Στον αγώνα κατά του ασφαλιστικού ολόκληρη η χώρα- Όλες οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις

09:53 20/1/2016 - Πηγή: iPop

Στους δρόμους κατά του ασφαλιστικού ξεχύνονται αγρότες, συνταξιούχοι, ναυτικοί, μηχανικοί και δικηγόροι. Τα τρακτέρ βρίσκονται παρατεταγμένα στους δρόμους την ώρα που απεργίες βρίσκονται σε εξέλιξη και νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζονται.

Οι ναυτικοί αποφάσισαν να δέσουν τα πλοία στα λιμάνια για 48 ώρες και οι αγρότες με τα τρακτέρ τους ετοιμάζονται να κλείσουν την κοιλάδα των Τεμπών.

Αύριο Πέμπτη, όπως πληροφορηθήκαμε χτες, από την συνέντευξη Τύπου τους, οι επιστημονικοί φορείς θα πραγματοποιήσουν νέο συλλαλητήριο

στα Προπύλαια στις 11:30. Ενώ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχουν πει πως την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα κάνουν 24ωρη απεργία.

Τι γίνεται με τους αγρότες;

Μέχρι τη μία και μισή το μεσημέρι αγρότες από έξι διαφορετικές περιοχές θα συναντηθούν στα Τέμπη, όπως, όμως, δηλώνουν θα παραταθούν με τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην γενική κυκλοφορία.

Στόχος των αγροτών είναι να μείνουν εκεί έως το Σάββατο.

Συνεχίζεται ο αγώνας στον Προμαχώνα με περισσότερα από 900 τρακτέρ την ώρα που μπλόκο στήνεται και στην περιοχή Κοκκινογείων που βρίσκεται στη Δράμα.

Να βγουν στους δρόμους ετοιμάζονται και οι αγρότες από τη Βόρεια Χαλκιδική και την ανατολική Θεσσαλονίκη οι οποίοι σκέφτονται να στήσουν μπλόκο στην περιοχή του αεροδρομίου.

Που αλλού υπάρχουν παρατεταγμένα τρακτέρ;

Στο Αιγίνιο ΠιερίαςΣτις δύο εισόδους στο νομό ΚιλκίςΣτην Παλαιά ΠέλλαΣτον Πλατανότοπο ΓιαννιτσώνΣτο Μηλότοπο και στις περιοχές ΑλεξάνδρειαΣτην ΚαβάσιλαΣτο πέμπτο χιλιόμετρο Κομοτηνής-Ξάνθης.

Αξίζει να τονιστεί πως στο κέντρο της Κομοτηνής οι αγρότες περιμένουν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που αναμένεται να τους επισκεφτεί.

Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, ετοιμάζουν να πραγματοποιήσουν και πορεία με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης, ενώ αναμένεται να κλείσουν και την Εγνατία Οδό.

Κινητοποιήσεις επίσης, έχουν επίσης, προγραμματίσει για σήμερα, Τετάρτη και οι αγρότες της Αχαΐας και της Ηλείας.

Οι αγρότες από την Σέρρες έχουν προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου, μπροστά από το τελωνείο του Προμαχώνα, για δέκα λεπτά.

Και οι Κρητικοί αντιδρούν και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις.

Την συμπαράσταση στους αγρότες δείχνουν και οι αλιείς

Έχουν δώσει ραντεβού με τα καΐκια τους στην προβλήτα Νέα Κρήνης που βρίσκεται στην Καλαμαριά στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου;

Κατεύθυνσή μας θα είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκη, όπου και σκοπεύουμε να εγκατασταθούμε επ’ αόριστο. Θα συγκεντρωθούμε όλοι οι παράκτιοι αλιείς από την ευρύτερη περιοχή του νομού μας, αλλά και τις τριγύρω περιοχές

photo:Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Στον αγώνα κατά του ασφαλιστικού ολόκληρη η χώρα- Όλες οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις appeared first on iPop.

Keywords
απεργιες, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, χωρα, απεργια, δραμα, θεσσαλονικη, σερρες, νέα, ipop, κινηση στους δρομους, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, απεργια μετρο, απεργια υπα, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια ταξι, απεργια 1 δεκεμβριου, απεργια γσεε, απεργια αδεδυ, μπλοκα αγροτων, ipop, χαλκιδικη, ωρα, βορεια, βρισκεται, γινεται, δωσει, εγνατια, εξελιξη, εξι, μπλοκο, πεμπτη, πλοια, προπυλαια, πρωι, ραντεβου, σαββατο, τελωνειο, τεμπη, τρακτερ, ωρες, αγωνας, κοιλαδα, μπροστα
Τυχαία Θέματα