Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle;

12:32 9/9/2022 - Πηγή: iPop

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε την Πέμπτη 8/9, στη Σκωτία και καθώς ο Κάρολος ανεβαίνει στον θρόνο και ο πρίγκιπας Willam λαμβάνει νέους τίτλους, το φλέγον ερώτημα παραμένει για το τι επιφυλάσσει το μέλλον στο αγαπημένο μας ζευγάρι, στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

Σύμφωνα με το The Evening Standard, δεν αναμένουμε ακόμη σημαντικές αλλαγές στου τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, καθώς ο πατέρας του πρίγκιπα Harry, Κάρολος είναι πλέον μονάρχης

και θα αναφέρεται ως Βασιλιάς Κάρολος Γ’.

O βρετανικός Τύπος αποχαιρετά για τελευταία φορά την Βασίλισσα Ελισάβετ – Τα πρωτοσέλιδα που γράφουν ιστορία

Harry και Meghan – Θάνατος Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τους τίτλους τους;

Όσον αφορά τον έναν από τους δύο γιους του, το πρίγκιπα Harry, οι τίτλοι του παραμένουν αμετάβλητοι, αν και ο αδερφός του, πρίγκιπας William, είναι τώρα και Δούκας της Κορνουάλης εκτός από τον προηγούμενο τίτλο που διαθέτει, εκείνο του Δούκα του Cambridge.

Ο πρίγκιπας Harry, ωστόσο, ανέβηκε στη γραμμή διαδοχής και τώρα είναι πέμπτος στη σειρά για τον θρόνο.

Ωστόσο, προβλέπονται περισσότερες και σημαντικές αλλαγές για τα παιδιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ειδικά τώρα που είναι τα εγγόνια του βασιλέως.

Οι 15 πιο σημαντικές στιγμές της Βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο – Οι ημερομηνίες σταθμοί

Ενώ ο Archie Harrison και η Lilibet Diana δεν γεννήθηκαν με το δικαίωμα να πάρουν τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, τώρα δικαιούνται τους τίτλους καθώς ο παππούς τους Κάρολος είναι τώρα ο βασιλιάς.

Παραμένει άγνωστο προς το παρόν εάν τα παιδιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan θα χρησιμοποιήσουν ποτέ τους επίσημους τίτλους του ή θα τους αρνηθούν.

Όσο για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan, συναντήθηκαν για τελευταία φορά με τη βασίλισσα τον Ιούνιο, όταν επισκέφτηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα