Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/01/2023)

09:01 8/1/2023 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/01/2023) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/01/2023):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/01/2023), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια για να πραγματοποιήσετε

κάποια δημιουργικά σας σχέδια μέχρι το μεσημέρι αλλά αργότερα προσέχετε διαφωνίες ή παραλείψεις που μπορεί να σας φέρουν κάποιες απώλειες ενώ ίσως να χρειαστεί να κάνετε έξοδα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που θα νιώσετε καλά τις πρώτες πρωινές ώρες και θα τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά θα έχετε εντάσεις ,ανατροπές και τάσεις για διάσπαση προς το απόγευμα με σπίτι και καριέρα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα καταφέρετε να είστε αρκετά δυναμικοί σε σχέση με κάποιους συνεργάτες σας ίσως προς το απόγευμα να μην νιώσετε ικανοποιημένοι συναισθηματικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε θετικά αποτελέσματα σε σχέση με την εργασία σας, κάποια αναγνώριση ή χρήματα που θα πάρετε ωστόσο αποφύγετε να τα χαλάσετε με φίλους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ζητήστε τη βοήθεια της οικογένειάς σας σήμερα και μοιραστείτε την έντασή σας ώστε να μην κάνετε ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να μείνετε στο σπίτι σας σήμερα για να ξεκουραστείτε και να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιες υποχρεώσεις με την εργασία σας που μπορεί κάπως να σας δυσκολέψουν.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με στόχους σας ή με φίλους ή συνεργασίες ωστόσο μπορεί να σας προβληματίσουν και κάποια οικονομικά θέματα με φίλους που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/01/2023), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 10ο σας οίκο και θα υπάρξουν πάλι εντάσεις και ανατροπές σε βασικούς τομείς της ζωής σας.Η συζήτηση με φίλους ή συναδέλφους μπορεί να σας βοηθήσει.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια να κάνετε κάποιες συνεργασίες ωστόσο μπορεί να υπάρξουν παραλείψεις σε έγγραφα ή λεπτομέρειες που μπορεί να μην σας αφήσουν να ολοκληρώσετε την κατάσταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και ίσως μέσα από την εργασία σας να καταφέρετε να καλύψετε θέματα οικονομικά που θα σας πιέσουν ωστόσο ίσως να κάνετε παραπάνω έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες ανάγκες σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και θα υπάρξουν αντιφατικές καταστάσεις σήμερα. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με συνεργασίες και θα έχετε εύνοια ωστόσο κάποιες ανατροπές στην οικογένειά σας ή από εσάς τους ίδιους θα φέρουν δυσκολίες και παρανοήσεις ίσως και απώλεια χρήματος και δημιουργικότητας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε δυσκολίες στην εργασία σας ή την καθημερινότητα και κάποιες παρανοήσεις ή παραλείψεις που μπορεί να γίνουν με κάποιο συνεργάτη σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/01/2023) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα