Τι αλλάζει η Google στα email της

20:31 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Η Google ετοιμάζεται να κάνει την ανατροπή στα email της αποφασίζοντας να κάνει πιο απλή τη διαδικασία της αποστολής τους με σκοπό να κάνει πιο εύκολη, πιο γρήγορη αλλά και πιο ενδιαφέρουσα την υπηρεσία για όσους την χρησιμοποιούν.

Μπορεί η εταιρία να το είχε χρόνια στα σκαριά αλλά τώρα αποφάσισε να το παρουσιάσει στο κοινό και να το θέσει σε ισχύ άμεσα. Τι θα αλλάξει στη ζωή σου αυτή η νέα

δυνατότητα του email; Θα μπορείς να λαμβάνεις περισσότερα email από ποτέ και να δουλεύεις από το κινητό σου στο μισό επίσης χρόνο. Θα σε βοηθήσει να κρατάς τις δικές σου σημειώσεις και να το μετατρέψεις στο ατομικό σου ηλεκτρικό ημερολόγιο.

Το Inbox έρχεται για να επεκτείνει τις κατηγορίες που γνωρίζεις στο Gmail, ώστε να βρίσκεις με ευκολία παρόμοια είδη αλληλογραφίας. Για παράδειγμα, όλες οι αποδείξεις από τις τραπεζικές σας συναλλαγές μπορούν πλέον να ομαδοποιούνται ώστε να μπορείς να τις ελέγχεις με ευκολία και φυσικά πιο γρήγορα, όπως επίσης και όλες οι προσφορές, οι αγορές ή ακόμα και τα ταξίδια σου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορείς ακόμη και να εκπαιδεύσεις το κινητό σου ώστε να προσαρμοστεί στον τρόπο που θες να έχεις σε ομάδες τα μηνύματά σου. Μπορείς βέβαια να δημιουργήσεις ακόμα και τα δικά σου πακέτα διαχωρίζοντας τα ενδιαφέροντα σου και τις ενασχολήσεις.

Δες το video παρουσίασης των νέων δυνατοτήτων του email και περιμένουμε τα σχόλια σου:

The post Τι αλλάζει η Google στα email της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα