Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας κατά της επίσκεψης Ομπάμα

17:51 15/11/2016 - Πηγή: iPop

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. Οι διαδηλωτές αναμένεται να προχωρήσουν σε πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία, παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας.

Σημειώνεται πως τα μέτρα ασφαλείας σε όλο το κέντρο της Αθήνας είναι δρακόντεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν

στηθεί κλούβες συμβολή της Πανεπιστημίου με την Αμερικής προκειμένου να μην πλησιάσουν οι διαδηλωτές το Προεδρικό Μέγαρο.

Μικροένταση σημειώθηκε όταν διαδηλωτες πλησίασαν τις κλούβες και επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό της Αστυνομίας. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας απάντησαν με χρήση χημικών.

Αναλυτικά όλες οι προγραμματισμένες συγκεντρώσειςΑΔΕΔΥ έχει κάνει κάλεσμα να βγουν όλοι στους δρόμους.Το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 18:30 στην Ομόνοια. Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στα Χαυτεία, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στην Πλατεία Καραϊσκάκη και στην πλατεία Βάθη, μισή ώρα νωρίτερα.Στις 17:00 θα γίνει διαδήλωση στο Πολυτεχνείο που διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) και θα ακολουθήσει πορεία.ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ και σωματεία έχουν προαναγγείλει διαδηλώσεις στις 17:00 στο Πολυτεχνείο. Ακολουθεί πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία.Η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών κάνει συγκέντρωση απ’ τις 17:30 στο Πολυτεχνείο.Παράλληλα, καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγεία θα κάνουν πορείες και συλλαλητήρια.Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη στις 17:00 στην Καμάρα.Photo: naftemporiki.gr

The post Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας κατά της επίσκεψης Ομπάμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα