Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/04/2022)

09:34 1/4/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/04/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/04/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/04/2022),

η Νέα Σελήνη  σήμερα στο ζώδιό σας θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα για εσάς ενώ ίσως να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ή να παρουσιάσετε ένα σχέδιο που προετοιμάζατε το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη  σήμερα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού και τον 12ο σας οίκο θα φέρει  μια νέα αρχή ή μυστικές συμφωνίες σε εργασιακό επίπεδο.Ωστόσο ίσως να νοιώσετε κάποια εσωτερική ένταση και δυσκολίες στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σήμερα θα πραγματοποιηθεί στον 11ο σας οίκο και πολλοί θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή νέες γνωριμίες σε μια ομάδα ατόμων  ή θα γνωρίσετε νέους φίλους που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας και θα ευνοήσουν κάποιες συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού και τον 10ο σας οίκο μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα ωστόσο μπορεί να σας δημιουργήσει και αρκετές εντάσεις…Θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας αλλά προσέχετε να μην κάνετε ξανά λάθη από το παρελθόν με συνεργάτες.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού και τον 9ο σας οίκο θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς σε  θέματα ταξιδιών,νομικά αλλά και φιλοσοφικά ,θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας αλλά ίσως μπορέσετε να κάνετε και κάποιο νέο ξεκίνημα στο εξωτερικό.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 8ο σας οίκο μπορεί να φέρει έναν νέο κύκλο υποχρεώσεων σε ένα οικονομικό επίπεδο ωστόσο θα μπορέσετε να κάνετε και τακτοποιήσεις με οικονομικά συνεργατών ή επαγγελματικά που μπορεί να υπάρχουν σε εκκρεμότητα ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα.Ωστόσο δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας και τον εαυτό σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα πραγματοποιηθεί στον 7ο σας οίκο και θα φέρει μια νέα αρχή και μια σημαντική εύνοια σε γνωριμίες και συμφωνίες ωστόσο ίσως να καταφέρετε να επιλύσετε και κάποιες παρεξηγήσεις που σας είχαν προβληματίσει.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/04/2022), η Νέα Σελήνη στον Κριό θα πραγματοποιηθεί στον 6ο σας οίκο και ίσως κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα αρχή σε μια εργασία που θα σας ευνοήσει και στα οικονομικά σας και αποφύγετε να προβληματιστείτε με απωθημένα από το παρελθόν στις συνεργασίες σας και φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σήμερα και τον 5ο σας οίκο θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς σε θέματα δημιουργικότητας και χόμπι αλλά και νέες συμφωνίες και γνωριμίες ωστόσο προσέχετε κάπως την επικοινωνία σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και θα ενεργοποιήσει μια νέα κατάσταση στην οικογένειά σας αλλά και εντάσεις και διαφωνίες ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε αλλαγές ή κάποια μετακόμιση ενώ θα πιεστείτε αρκετά και σε οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 3ο σας οίκο θα ευνοήσει νέες γνωριμίες αλλά και νέες συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας και θα εξελίξουν τη δημιουργικότητά σας.Αποφύγετε  τις ανασφάλειες και τακτοποιήσετε ότι σας καθυστερεί και ανακόπτει την πορεία σας.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 2ο σας οίκο θα φέρει έναν νέο κύκλο σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σας φέρει κάποια έσοδα αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσετε και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν για να μπορέσετε να νιώσετε ήρεμοι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/04/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
01042022,