Συγκλονιστικές οι νέες πληροφορίες για δολοφονία του 23χρονου Κωστή

09:59 23/1/2016 - Πηγή: iPop

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 23χρονου Κωστή. Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του θύματος, το μυστήριο του φονικού αποκαλύπτεται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο φερόμενοι ως δράστες πλαστογράφησαν την υπογραφή του 23χρονου Κωστή με σκοπό να ρυθμίσουν το δάνειο το οποίο είχαν λάβει.

Η μητέρα επί πέντε ολόκληρα χρόνια θρηνούσε για το

χαμό του παιδιού της και ζητούσε απ΄οποίον γνώριζε κάτι να τη βοηθήσει να βρει τον γιο της.

Όπως επισημαίνει η αστυνομία, ο άτυχος Κώστας Πολύζος δολοφονήθηκε από τη μητέρα και τον πατριό του οι οποίοι έβαλαν ακόμα και τον 12χρονο αδερφό του θύματος να ψευδομαρτυρήσει.

Οι κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν πως οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν αφήνοντας αιχμές για το επτασφράγιστο μυστικό της οικογένειας.

Η υπόθεση έχει φτάσει στον ανακριτή της Κοζάνης για να μελετηθεί και να μπουν σε τάξη τα στοιχεία.

Με ποιες κατηγορίες έρχονται αντιμέτωποι οι δράστες;Ανθρωποκτονία από πρόθεσηΨευδορκία κατά εξακολούθησηΠεριύβριση νεκρούΠλαστογραφίας

Η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου Κωστή εξιστόρησαν με απόλυτη ψυχραιμία την εκδοχή τους για το πως είχε εξαφανιστεί ο άτυχος νέος.

Φαίνεται να σκότωσαν το θύμα μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια να μετέφεραν το άψυχο κορμί του στο χωράφι που ανήκει στον πατριό του, ενώ λίγο αργότερα πούλησαν το όχημα που χρησιμοποίησαν για την μεταφορά.

The post Συγκλονιστικές οι νέες πληροφορίες για δολοφονία του 23χρονου Κωστή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα