Στρέφεται νομικά εναντίον του συζύγου της η μητέρα της 6χρονης Στέλλας

20:24 30/4/2017 - Πηγή: iPop

Νομικά στρέφεται εναντίον του συζύγου και δολοφόνου του παιδιού της η μητέρα της 6χρονης Στέλλας, η οποία υποστηρίζει πως ο πατέρας του μικρού κοριτσιού ήξερε ακριβώς τι έκανε όταν διέπραξε τη δολοφονία.

Η ίδια, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι ο «πατέρας» της Στέλλας ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα όταν διέπραξε το έγκλημα.

Ο κ. Δημητρίου, δικηγόρος της μητέρας, τονίζει πως η μητέρα υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Όσον

αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Δημητρίου.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως ο δράστης είχε μέθοδο μετά το έγκλημα, λέγοντας πως «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά – να μην τα χαρακτηρίσω – τις κραυγές απόγνωσης ότι «κάποιος πήρε το παιδί» τα θεωρώ απαράδεκτα».

The post Στρέφεται νομικά εναντίον του συζύγου της η μητέρα της 6χρονης Στέλλας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα