Τα «X-Files» της CIA για τα UFO είναι εκεί έξω (photos)

17:40 27/1/2016 - Πηγή: iPop

Είμαστε μόνοι σ’ αυτό το σύμπαν ή υπάρχουν και κάποιοι άλλοι; Αυτοί οι κάποιοι άλλοι είναι πράσινοι με κεραίες ή μοιάζουν σ΄ εμάς. Και σε τελική ανάλυση, τι έχουν τα «X-Files» της CIA για τα UFO που δεν πρέπει να ξέρουμε εμείς οι “κοινοί θνητοί”;

Η μέρα που περιμέναμε έφτασε και η CIA αποχαρακτήρισε ένα μέρος από τα «X-Files» για τα UFO και τα ανέβασε online!

Τα αρχεία μας πάνε ένα

ταξίδι στο παρελθόν καθώς οι έρευνές αφορούν υποθέσεις που εντοπίζονται χρονικά στις δεκαετίες 1940 και 1950. Σύμφωνα με την CIA αποχαρακτηρίστηκαν το 1978 και περιλαμβάνουν αναφορές των παρατηρήσεων στην Ανατολική Γερμανία, την Ισπανία και τη Βόρεια Αφρική.

Μία από τις καταθέσεις, δημοσιεύτηκε το 1952 και κάνει αναφορά για ένα “αντικείμενο που άφηνε γραμμή καπνού πάνω στον ουρανό της Βαρκελώνης”.

«Καθώς πέρασα την Jose Antonio Avenue επιστρέφοντας στο γραφείο μου στην εφημερίδα, είδα ένα παράξενο αντικείμενο να πετάει με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση στο αεροδρόμιο Prat, περίπου 2.000 μέτρα πάνω από το έδαφος και άφηνε πίσω του ένα ευρύ ίχνος καπνού» δήλωσε ο μάρτυρας στην κατάθεσή του και συμπλήρωσε: “Δεν έμοιαζε με αεροπλάνο … και σε αντίθεση με τους λεγόμενους ιπτάμενους δίσκους, προχωρούσε σε μια ευθεία γραμμή, χωρίς να εκπέμπει λάμψεις φωτός ή να περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του”.

«Αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε κάποια έγγραφα που τόσο οι σκεπτικιστές όσο και όσοι πιστεύουν θα τα βρουν ενδιαφέροντα», αναφέρει η CIA στον ιστότοπό της όπου και δημοσιεύθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

Η υπηρεσία μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι υπηρετούσαν το γενικότερο καλό, δημοσίευσε επίσης συμβουλές για το «πώς να ερευνήσει ένα ιπτάμενο δίσκο»:

Καθιερώστε μια ομάδα για να ερευνήσει και να αξιολογήσει τις παρατηρήσειςΠροσδιορίστε τους στόχους της έρευνάς σαςΣυμβουλευτείτε τους εμπειρογνώμονεςΔημιουργήστε ένα σύστημα υποβολής εκθέσεων για την οργάνωση των εισερχόμενων υποθέσεωνΕξαλείψτε τις ψεύτικες καταθέσειςΑναπτύξτε μεθοδολογία για τον εντοπισμό των κοινών αεροσκαφών και άλλων εναέριων φαινομένων τα οποία συχνά συγχέονται με τα UFOΕξετάστε την τεκμηρίωση των μαρτύρωνΚάντε ελεγχόμενα πειράματαΣυγκεντρώστε και κάντε έλεγχο φυσικών και ιατροδικαστικών στοιχείωνΑποθαρρύνετε ψεύτικες καταθέσεις

The post Τα «X-Files» της CIA για τα UFO είναι εκεί έξω (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα