Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2020)

09:30 10/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/8/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες,

προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Αφιερώστε χρόνο, μιλήστε μαζί τους και αν κάποιες σχέσεις σας διαταράχτηκαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα μπορέσετε να τις εξισορροπήσετε, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα μεταξύ σας. Οι δικοί σας άνθρωποι, είναι τα στηρίγματά σας και για το λόγο αυτό, δείξτε πρώτοι καλή θέληση. Κατά τα άλλα, ελέγξτε την παρορμητική σας έκφραση, ιδίως σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, αφού ξεσπάσματα ξαφνικά στη συμπεριφορά σας, είναι πιθανά.

Ταύρος

Θέματα περιουσιακά κυρίως κληρονομικά που έχετε κοινά και ίσως σε εκκρεμότητες με συγγενείς και αδέρφια, θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές. Δείτε το σαν ευκαιρία, να ρίξετε γέφυρες μεταξύ σας, στην περίπτωση που υπάρχουν διεκδικήσεις ή ασαφείς όροι, για να συζητήσετε μαζί και να βγάλετε μία κοινή απόφαση στο να επιλυθούν. Άλλωστε φαίνεται ότι ένα συγγενικό σας πρόσωπο, εκτός των άλλων, έχει να σας προτείνει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση, ή μια κοινή συνεργασία που θα σας επιφέρει οικονομικά οφέλη και μια άλλη επαγγελματική προοπτική από αυτή που έχετε.

Δίδυμοι

Οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που σχετίζονται με οφειλές, χρειάζεται να διευθετήσετε την εβδομάδα αυτή. Θα μπορέσετε να κάνετε μάλιστα και κάποιους διακανονισμούς, που θα σας φανεί ευκολότερη η κάλυψή τους. Μην σας πιάνει άγχος και μην πελαγώνετε ή τρέχετε για να είστε συνεπείς, αφού όλα θα γίνουν και θα ρυθμιστούν στην ώρα τους. Υπάρχουν επίσης τα περιθώρια να συζητήσετε με τον εργοδότη ή τους συνεργάτες σας, κάποιες οικονομικές απολαβές που σας είχαν υποσχεθεί στα πλαίσια της επαγγελματικής προοπτικής εξέλιξης, ενώ εάν ψάχνετε για δουλειά οι ημέρες είναι εξαιρετικές.

Καρκίνος

Αν και Κυριακή σήμερα και συνήθως είναι μια ημέρα με πολύ κινητικότητα, εξόδους και επαφές με συντροφιές, εσείς θα θελήσετε να παραμείνετε στην ησυχία του σπιτιού σας για να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε τη σκέψη σας. Ακόμα και έτσι, μπορείτε να καλέσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο χώρο σας, να φάτε μαζί να κάνετε όμορφες χαλαρές κουβέντες να δείτε μία ταινία μαζί και να περάσετε όμορφα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να ανακυκλώνετε σκέψεις και ανασφάλειες, που θα σας χαλάσουν μεν το κέφι αλλά και που δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε σήμερα.

Λέων

Κάτι καλό αρχίζει να συμβαίνει στη ζωή σας, αφού θετικά μηνύματα θα έρχονται από παντού. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, η διάθεσή σας να αλλάξει προς το καλύτερο, η σκέψη σας να γίνει πιο θετική και η αποφασιστικότητά σας να κερδίσετε στα πεδία που επιθυμείτε έντονη. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σε μεγαλύτερη συχνότητα θα σας παρουσιάζονται. Μην κουβαλάτε σπίτι και ειδικά σήμερα σε μια μέρα χαλάρωσης, θέματα που σας προβληματίζουν σε επίπεδο καθημερινότητας και χαρίστε στον εαυτό σας και σε εκείνους που νοιάζεστε, χαρούμενες στιγμές. Αφήστε ότι σας απασχολεί για τη Δευτέρα.

Παρθένος

Το σπίτι και ο προσωπικός σας χώρος χρειάζονται επιμέλεια και ανανέωση, γιατί είναι απαραίτητο να έχετε ένα μέρος όπου θα ησυχάζετε από όλη την ένταση που κουβαλάτε στη διάρκεια της καθημερινότητας. Οπότε τις ημέρες αυτές, ασχοληθείτε λίγο με τη γωνιά που ξεκουράζεστε, αφού φαίνεται ότι μέσα από εκεί, θα εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα, θέματα γραφειοκρατικά που σχετίζονται με θέματα κληρονομικά φόρους και δημόσιες υπηρεσίες, πρέπει να τα χωρέσετε στο πρόγραμμά σας και δε θα σας μένει χρόνος για μαστοριές και τα τοιαύτα.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα θετική ημέρα, αφού φαίνεται ότι θα έχετε μια ευχάριστη είδηση, ένα νέο ή μία θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που περιμένατε να πάρετε μήνυμα. Ίσως την περίοδο αυτή, να ψάχνετε για μια καινούργια εργασία και έχετε απευθυνθεί στους φιλικούς κύκλους, ή στους κύκλους των υψηλόβαθμων γνωριμιών σας και τώρα ετοιμαστείτε γιατί σας έρχεται η πολυπόθητη ευκαιρία, μέσα από μία πρόταση πάρα πολύ συμφέρουσα. Ναι, τώρα μπορείτε να αισιοδοξήσετε και να διώξετε την κατήφεια από μέσα σας. Όλα δείχνουν ότι η εξέλιξη που περιμένατε επιτέλους ευδοκιμεί.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/8/2020), εάν τις ημέρες αυτές, χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις με την οικογένειά σας, καλό θα ήταν να το κάνετε σε ήπιους τόνους, γιατί δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει η ένταση και να καταλήξετε σε ρίξεις και ασυνεννοησία. Ειδικά όταν πρόκειται για παρεμβάσεις δικών σας ανθρώπων στην προσωπική σας ζωή, βάλτε τους μέσα από τον πολιτισμένο διάλογο τα όριά τους και όχι μέσα από κουβέντες που επιφέρουν ένταση. Επιπλέον θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, γιατί τελευταία στους χώρους που δραστηριοποιείστε ή εργάζεστε, γίνονται συζητήσεις γύρω από το όνομά σας.

Τοξότης

Την επικοινωνιακή σας δεινότητα θα δείξετε στο περιβάλλον σας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, που προβλέπονται πολύ επικοινωνιακές, με επαφές και συναντήσεις, όχι μονάχα φιλικές αλλά και για άλλους σημαντικούς λόγους, όπως επαγγελματικούς. Προωθήστε την εικόνα τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, γιατί κάποιο από αυτά, εάν μπει σε εφαρμογή, δεν αποκλείεται να σας χαρίσει και ένα έξτρα εισόδημα, προκειμένου να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Νέοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες διευρύνουν τον προσωπικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ αυξάνονται οι μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τα περιθώρια που σας δίνονται στο να ελιχθείτε διπλωματικά, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα, να μιλήσετε και να εισακουστεί ο λόγος σας. Επειδή πολλοί είναι οι λόγοι που μερικές φορές αισθάνεστε με αγανάκτηση ότι δεν αντέχετε άλλο να εργάζεστε σε ένα άνυδρο περιβάλλον, καλό θα ήταν πριν να δηλώσετε την παραίτησή σας, να κάνετε άλλη μία προσπάθεια. Φίλοι αλλά και δικοί σας άνθρωποι, στέκονται στο πλευρό σας, ενώ εάν ψάχνετε μια καινούργια εργασία ή δραστηριότητα, απευθυνθείτε στους φιλικούς σας κύκλους.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/8/2020), μια πληροφορία που θα φτάσει στα αφτιά σας, μπορεί να γίνει η αιτία, να αναστατωθείτε και να δημιουργήσετε ένταση σε μία στενή σχέση σας, είτε με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, είτε με ένα στενό σας συνεργάτη. Πριν όμως να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται και αφού το ψάξετε περισσότερο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να ζητήσετε εξηγήσεις ή διευκρινήσεις. Δεν αποκλείεται, να πρόκειται περί ψευδούς και ανυπόστατης φήμης και να χαλάσετε άδικα τις καρδιές σας με τον άνθρωπο που βρίσκεστε καθημερινά μαζί. Δείξτε γενικότερα προσοχή στην παρορμητική σας διάθεση.

Ιχθείς

Με διάθεση να ξοδέψετε λίγο παραπάνω σήμερα, προκειμένου να βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα, να φτιάξετε την ψυχολογική σας διάθεση με κάτι που θα σας ανανεώσει, ή να βγείτε έξω με φίλους αδιαφορώντας για το πόσα χρήματα θα δαπανήσετε, θα ξεκινήσει η μέρα σας. Όμως μπορεί να ξεφύγετε λίγο από τον προϋπολογισμό σας, γι αυτό και να είστε προσεκτικοί στο που κάνετε τις δαπάνες αυτές, αφού μπορεί να αγοράσετε είδη που τελικά όχι μόνο στην παρούσα φάση δεν τα χρειάζεστε αλλά και δε θα τα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Κάντε το κέφι σας αλλά κρατήστε ένα μέτρο, ή βάλτε ένα όριο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα