Τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη C στο δέρμα σου;

07:01 13/10/2014 - Πηγή: iPop

Το ήξερες ότι για να παραμείνεις όμορφος-η, με ενυδατωμένη επιδερμίδα και χωρίς ρυτίδες η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα: Βιταμίνη C; Η συγκεκριμένη βιταμίνη έχει την ικανότητα να αναδομεί την επιδερμίδα και να αυξάνει θεαματικά την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Τα κύτταρα που λέγονται ινοβλάστες τρέφονται από τη βιταμίνη C και είναι αυτά που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος όχι μόνο του προσώπου αλλά και όλου του δέρματος του σώματος γενικότερα.

Πώς η βιταμίνη C βοηθάει το δέρμα σου;Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.Λειαίνει
τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.Αναστρέφει τη διαδικασία της φωτογήρανσης.Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, άρα και τη σωστή οξυγόνωση των κυττάρων.Δυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων και καταπολεμά τις ευρυαγγείες.Αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος.Καταπολεμά την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες.Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.Απομακρύνει τα κατεστραμμένα κύτταρα και προλαμβάνει την καταστροφή νέων.Συμβουλή!

Όπως σίγουρα έχεις καταλάβει η βιταμίνη C είναι πάρα πολύ σημαντική για τον οργανισμό σου! Γιατί, όμως, κάθεσαι ακόμα στην οθόνη του υπολογιστή; Γρήγορα… Τρέξε! Άνοιξε το ψυγείο σου και πάρε να φας ένα πορτοκάλι ή καλύτερα φάε τις πέντε τροφές για τις οποίες σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν και έχουν περισσότερο βιταμίνη C ακόμα και από τα πορτοκάλια.

The post Τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη C στο δέρμα σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα