Συμβουλές που θα σε σώσουν από τις ιώσεις

15:01 14/10/2016 - Πηγή: iPop

Η εποχή που μίσεις έφτασε. Οι ιώσεις καραδοκούν και δεν ξέρεις πως να τις κρατήσεις μακριά. Αφού εσύ δεν βρήκες τρόπο, μην αγχώνεσαι βρήκαμε εμείς και θα σου τους παρουσιάσουμε αμέσως.

Πως θα μπορέσεις να κρατήσεις τις ιώσεις μακριά;Ασκήσου όσο περισσότερο μπορείς: Να θυμάσαι πως, η άσκηση δυναμώνει τον οργανισμό και παράλληλα βοηθά και στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σου συστήματος. Ξεκίνα, λοιπόν, και αθλήσου για να δεις πόσο καλό θα σου κάνει.
Σύμμαχος σου οι βιταμίνες: Για να μπορέσεις να δυναμώσεις
τον οργανισμό σου και να τον κάνεις να αντισταθεί στις ιώσεις πρέπει να τον ενισχύσεις με βιταμίνες. Φάε, λοιπόν, φρούτα και λαχανικά και παράλληλα αν χρειαστεί πάρε και συμπληρώματα.
Άσε τον χώρο να αεριστεί: Αν εργάζεσαι σε κλειστό μέρος με πολύ κόσμο θα πρέπει να αφήνεις τον χώρο να αεριστεί. Τι θα κάνεις; Θα πρέπει να αφήνεις το παράθυρο ανοιχτό καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.Δώσε βάση στα συμπτώματα: Αν η μύτη σου μπούκωσε ή έχεις έναν ενοχλητικό βήμα μη τα αγνοήσεις. Αυτά μπορεί να είναι τα πρώτα συμπτώματα της ίωσης οπότε μόλις εκδηλωθούν πήγανε μια επίσκεψη στον γιατρό. Ο γιατρός θα σου δώσει τις συμβουλές του και μπορεί να τη γλιτώσεις.

The post Συμβουλές που θα σε σώσουν από τις ιώσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα