Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/6/2020)

08:01 10/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (10/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/6/2020), μην αφήνετε κανέναν να σχολιάζει ή να μπλέκεται

σε υποθέσεις που αφορούν εσάς και την προσωπική σας ζωή. Στο πως θα διαχειρίζεστε την καθημερινότητα και ποιες προτεραιότητες θα βάζετε. Θέστε εγκαίρως τα όρια ορισμένων δικών σας κυρίως ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν τα προσωπικά σας ζητήματα, σαν να ήταν δικές τους υποθέσεις. Για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και για να μην πείτε λόγια που θα ξεστομίζονται επειδή κάποιοι σας βγάζουν εκτός εαυτού, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ή αποσυρθείτε από διαλόγους που δεν έχουν νόημα να γίνονται.

Ταύρος

Προκειμένου να αποκτήσετε τη δυνατότητα μιας οικονομικής ρευστότητας, ίσως να σκεφτείτε την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, είτε για να το νοικιάσετε, είτε να το θέσετε προς πώληση. Μπορεί επίσης, να αιτηθείτε ένα δάνειο, που θα σας εξασφάλιζε τα κεφάλαια που χρειάζεστε σε μία επένδυση. Όμως η εποχή αυτή, δεν είναι καλή για ενυπόγραφες δεσμεύσεις και συμφωνίες που θα δυσκολευτείτε λίγο αργότερα να καλύψετε ή να τηρήσετε, φορτώνοντάς σας παράλληλα, με περισσότερο άγχος.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δείτε κάποια πράγματα να εξελίσσονται με ασάφεια, πράγμα ικανό να σας δημιουργήσει άγχος κι ανασφάλεια, σχετικά με το που βαδίζετε, σε επίπεδο εργασιακό, ή σε άλλο τομέα που επιχειρείτε και στηρίζεστε οικονομικά. Παροδικό θα είναι γι αυτό και μην άγχεστε αλλά κυρίως, μην αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα που θα γεννηθούν να σας καταβάλλουν. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους κι εσείς έχετε την αξιοσύνη να κάνετε τις τομές που θα χρειαστούν για να πετύχετε.

Καρκίνος

Είστε άνθρωποι που σέβεστε την άποψη των ανθρώπων που με στην πορεία ή στην αξία τους στο χρόνο, αφήνουν πίσω τους ένα αξιοσέβαστο έργο. Δε σημαίνει όμως, ότι τις απόψεις τους, θα πρέπει να τις υιοθετήσετε, στην περίπτωση που αισθανθείτε, πως αυτά που θα σας πουν, ως πληροφορίες ή νουθεσίες, δεν ταιριάζουν με τον τρόπο σκέψη σας. Φιλτράρετε τις πληροφορίες που θα παίρνετε τις επόμενες ημέρες και μην είστε σίγουροι πως θα τις ερμηνεύετε σωστά πάντοτε.

Λέων

Ενδέχεται σήμερα να βιώσετε μία αποδιοργάνωση που θα προέλθει όχι από δική σας υπαιτιότητα, αλλά από κάποιον άνθρωπο, που ενώ ανέλαβε μία ευθύνη, τώρα θα τη ρίξει επάνω σας, δηλώνοντας αδυναμία. Αυτό μπορεί να συμβεί, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον ή σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε για ένα κοινό σκοπό με κάποια άτομα. Έτσι κι αλλιώς εσείς θα βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά αλλά βάλτε στη θέση του όποιον χρειαστεί και του είναι εύκολο, να σας χρεώνει θέματα που δε σας αναλογούν.

Παρθένος

Ακούστε τις συμβουλές που έχουν να σας πουν οι άλλοι, όμως δεν είναι απαραίτητο σήμερα και να τις υιοθετήσετε. Όσο κι αν ακούγονται με καλές προοπτικές, το σίγουρο είναι ότι θα διαπιστώσετε λίγο αργότερα ότι τελικά δε θα οδηγηθούν εκεί που αρχικά πιστέψατε. Όμως πάρτε ιδέες αφού υπάρχει η δυνατότητα να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και στα δικά σας δεδομένα. Προσέξτε παράλληλα λιγάκι την αφηρημάδα σας, γιατί μπορεί να γίνει αιτία μικρών ατυχημάτων.

Ζυγός

Καλό θα ήταν τις ημέρες αυτές, να αποφύγετε να κάνετε λάθη ή παραλήψεις που ενέχουν και νομικό κόστος εκτός των άλλων. Προσπαθήστε να γίνετε πιο τυπικοί στις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Να οδηγείτε προσεκτικά βασισμένοι πειθαρχημένα στον κώδικα οδηγικής συμπεριφοράς. Να μην εμπλακείτε σε οικονομικές συμφωνίες που εμπεριέχουν ασάφειες στους όρους τους. Να μην αναλάβετε ευθύνες, που δε θα έχετε τον τρόπο και το χρόνο να τις διεκπεραιώσετε στο μέλλον.

Σκορπιός

Μερικές φορές οι συναισθηματικές σας υπερχειλίσεις, μπορεί να παρεμβληθούν και να παρερμηνεύσετε κάποια πράγματα που τα κρίνετε, όχι μόνο με ξεκάθαρη λογική αλλά και με υπέρμετρο συναισθηματισμό. Προφανώς κάτι που σας πείραξε στο παρελθόν, επανέρχεται τώρα υπό νέα μορφή και σας βάζει στη διαδικασία να το λύσετε, για να απαλλαγείτε από αυτό. Απεμπλακείτε λοιπόν συναισθηματικά και να το κρίνετε με καθαρά πρακτικά και λογικά κριτήρια.

Τοξότης

Πιθανόν να σας κουράσουν κάποιες δουλειές που έχετε να κάνετε και σχετίζονται με το δημόσιο, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες ή νομικές υποθέσεις. Μην τις αφήσετε πίσω, αναβάλλοντας τις, γιατί λίγο αργότερα θα τις βρείτε μπροστά σας. Άνθρωποι έρχονται να σας βοηθήσουν, αφού θα είναι τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις. Εάν υπάρχει κάποιο ζήτημα που χρειάζεται τη γνώμη κάποιου ειδικού, μην το αφήνετε στην τύχη του. Απευθυνθείτε εκεί που πρέπει για μεγαλύτερη σιγουριά.

Αιγόκερως

Κάποιοι άνθρωποι της καθημερινότητάς σας, είτε συνεργάτες σας, είτε πρόσωπα του ευρύτερου οικογενειακού σας χώρου, ίσως να σας αποκρύπτουν ένα γεγονός που σας αφορά, για να μην υποστούν αργότερα τις αντιδράσεις σας.  Πιθανόν να απογοητευτείτε από τη στάση ενός στενού σας φίλου, ή κάποιου που εμπιστεύεστε, όταν διαπιστώσετε ότι όχι μόνο δεν παίρνει το μέρος σας αλλά αδιαφορεί ακόμα και για το τι θεωρείτε σημαντικό και τι όχι. Πάρετε τα μέτρα σας απέναντί του από δω και στο εξής.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/6/2020), τις επενδύσεις που κάνετε σε ανθρώπους και καταστάσεις θα χρειαστεί να προσέξετε τις ημέρες αυτές, είτε βασίζονται πάνω σε μια ιδέα που σας έδωσαν, είτε γιατί πιστεύετε ότι θα βοηθήσουν το επόμενο εγχείρημά σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, πρέπει από μέρους σας να επανεξεταστούν, αφού πολλοί είναι εκείνοι που θα αλλάξουν το πρόσωπο που σας έδειχναν μέχρι σήμερα. Κάτι που θα σας απογοητεύσει.

Ιχθείς

Μια ιδέα που θα σας απαλλάξει από το επιπλέον εργασιακό φόρτωμα, ίσως να γίνει η αφορμή αν την ακολουθήσετε να παρεξηγηθείτε από κάποιους, σε εργασιακό κυρίως επίπεδο. Δεν θα βλέπουν θετικά, ορισμένες αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε και μπορεί να σας χαρακτηρίσουν σε μερικές των περιπτώσεων και ανεύθυνους. Ημέρες πολλών παρεξηγήσεων οι επόμενες, φροντίστε τουλάχιστον να μην εμπλακείτε σ’ αυτές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Pixabay

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα