Ταινίες με σκύλους που λατρέψαμε και πρέπει να δεις άμεσα!

19:10 13/9/2019 - Πηγή: iPop

Μία αγαπημένη μας συνήθεια είναι να μαζευόμαστε σπίτι, να βάζουμε pop corn και να βλέπουμε ταινίες. Όταν, ομως, θέλουμε να δούμε κάτι πραγματικά γλυκούλικο επιλέγουμε ταινίες με σκύλους!

Τα σκυλιά είναι οι απόλυτοι δάσκαλοι για να μας δείξουν πώς πρέπει να ζουμε, πώς πρέπει να αγαπάμε, πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε! Γι αυτό και έχουν αποτελέσει μεγάλη πηγή έμπνευσης και για την 7η τέχνη ώστε να παραχθούν εκατοντάδες ταινίες με σκύλους και να μας καθηλώσουν μπροστά στις μεγάλες και μικρές

οθόνες!

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας σε βάθος χρόνου και σου τις προτείνουμε!

Hachiko: Η ιστορία ενός σκύλου (2009)

Old time classic και σίγουρη επιλογή αν θέλεις να κλάψεις, να διδαχθείς τι θα πει προσήλωση, αγάπη και επιμονή. Ο Hachico είναι μία ταινία του 2009 και είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία ενός πολύ πιστού Akita Inu.

Η ταινία φέρει την σκηνοθετική ματιά του Lasse Hallström, σενάριο υπογράφουν οι Stephen P. Lindsey και Kaneto Shindo,ενώ πρωταγωνιστές είναι οι Richard Gere, Joan Allen και Sarah Roemer.

Η συγκεκριμένη ταινία είναι remake του Ιαπωνικού φιλμ του 1987: Hachikō Monogatari.

Beethoven (1992)

Όταν η οικογένεια του George Newton (Charles Grodin) αποφασίσει να υιοθετήσει ένα χαριτωμένο κουτάβι της ράτσας «Αγίου Βερνάρδου», ξεκινούν οι περιπέτειες! Ο πατέρας της οικογένειας αισθάνεται σύντομα εκτοπισμένος από το σκυλί. Πριν από πολύ καιρό, το αξιολάτρευτο σκυλί, που ονομάστηκε Beethoven, μεγάλωσε σημαντικά, οδηγώντας σε διάφορες ζημιές στο σπίτι! Ενώ η σύζυγος και τα παιδιά του George λατρεύουν τον  Beethoven, ο ίδιος χρειάζεται χρόνο για να δεθεί μαζί του. Ωστόσο, η ζωή του Beethoven με την οικογένεια Newton τίθεται σε κίνδυνο όταν ένας κτηνίατρος (Dean Jones) προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το σκυλί για ένα θανατηφόρο πείραμα.

101 Dalmatians (1996 film)

Τα 101 Dalmatians είναι μια αμερικανική ταινία περιπέτειας του 1996, βασισμένη στην ταινία κινουμενων σχεδίων του 1961 του Walt Disney.  Η ταινία έχει σκηνοθετηθεί από τον Stephen Herek. Πρωταγωνιστούν Glenn Close,  Jeff Daniels,  Joely Richardson,  Joan Plowright,  Hugh Laurie,  Mark Williams και Tim McInnerny.

Η πλοκή: Ο συνθέτης Ρότζερ Ράντκλιφ ζει σε ένα εργένικο διαμέρισμα στο Λονδίνο, μαζί με τον σκύλο Δαλματίας του, τον Πόνγκο. Έχοντας βαρεθεί την εργένικη ζωή, ο Πόνγκο αποφασίζει να βρει μια σύζυγο για τον Ρότζερ και ένα ταίρι για τον ίδιο. Παρακολουθώντας διάφορα θηλυκά ζευγάρια ανθρώπου-σκύλου από το παράθυρο, εντοπίζει ένα τέλειο ζευγάρι, μια γυναίκα ονόματι Ανίτα και τη θηλυκιά σκυλίτσα της, επίσης Δαλματίας, Περντίτα. Γρήγορα, βγάζει τον Ρότζερ έξω από το σπίτι και τον οδηγεί στο πάρκο για να κανονίσει την «τυχαία» συνάντηση. Ο Ρότζερ και η Ανίτα ερωτεύονται και παντρεύονται.

Μερικούς μήνες αργότερα, η Περντίτα γεννάει δεκαπέντε κουταβάκια. Το ίδιο βράδυ τους επισκέπτεται η Κρουέλα Ντε Βιλ, μία πρώην συμμαθήτρια της Ανίτας και πάρα πολύ πλούσια. Προσφέρεται να αγοράσει τα κουτάβια αλλά ο Ρότζερ της λέει ότι δεν είναι προς πώληση. Μερικές εβδομάδες αργότερα, η Κρουέλα βάζει τα δύο πρωτοπαλίκαρά της, τον Τζάσπερ και τον Χόρις, να κλέψουν τα κουτάβια.

Οι αγαπημένες μας κλασικές ταινίες της Disney που κυκλοφορούν ξανά!

A Dog’s Purpose (2017)

Το 1962, ο οκτάχρονος Ίθαν Μοντγκόμερι (Μπράις Γκέισαρ) και η μητέρα του (Τζούλιετ Ράιλανς) διασώζουν ένα κουτάβι golden retriever που ανακαλύπτουν να υποφέρει σε ένα ζεστό αυτοκίνητο. Παρά τις αμφιβολίες του πατέρα του Ίθαν (Λιούκ Κίρμπι), η οικογένεια υιοθετεί το κουτάβι που το ονομάζουν Μπέιλι και έκτοτε ξεκινάει η φιλία μιας ολόκληρης ζωής.

Ο Μπέιλι είναι εξ’ ολοκλήρου ευθύνη του Ίθαν. Τον ταΐζει, τον βγάζει βόλτα και τον εκπαιδεύει, μαθαίνοντάς του μοναδικά κόλπα. Καθώς ο Ίθαν φτάνει στην εφηβεία ( Κ. Τ Άπα), ερωτεύεται για πρώτη φορά τη γοητευτική και τρυφερή Χάνα (Μπριτ Ρόμπερτσον), ενώ παράλληλα παραμένει αχώριστος με τον σκύλο του. Ξεκινώντας το κολλέγιο όμως, ο Ίθαν υποχρεώνεται να αφήσει τον πιστό του φίλο στο πατρικό του σπίτι. Κατά τη διάρκεια που ο Ίθαν φοιτά, ο Μπέιλι αρρωσταίνει και πεθαίνει.
Κι ενώ νομίζουμε ότι αυτό είναι το τέλος της σχέσης τους, ο Μπέιλι ξαναγεννιέται στο σώμα του Έλι, ενός γερμανικού ποιμενικού που δουλεύει με την αστυνομία του Σικάγο. Στη συνέχεια, ο Μπέιλι ξαναγεννιέται ως σκύλος ράτσας κόργκι με το όνομα Τίνο και μετά ως αυστραλέζικος ποιμενικός με το όνομα Μπάντι.

Αν και ο Μπέιλι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ψυχή του συνεχίζει να επιστρέφει ξανά και ξανά σε νέες περιπέτειες, θα συνειδητοποιήσει ότι ο σκοπός της ζωής του είναι η επανασύνδεσή του με τον αγαπημένο του, μοναδικό φίλο, τον Ίθαν.

Ερωτεύονται τα σκυλιά; Οι επιστήμονες απαντούν!

A Dog’s Journey (2019)

Ορισμένες φιλίες είναι γραμμένες από την μοιρα. Στην ταινία A Dog’s Journey, η οποία είναι το sequel της ταινίας A Dog’s Purpose, ο αγαπημένος σκύλος Bailey βρίσκει το νέο του πεπρωμένο και σχηματίζει έναν άθραυστο δεσμό που θα τον οδηγήσει -μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάει- σε μέρη που ποτέ δεν φανταζόταν.

A Dog’s Way Home (2019)

To σενάριο περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες της Bella, μια σκυλίτσας που χωρίστηκε από το αφεντικό της, τον Lucas, φοιτητή ιατρικής και εθελοντή σε νοσοκομείο, και ξεκινάει ένα ταξιδι 400 μιλίων για να βρεθεί ξανά κοντά του.

Η Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) δανείζει τη φωνή της στη Bella, η Ashley Judd υποδύεται τη μητέρα του Lucas, στο ρόλο του Lucas o Jonah Hauer-King και αυτοί πλαισιώνονται από τους Alexandra Shipp (The Dark Phoenix), Wes Studi και Edward James Olmos (Mayans MC).

Test:
Μόνο 1 στους 15 Disney Fans θυμάται τα ονόματα απ’ αυτά τα σκυλάκια 

Marley & Me (2008)

Μία ενδαιφέρουσα δραματική κομεντί με πρωταγωνιστές Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane και σκηνοθέτη τον David Frankel.

Πλοκή: Οι John και Jenny Grogan, είναι ένα ζευγάρι δημοσιογράφων στη Φλόριντα και αποφασίζουν να πάρουν ένα κουτάβι Labrador. Μεγαλώνοντας, ο Marley θα εξελιχτεί σ’ ένα ανυπότακτο, αλλά αξιολάτρευτο Labrador που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Και αν δεν σου αρκούν οι ταινίες με σκύλους στο σπίτι μπορείς να πας και cinema:

Πρώτο τρέιλερ για το live-action remake του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

Το άρθρο Ταινίες με σκύλους που λατρέψαμε και πρέπει να δεις άμεσα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
ταινιες, richard gere, owen wilson, jennifer aniston, eric dane, pop, time, classic, φιλμ, newton, beethoven, disney, hugh, tim, golden, σκύλος, journey, μοιρα, sequel, home, lucas, ταξιδι, dallas, howard, world, fallen, ashley, phoenix, edward, james, test, owen, wilson, jennifer, eric, david, john, jenny, cinema, ipop, λιτσα πατερα, live, η ζωη, ξανα, glenn close, ipop, αστυνομια, αυτοκινητο, γυναικα, λονδινο, μητερα, ονοματα, φιλια, cinema, james, jenny, jennifer aniston, owen wilson, owen, time, αγαπη, αρθρο, αμφιβολιες, εβδομαδες, βραδυ, δαλματιας, ευθυνη, τεχνη, ζευγαρια, ζωη, ζωης, χανα, ιδιο, ιθαν, θηλυκα, φιλμ, ματια, μηνες, μοιρα, μπορεις, οικογενεια, ονομα, παιδια, πεπρωμενο, πηγη, ποιμενικος, πρωταγωνιστες, ψυχη, ρολο, σεναριο, σιγουρη, συζυγο, συνεχεια, συντομα, σικαγο, σκύλος, σκυλια, σωμα, σπιτι, τρειλερ, φτανει, φωνη, φορα, αφεντικο, ashley, beethoven, sequel, classic, dallas, disney, david, edward, eric, eric dane, newton, fallen, john, golden, howard, home, hugh laurie, hugh, journey, jennifer, king, lucas, μπροστα, νοσοκομειο, pop, πωληση, richard gere, ταξιδι, tim, wilson, world, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα