Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Σοφία Δανέζη | Η έκπληξη των διδύμων

13:28 5/9/2020 - Πηγή: iPop

ΣτηΣοφία Δανέζη | χθεσινή προβολή του δημοφιλούς reality Big Brother, Παρασκευή 4/9, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για τη Σοφία Δανέζη, ότι βλέπει στο πρόσωπο της την πρώην γυναίκα του Δήμητρα Ρουμπέση. Τους παίκτες του παιχνιδιού περίμενε ακόμα μία έκπληξη εφόσον αποκαλύφθηκαν οι δίδυμοι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για τη Σοφία Δανέζη

Το πρώτο Live του Big Brother

είναι γεγονός και φυσικά ένα από τα ιδιαίτερα του χθεσινού επεισοδίου ήταν τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου προς τη Σοφία Δανέζη κάνοντας μία απροσδόκητη μεταφορά στην πρώην γυναίκα του Δήμητρα Ρουμπέση.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος της είπε:

Στο πρόσωπό σου, εγώ βλέπω-με κάποια διαφορά-πολύ μεγάλη ομοιότητα με μια πρώην γυναίκα μου, τη Δήμητρα. Για να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Οπότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια ομοιότητα και ότι μου αρέσεις. Επίσης, το όνομά σου είναι Σοφία, το οποίο έχει κι αυτό μια οικειότητα. Και είσαι και φωτεινό πρόσωπο. Άρα Δήμητρα, Σοφία, Φωτεινή, είσαι η δικιά μου κοπέλα, τρεις σε μία, εκπροσωπείς τα πάντα

Η έκπληξη των διδύμων

Μία έκπληξη επιφύλασσε στους παίκτες ο Μεγάλος Αδερφός καθώς στο σπίτι υπήρξαν μυστικά δύο αδέρφια που είναι δίδυμα! Οι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής εμφανίζονταν εναλλάξ στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όμως δεν έγιναν αντιληπτοί έως ότου αποφάσισε να το αποκαλύψει ο Χάρης Βαρθακούρης. Η Ραΐσα ήταν αυτή που κλήθηκε να ανακαλύψει πρώτη την ύπαρξη του δεύτερου αδελφού καθώς όλη την εβδομάδα η νεαρή κοπέλα νόμιζε ότι φλέρταρε με έναν παίκτη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τους δίδυμους που φέρνουν τα πάνω- κάτω στο σπίτι του Big Brother

Το άρθρο Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Σοφία Δανέζη | Η έκπληξη των διδύμων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Μικρούτσικος, Σοφία Δανέζη |,andreas mikroutsikos, sofia danezi |