Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/4/2020)

09:01 10/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/4/2020):Κριός

Θέματα στον οικονομικό τομέα θα σε απασχολήσουν σήμερα, με τη δυσαρμονική όψη του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με σύμμαχο την αρμονική όψη της Σελήνης από

τον Σκορπιό με τους Δία και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορείς σήμερα να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, βοηθώντας σε να ηρεμήσεις.

Ταύρος

Ο Ουρανός από το ζώδιό σου σε όψη δυσαρμονίας με τον Άρη από τον Υδροχόο, σου υπόσχεται ότι δεν θα πλήξεις στον τομέα της καριέρας σου. Ανατροπές και εντάσεις θα είναι στο πρόγραμμα σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σε βοηθάει να κρατήσεις την πίστη στον εαυτό σου και να προχωρήσεις.

Δίδυμοι

Νιώθεις μια εσωτερική ανακατωσούρα, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε συγκρουσιακή όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Το άγχος σε έχει καταβάλει, οπότε χρειάζεται να βρεις αρμονικούς τρόπους να το βγάλεις από μέσα σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σε αρμονική όψη με τον Άρη, σε βοηθάει να νιώσεις όμορφα.

Καρκίνος

Οικονομικά ζητήματα απασχολούν και εσένα φίλε Καρκίνε, ειδικά αν έχει να κάνει με δανεικά από ή και προς φίλους, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε όψη σύγκρουσης με τον Άρη από τον Υδροχόο. Με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη, μπορείς να βρεις σωστές λύσεις και να ηρεμήσεις, νιώθοντας πιο ασφαλής.

Λέων

Αρκετή κινητικότητά έχει η σημερινή ημέρα, ειδικά σε θέματα καριέρας και σε σχέσεις με συνεργάτες, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε όψη σύγκρουσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Βρες ισχυρούς συμμάχους στους φίλους σου σήμερα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε όψη αρμονίας με τον Άρη από τον Υδροχόο.

Παρθένος

Νομικά και εργασιακά θέματα σε ταλανίζουν και εσένα φίλε Παρθένε με τον Ουρανό από τον Ταύρο να συγκρούεται με τον Άρη από τον Υδροχόο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην τραβάς το σκοινί, δίνοντας τόπο στην οργή. Η αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη, σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες σου, χρησιμοποιώντας την πίστη προς τον εαυτό σου.

Ζυγός

Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα νεύρα σου, καθώς ενδέχεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Απέφυγε όσο μπορείς να οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Η επικοινωνία με βάση την αγάπη προς το ταίρι σου είναι αυτό που θα σώσει την κατάσταση, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη.

Σκορπιός

Εντάσεις στην οικογένειά σου αλλά και με συνεργάτες ενδέχεται να σε απασχολήσουν σήμερα, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε αρμονική όψη με τον Άρη, μπορείς να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, που ίσως είναι η αιτία αυτών των αντιπαραθέσεων.

Τοξότης

Και για σένα αγαπητέ Τοξότη ενδέχεται να είναι μια ημέρα που δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα στην εργασία σου, με αποτέλεσμα τους τσακωμούς και τις εντάσεις, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη, ζήτα τη βοήθεια συνεργατών για να βγεις από τα επικοινωνιακά αδιέξοδα.

Αιγόκερως

Μην επιτρέψεις σε προβλήματα με τον ερωτικό σου σύντροφο να σου χαλάσουν τη διάθεση σήμερα, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η εργασιοθεραπεία θα είναι ένα καλό αντίδοτο για σένα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να εναρμονίζεται με τον Άρη, οπότε ρίξου με κέφι στη δουλειά.

Υδροχόος

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε όψεις σύγκρουσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο σήμερα ενδέχεται να είναι μια δύσκολη ημέρα για τα οικογενειακά σου, καθώς εντάσεις και τσακωμοί μπορεί να σε αγχώσουν. Απέφυγε δια ροπάλου τις υστερίες, αλλά με τη Σελήνη από τον Σκορπιό σε αρμονική όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, βρες δημιουργικούς τρόπους μέσα σου, που θα βοηθήσουν να ανελιχθείς στην καριέρα σου.

Ιχθείς

Αντί να εκνευρίζεσαι με την απομονωτική κατάσταση που επικρατεί, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσπάθησε, με τη βοήθεια της Αφροδίτης από τους Διδύμους σε εναρμόνιση με τον Άρη, να περάσεις όμορφα και δημιουργικά μέσα στο σπίτι σου, παρέα με την οικογένειά σου, ή αν είσαι μόνος, βρες τρόπους να εκφραστείς θετικά.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα