμορφο, πιο λειτουργικό, εκεί που ισορροπεί η σκέψη σας και δε χωρά τίποτα από ότι συμβαίνει στον εργασιακό σας χώρο ή όπου αλλού. Καλέστε φίλους, ή αγαπημένα πρόσωπα, γιατί ένας καφέ και η χαλαρή κουβεντούλα θα σας βγάλει θετική διάθεση. Μιλήστε στο τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε με χαμηλούς ρυθμούς.

Ταύρος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, επιδιώξτε να βρεθείτε με ανθρώπους, που ξέρετε ότι έχουν τη θέση τον τρόπο και τη δύναμη, να προάγουν εκείνα που έχετε βάλει στόχους σας, ή φιλοδοξίες. Θεωρήστε εξαιρετικές τις ημέρες αυτές που ακολουθούν στο να προωθήσετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας, αφού θα εισακουστείτε από ανθρώπους που θα είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν, επαγγελματικά, να σας δώσουν πληροφορίες στο αντικείμενο που ψάχνετε για να ασχοληθείτε. Κάντε καινούργια κοινωνικά και επαγγελματικά ανοίγματα.

Δίδυμοι

Ούτως ή άλλως, βαρεθήκατε να ακούτε μελαγχολικές κουβέντες, φοβιστικές ειδήσεις και ανθρώπους που σας ακούγονται μίζεροι, στον τρόπο που αντιλαμβάνονται την καθημερινότητα. Τις ημέρες αυτές, θα θελήσετε να σπάσετε αυτή τη νοοτροπία, να παρασύρετε και να παρασυρθείτε σε πράγματα που προάγουν την αισιοδοξία. Να μεταδώσετε στους γύρω σας, τη θετική σας σκέψη και πολύ καλά θα κάνετε. Γιατί καλώντας μόνο τα θετικά πράγματα που εξακολουθούν να υπάρχουν  στη ζωή, έρχονται κιόλας σ αυτή. Εσείς να επιμένετε να κοιτάτε μπροστά τα καλύτερα.

Καρκίνος

Ύστερα από όλα όσα έχετε περάσει, έχετε αγωνιστεί για να τα κατακτήσετε, χρειάζεστε επιτέλους να κάνετε ένα διάλειμμα και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα κάνετε πράγματα που σας βγάζουν από ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα, έχουν πιο χαλαρούς ρυθμούς και λιγότερη σοβαροφάνεια. Συναναστραφείτε λοιπόν με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, με φίλους και πρόσωπα που έχουν αξία να υπάρχουν και να συνοδεύουν καθημερινά τη ζωή σας. Περάστε όμορφα.

Λέων

Πολύ τρέξιμο έχει και η σημερινή ημέρα, που σημαίνει ότι χρειάζεται να προσέξετε τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σας. Επειδή γενικά το άγχος που νιώθετε δε βοηθάει στο να κάνετε σκέψεις καθαρές, ή μάλλον σας δυσκολεύει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, κάθε φορά που θα πιέζεστε, να φροντίσετε για λίγα λεπτά να αποστασιοποιείστε από την πηγή που σας το προκαλεί. Μικρά θεματάκια υγείας, δεν πρέπει να τα παραμελείτε και προσέξτε επίσης κάποιες διατροφικές ατασθαλίες που τελευταία έχετε αποκτήσει ως συνήθεια. Μικρά  tips που θα σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα.

Παρθένος

Κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή σας και καλά θα κάνετε να το αφουγκραστείτε. Συμβαίνει στον επαγγελματικό σας τομέα, στο συναισθηματικό σας κόσμο και γύρω σας, υπάρχουν άνθρωποι που ήδη δείχνουν πρόθυμοι, να σας ενισχύσουν και να σας συμπαρασταθούν σε οποιαδήποτε προσπάθεια κι αν κάνετε. Δεν είναι ότι το έφεραν οι περιστάσεις έτσι αλλά ο τρόπος που αγωνίζεστε από στάση στην καθημερινότητά σας. Τώρα θα φανεί και θα αναγνωριστεί η αξία σας, ενώ εάν υπάρχουν κάποια θέματα που θέλετε να προωθήσετε οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικές στο να το κάνετε.

Ζυγός

Κάποια θεματάκια που σχετίζονται με τη δουλειά σας και ορισμένα πράγματα που προσπαθείτε να κάνετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, μπορεί για να πραγματοποιηθούν να σας δυσκολέψουν λίγο, ή να αργήσετε προς το παρόν να τα δείτε να προχωρούν. Πιθανόν ο στόχος που βάλατε εδώ και καιρό, να μην είναι εφικτός, λόγω των καταστάσεων και των συνθηκών που επικρατούν και ίσως να χρειάζεται είτε να τον επανασχεδιάσετε, ή ακόμα και να τον εγκαταλείψετε προκειμένου να μη χάνετε άλλο το χρόνο σας περιμένοντας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/9/2020), με σπάνια εξωστρεφή διάθεση, θα βγείτε και θα επιδιώξετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που πάντα ακούτε κάτι ενδιαφέρον να λένε. Δεν αποκλείεται τώρα, να σας γίνει μία πρόταση με αξιόλογες επαγγελματικές προδιαγραφές, ή που θα μπορεί να ενισχύσει με έναν τρόπο τα οικονομικά σας. Ένα στενός σας φίλος και άνθρωπος που εμπιστεύεστε, ίσως σας μιλήσει σήμερα για ένα δικό του επαγγελματικό ξεκίνημα, που όμως την ιδέα να συνεργαστείτε στο καινούργιο του εγχείρημα, ίσως και να την αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό.

Τοξότης

Μπορεί να σας ακούγετε όχι και τόσο καλό αλλά τις ημέρες αυτές, καλό θα ήταν να μαζεύεστε περισσότερο στο σπίτι σας και να επιμελείστε τον προσωπικό σας χώρο, από το να βγαίνετε έξω και να αναλωνόσαστε σε άκοπες μετακινήσεις καταναλωτικά έξοδα, ή σε παρέες που τελικά, δεν έχουν και τόσο πολύ ενδιαφέρον. Σήμερα ειδικά, μπορεί να εκφράσετε κάπως άτεχνα τη γνώμη σας και να τύχετε της παρεξήγησης των συνδαιτυμόνων σας, ή μπορεί να πείτε κάτι που να παρερμηνευτεί και να σας απομονώσει η παρέα σας. Είναι γενικά περίεργη μέρα.

Αιγόκερως

Ο τομέας των στενών σχέσεων και συνεργασιών σας, θα σας απασχολήσει τις ημέρες αυτές, γιατί τώρα, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε, ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι της ζωής σας, που όντως συμπορεύονται με τις ιδέες σας, όντως είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν όποτε κι όταν σας χρειάζεται και δεν μπαίνουν εμπόδια, στους στόχους και στις επιδιώξεις σας. Ξεκαθαρίσματα παντός τύπου, βρίσκονται στα πλάνα σας και καλό θα ήταν να μείνετε συντονισμένοι στη λογική και όχι στο συναίσθημά σας, που μερικές φορές, σας κάνει να υποχωρείτε, όταν χρειάζεται να δώσετε λύσεις.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/9/2020), λίγο παραπάνω φορτωμένο πρόγραμμα μπορεί να έχετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να έχετε εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε, υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολές και δουλειές που τρέχουν και αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Πρακτικής φύσεως θέματα καλό θα ήταν να μην τα αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα, που δε θα σας δώσει και πολλά περιθώρια να τα καλύψετε. Ένα άτομο κατά πάσα πιθανότητα από το στενό οικογενειακό σας κύκλο, ίσως θελήσει να μετακυλήσει μια δική του ευθύνη σε σας, προκειμένου να βρείτε λύσεις.

Ιχθύς

Το ότι είστε άτομα ιδιαιτέρως συναισθηματικά, αυτό είναι ένα προσόν που πραγματικά σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους άλλους ανθρώπους. Όμως από σήμερα και περισσότερο το σαββατοκύριακο, θα γίνετε πιο ευαίσθητοι στον τρόπο που εισπράττετε τα συναισθήματα που σας προκαλεί το περιβάλλον που θα κινηθείτε. Πιθανόν να δώσετε μεγαλύτερη σημασία από όση έχουν, κάποια πράγματα που θα ακούσετε, ή να ανακινήσουν κάποιες χορδές σας, που η νοσταλγία θα σας πλημμυρίσει με μνήμες από το παρελθόν. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί από εσάς ξεκινάει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα