Τα 3 τραγικά λάθη που κάνεις και το σήμα του WiFi, στο σπίτι σου, δεν είναι «καμπάνα»

17:01 20/1/2016 - Πηγή: iPop

Συνεχώς λες πως έχεις κάνει την καλύτερη σύνδεση ίντερνετ και πληρώνεις αρκετά έτσι ώστε, να έχεις τις καλύτερες παροχές. Τι να το κάνεις, όμως, αν το σήμα του WiFi δεν είναι καλό; Εδώ που τα λέμε βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως φταίει αυτό, αφού υπάρχει πιθανότητα να φταις εσύ.

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις και δεν έχεις καλό σήμα στο WiFi;Κρύβεις το ρούτερ όπου βρεις: Ξέχνα αυτή την κακή συνήθεια που έχεις να κρύβεις τις συσκευές που δε σου αρέσουν. Θα πρέπει
να γνωρίζεις πως το σήμα του WiFi, μπορεί να φτάσει έως 45 μέτρα μακριά. Επίσης, δεν έχει πρόβλημα στο να διακόπτεται, αλλά αν το έχεις κρυμμένο δε θα είναι και πολύ εύκολο να ελέγχεις συνεχώς τα λαμπάκια του και να βλέπεις πως όλα δουλεύουν καλά.Μπερδεύεις τα καλώδια: Το ρούτερ δεν πολυσυμπαθεί τις υπόλοιπες συσκευές. Όταν πολλά καλώδια μπλέκονται μεταξύ τους, είναι πολύ εύκολο να γίνει ζημιά και το ρούτερ να σου πει «αντίο».Δε δίνεις ποτέ σημασία στο να μετρήσεις την ισχύ του σήματος: Εδώ που το λέμε, το θεωρείς λίγο αδιάφορο να το κάνεις. Κρίμα γιατί, όντως θα σε βοηθούσε πολύ. Θα πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να μετρήσεις την ισχύ του σήματος και να δεις, που αυτό είναι πιο δυνατό.

The post Τα 3 τραγικά λάθη που κάνεις και το σήμα του WiFi, στο σπίτι σου, δεν είναι «καμπάνα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα