Συγκλονίζει η έκκληση του παππού του 4χρονου που απήχθει από τον πατέρα του

13:10 9/1/2016 - Πηγή: iPop

‘Εκκληση να γυρίσει ο μικρός 4χρονος που απήχθει από τον πατέρα του αφού σκότωσε την μητέρα του μπροστά στα μάτια του ανήλικου, κάνει ο παππούς του μικρού.

«Παρακαλώ οποιονδήποτε, οτιδήποτε ξέρει να μας ειδοποιήσει. Να τρέξουμε να σώσουμε το παιδάκι μας. Ένα αγγελούδι 4 ετών άρρωστο και το έχει ένας δολοφόνος. Μη νομίζετε ότι νοιάζεται γι αυτό, μόνο για τον εαυτό του νοιάζεται. Θέλουμε να σώσουμε μόνο το παιδί τίποτα άλλο δεν μας ενδιαφέρει» είπε το πρωι του Σαββάτου ο κ. Μαυρομάτης, παππούς του μικρού και συμπλήρωσε:

«Θέλω

να του ζητήσω να παραδώσει το παιδί. Το παιδί δεν του φταίει σε τίποτα. Είναι ένα αγγελούδι, πρέπει να γυρίσει σε μας», είπε και τόνισε πως το μικρό αγόρι είχε μία ίωση και τις τελευταίες μέρες έπαιρνε αντιβίωση.

Δείτε το video:

Έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του «πατέρα»

Την ίδια στιγμή πάνω από 50 αστυνομικοί στον νομό Χαλκιδικής, μαζί με συναδέλφους τους από όμορους νομούς, συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 33χρονου Αλβανού.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι Ελληνικές Αρχές βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία και συνεργασία με τις Αλβανικές, για το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να διέφυγε ή να προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Να θυμίσουμε πως το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στην έκδοση Amber Alert για τον Φοίβο Λέσι, το παιδί που το απήγαγε ο πατέρας του, αφού δολοφόνησε την μητέρα του.

Όπως αναφέρεται στο Amber Alert, ο Φοίβος είναι 4,5 χρονών, είναι 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά και εξαφανίστηκε στις 6/1/2016, ώρα 19:00 από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

The post Συγκλονίζει η έκκληση του παππού του 4χρονου που απήχθει από τον πατέρα του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα