Τα πρώτα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη εκτός τηλεόρασης και το αρχείο των γενεθλίων της από το 1995!

11:03 29/10/2020 - Πηγή: iPop

Τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη έφτασαν και φέτος και είναι διαφορετικά, πολύ διαφορετικά. Κι αυτό γιατί είναι τα πρώτα της γενέθλια εκτός τηλεόρασης και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι γνωστό πως η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες εκτός τηλεόρασης, έχοντας αποχαιρετήσει από την 1η Ιουλίου το τηλεοπτικό της κοινό που τόσο πολύ την αγάπησε, αλλά και το αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια. Τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη φέτος είναι ξεχωριστά, μιας και δε θα τα γιορτάσει στο πλατό. Η παρουσιάστρια κλείνει τα 51 έτη και πριν

μερικές ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία από την Άνδρο, εκεί όπου τα γιόρτασε -λίγο πιο νωρίς βέβαια- μαζί με την οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια μας πολλά αν και οι δυο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα κ ο ένας μια μέρα αργότερα ! @teomisokalos 24/10. #eleni 29/10. @aggelos_latsios 30/11.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις 25 Οκτ, 2020 στις 10:11 πμ PDT

Μετά από 30 χρόνια, λοιπόν, η παρουσιάστρια θα γιορτάσει τα γενέθλιά της εκτός τηλεόρασης και στο «Ευτυχείτε» της ετοίμασαν ένα αφιέρωμα με τηλεοπτικές στιγμές γενεθλίων στα πλατό από το 1995! Πάντα βρισκόντουσαν δίπλα της οι συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος δεν μπορούσε να μην στείλει τις ευχές του στην Ελένη Μενεγάκη μέσα από το «Ευτυχείτε».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της και το σημαντικό μήνυμά της με το οποίο λίγοι ασχολήθηκαν!

Ο γνωστός δημοσιογράφος παρακολουθούσε το βίντεο συγκινημένος και μετά το τέλος του σχολίασε «Όντως ήταν μέχρι ένα σημείο πολύ μεγάλη μέρα τα γενέθλιά της γιατί μετά δεν ήθελε να τα γιορτάζει και γλιτώναμε από τον κόπο να μοντάρουμε» είπε με χιούμορ, ενώ συνέχισε λέγοντας «Ήταν μέρες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό γιατί πραγματικά κάναμε ένα τηλεοπτικό πάρτι».

Μάλιστα, η εκπομπή του OPEN έστειλε μια υπέροχη ανθοδέσμη στην Ελένη Μενεγάκη μαζί φυσικά με τις καλύτερες ευχές! Άραγε, θα ξαναγιορτάσει τα γενέθλιά της η όμορφη παρουσιάστρια στην τηλεόραση; Ανυπομονούμε να μάθουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα πρώτα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη εκτός τηλεόρασης και το αρχείο των γενεθλίων της από το 1995! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα