Τα ζώδια του Νοεμβρίου: Αναλυτικές προβλέψεις

10:49 1/11/2019 - Πηγή: iPop

Τα ζώδια του Νοεμβρίου είναι εδώ! Αφού σου είπαμε ποιοι θα είναι πιο τυχεροί και άτυχοι αυτού του μήνα, ήρθε η ώρα να δεις τις αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο.

Πώς θα είναι τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του κάθε ζωδίου αυτό τον μήνα; Ποιες σχέσεις θα επαναπροσδιοριστούν και ποια ζώδια πρέπει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους;

Κριός

Ο

Νοέμβριος φέρνει καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα, εξαιτίας παλαιότερων υποχρεώσεων που βλέπουν τώρα το φως. Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου θα φέρνει ξανά και ξανά στο δρόμο σου ξεχασμένες οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Ωστόσο, δε θα σε είσαι έρμαιο των συγκυριών, θα έχεις αμέτρητες λύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, τις οποίες όμως θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να αδράξεις, γιατί δε σου χαρίζονται, σου προσφέρονται κι οφείλεις να δραστηριοποιηθείς.

Ταύρος

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά έντονος μήνας για σένα, ο οποίος μάλιστα κουβαλάει και αρκετά προβλήματα επικοινωνίας. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν εξολοκλήρου στις σχέσεις σου, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές και καλείσαι να δουλέψεις πιο σκληρά για τη βελτίωσή τους.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου το Νοέμβριο για δύο λόγους: ο πρώτος είναι ότι η καριέρα σου βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα κομβικό για την καταξίωσή σου, ο δεύτερος λόγος είναι πως ενώ εσύ προσωπικά βρίσκεσαι σε άνθιση, η κακή επικοινωνία, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό και οι εντάσεις στο χώρο εργασίας, εξαιτίας τις εισόδου του Άρη στο Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου, σε αποσπούν τακτικά από το στόχο σου.

Καρκίνος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα είναι στο προσκήνιο κατά το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου, αφού δίνεις ιδιαίτερο βάρος στο να κατανοήσεις πώς επιδρούν στην καθημερινότητά σου και πώς σε επηρεάζουν συνολικά.

Λέων

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο για το Νοέμβριο στη ζωή σου και ένα μέρος του το επιδιώκεις και ο/η ίδιος/α, κρατώντας μυστικά ορισμένα πράγματα από το περιβάλλον σου. Καθώς αυτή η κατάσταση τείνει να σε απομονώνει από τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα, ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σου, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Έχεις μία έντονη ζωτικότητα την οποία δεν βρίσκεις τρόπους να εκτονώσεις. Για το λόγο αυτό, το ρίχνεις στη δουλειά, εξυπηρετώντας έτσι ένα διττό σκοπό: ηρεμεί η υπερκινητικότητά σου και ταυτόχρονα αποσπάται η προσοχή σου από άλλα ζητήματα που μπορεί να σε ταλάνιζαν.

Ζυγός

Υπάρχει τεράστια κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, γεγονός που μπορεί να σου φέρει αρκετό άγχος το οποίο θα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, τουλάχιστον μέσα στο Νοέμβριο. Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο μάτι ενός κυκλώνα εξελίξεων, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα στρεσογόνο, ωστόσο τα πράγματα ηρεμούν από τον επόμενο μήνα. Υπομονή!

Σκορπιός

Η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ και το απολαμβάνεις, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα έχεις έναν συνεχή εσωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος αδυνατείς να κατανοήσεις από που προέρχεται. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν αρκετά πράγματα στις “σκιές” και το αντιλαμβάνεσαι, όμως είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ό, τι κι αν συμβαίνει, είτε δε σε αφορά, είτε δεν είναι αρκετά ισχυρό για να σε “βλάψει”.

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή και η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό παρατείνουν για λίγο ακόμα την εσωστρέφεια που έχεις παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα. Το μόνο που αλλάζει είναι πως αυτή την εσωστρέφεια εσύ την κάνεις εποικοδομητική, κάνοντας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου μία ουσιαστική ενδοσκόπηση, η οποία σε βοηθά να βρεις λύσεις για ζητήματα που αντιμετώπιζες στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Φίλοι και οικογένεια θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα στηρίγματά σου μέσα στο Νοέμβριο, αφού είναι εκεί τόσο για τα εύκολα, όσο και για τα δύσκολα. Νιώθεις μεγάλη ασφάλεια με το να τους συμβουλεύεσαι, κάτι που θα σου βγει σε καλό καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Υδροχόος

Υπάρχει τεράστια δραστηριότητα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου, και έχεις την τάση να συμβουλεύεσαι φίλους για σχετικά ζητήματα. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση για αυτόν το μήνα μην συνδυάσεις με οποιοδήποτε τρόπο φίλους και οικονομικά, καθώς αναμένονται πολλές παρεξηγήσεις. Ο φιλικός σου τομέας επιδέχεται αλλαγές και καλό θα ήταν αυτό το μήνα να αποκλείσεις το ενδεχόμενο αυτές να προέρχονται από μία άσκοπη διένεξη.

Ιχθύς

Ο Νοέμβριος θα είναι μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για τα οικονομικά σου, αφού τα πάντα θα περιστρέφονται γύρω από αυτά, κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ανεξάρτητα από το σε ποιον τομέα της ζωής σου ανήκουν.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβρη του 2019

Πηγή: oroskopos.tv

Το άρθρο Τα ζώδια του Νοεμβρίου: Αναλυτικές προβλέψεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα