Τι φοράμε στα 30s; Το πλάνο που έχεις ανάγκη!

16:39 5/2/2020 - Πηγή: iPop

Η μόδα στη δεκαετία των 30, αλλάζει από τη μόδα στη δεκαετία των 20s. Αλλάζεις εσύ, αλλάζει και η μόδα αλλά και τον τρόπο που την προσεγγίζεις.

Νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι, μπορεί να ακολουθείς τη μόδα αλλά πάντα προσθέτοντας τις δικές σου πινελιές.

Με τα χρόνια γίνεσαι πιο επιλεκτική και η ντουλάπα σου δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτήν που είχες πριν από μερικά χρόνια. Τι επιτάσσει η μόδα στη δεκαετία των 30;

Ό,τι θέλεις, αρκεί να γίνεις λιγάκι πιο επιλεκτική και να μην επικρατεί το χάος στη ντουλάπα σου και να μη το γεμίζεις με κομμάτια

που απλά δεν είναι του τύπου σου, που θα φορέσεις μια φορά και θα το μετανιώσεις. Δώσε προσοχή στα μοτίβα και τα χρώματα, υφάσματα που αντέχουν στον χρόνο και κομμάτια που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις.

Θα υιοθετήσεις το προσωπικό σου στιλ και θα βάλεις μια τάξη στην ντουλάπα σου και στη… ζωή σου.

Η περιποίηση είναι το παν

Ξεκίνα να περιποιείσαι τα ρούχα σου σαν να είναι σπάνια και μοναδικά. Θα διώξεις, θα δωρίσεις, θα χαρίσεις μερικά κομμάτια που δεν χρησιμοποιείς. Κι έτσι, μπορεί η ντουλάπα σου να μείνει μισή.. αλλά θα κάνει τα αγαπημένη σου κομμάτια να λάμψουν ακόμη περισσότερο.

Θα ανοίγεις τη ντουλάπα σου και θα είναι γεμάτη με τα αγαπημένα σου κομμάτια. Απλωμένα και όχι στριμωγμένα και τσαλακωμένα ανάμεσα σε άλλα.

Την επόμενη φορά που θα νιώσεις ότι κάτι λείπει από την ντουλάπα σου, ότι κάτι δεν είναι ακριβώς “σωστό”, τότε έλεγξε μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να δώσεις.

Ένα “κομμάτι” στη ντουλάπα…φόρα το με 3 διαφορετικούς τρόπους!

Τα ρούχα με τα οποία είσαι συναισθηματικά δεμένη

Υπάρχουν μερικά κομμάτια με τα οποία είσαι συναισθηματικά δεμένη γιατί κάτι σου θυμίζουν ή επειδή τα έχεις τόσα χρόνια που απλά δεν μπορείς να τα αποχωριστείς.

Αυτά τα ρούχα, όσα χρόνια κι αν τα έχεις μπορείς να τα φοράς ξανά και ξανά. Γιατί σε κάνουν να δείχνεις όμορφη και νιώθεις καλά με αυτά. Σε “ζεσταίνουν”, με αυτά είσαι ο εαυτός σου. Κι αυτά πρέπει να τα προσέχεις περισσότερο.

Πάρε τη γνώμη των ειδικών

Κάθε φορά που έχεις μια απορία ή αμφιβολία, υπάρχουν και οι ειδικοί. Μπορείς να αλλάξεις το στιλ σου καθώς αλλάζει η ζωή σου. Σκέψου απλά μακροπρόθεσμα κι αν τα ίδια κομμάτια θα σε ενθουσιάζουν ακόμη και μερικά από χρόνια.

Αυτό που εμείς θεωρούμε ιδιαίτερα βοηθητικό είναι να βρούμε εκείνες τις fashion bloggers στο Instagram που μας ταιριάζουν περισσότερο και να πάρουμε έμπνευση.

Μπορεί να έχεις φτιάξεις κι εσύ το δικό σου πλάνο και να έχεις τη δική σου οργάνωση στη ντουλάπα σου χωρίς καν να το έχεις συνειδητοποιήσει.

Δες κι αυτό:

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ένα ξεσκατάρισμα στη ντουλάπα σου!

Το άρθρο Τι φοράμε στα 30s; Το πλάνο που έχεις ανάγκη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα