Τατουάζ τι να κάνεις για να μην τα μετανιώσεις;

19:30 2/5/2014 - Πηγή: iPop

Θα το έχεις πάνω σου μια ζωή, θα σε συντροφεύει για πάντα και αν το μετανιώσεις μη νομίζεις πως θα είναι εύκολο να το σβήσεις, δεν είναι ένα ζευγάρι παπούτσια ή μια τσάντα που παλιώνει και την πετάς. Φυσικά και μιλάμε για τα τατουάζ, τα οποία είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια και τα tattoo artists studio –ειδικά όταν πλησιάζει καλοκαίρι- γεμίζουν με κόσμο!

Σημασία δεν έχει όμως τι θα κάνεις όταν το βαρεθείς αλλά τι μπορείς να κάνεις για να μην συμβεί αυτό.

Επέλεξε κάτι μικρό διακριτικό. Συνήθως παρασυρόμαστε όταν παίρνουμε απόφαση να «βαρέσουμε» ένα τατουάζ και επειδή θέλουμε να τολμήσουμε αποφασίζουμε και διογκώνουμε αυτό που θέλουμε….

Γι’αυτό έστω για αρχή πες όχι σε ένα μεγάλο σχέδιο και επέλεξε κάτι διακριτικό που θα κοσμεί στην ουσία ένα σημείο του δέρματος σου και όχι θα το καλύπτει. Ένα μικρό λουλουδάκι ή ένα σύμβολο είναι η τέλεια επιλογή για την πρώτη ( μπορεί και μοναδική σου εμπειρία).
Αν πάλι είσαι άνθρωπος που αλλάζει γνώμη εύκολα καλό θα ήταν να σκεφτείς πολλές φορές πριν το αποφασίσεις.

Επειδή δε συνήθως βαριόμαστε πιο εύκολα ότι έχουμε και βλέπουμε συνεχώς, παίξε με τα σημεία. Προτίμησε ένα σημείο που δε θα βλέπεις διαρκώς όπως είναι η πλάτη, ο σβέρκος ή το πόδι. Το ότι δεν θα έχεις συνεχή τριβή μαζί του δε θα σας φέρει τσακωμούς, πολλές φορές μάλιστα θα το αναζητάς όταν σου λείπει κοιτάζοντας το πχ. στον καθρέφτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην κάνεις ποτέ όνομα συντρόφου- φίλου ή ακόμη και κάτι που να στον θυμίζει. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, με ποιους ξεκινάς, πως πορεύεσαι και που καταλήγεις. Οπότε πες όχι σε ένα όνομα ή σχέδιο που μετά από καιρό μπορεί να τρέχεις να σβήσεις… Πριν περάσεις την πόρτα του στούντιο καλό θα ήταν να έχεις ήδη αποφασίσει αυτό που θα ζωγραφιστεί επάνω σου.

Μην παρασυρθείς από τα λεγόμενα και τις υποδείξεις τρίτων hello…εσύ θα το κουβαλάς, κανένας άλλος, οπότε βάλε το προσωπικό σου γούστο και αν ξέρεις να σχεδιάζεις κιόλας, γιατί όχι αλλά και το δικό σου μοναδικό σχέδιο

The post Τατουάζ τι να κάνεις για να μην τα μετανιώσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα