Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης- Έπαθε εγκεφαλικό

11:01 1/7/2022 - Πηγή: iPop

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης απ’ την Πέμπτη.Ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για νοσηλεία στη Νευρολογική κλινική.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης  μέσα στο ίδιο 24ωρο ένιωσε μια έντονη ενόχληση, ένα μούδιασμα στην αριστερή του πλευρά. Την πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε δεν τον κράτησαν οι γιατροί μέσα και ο ίδιος υπέγραψε να φύγει από το νοσοκομείο.  Όταν γύρισε στις φυλακές οι ενοχλήσεις ήταν περισσότερες.

Την

είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται με εγκεφαλικό από χθες.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργείο:

Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού και είναι γεγονός ότι παρουσιάζει τις τελευταίες τέσσερις μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά και το δεξί πόδι. Τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και του είπε ότι πρέπει να κάνεις εξετάσεις. Ο γιατρός της φυλακής ξέρει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πρόσφατο εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί είδαν και τον ιατρικό του φάκελο, ότι η αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο για τη ζωή του

«Αυτό που έχει αξία είναι ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο, εχθές, για να είναι σήμερα στο δικαστήριο και οι γιατροί του λένε δεν σε αφήνουμε, εκτός και αν υπογράψεις, ότι με δική σου ευθύνη αν πάθεις κάτι δεν φταίμε εμείς. Υπογράφει για να μπορεί να είναι σήμερα στο δικαστήριο και εχθές το βράδυ υπάρχει μια έξαρση του προβλήματος και γίνεται διακομιδή στο νοσοκομείο. Επέστρεψε στις φυλακές με υπογραφή του και το βράδυ που επιδεινώθηκε η κατάσταση ξαναέγινε διακομιδή και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και απ’ ότι πληροφορούμε θα γίνει μάλλον και κάποια επέμβαση. Αυτή τη στιγμή έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο, δυστυχώς, αδρανοποιεί, καταστρέφει τα ζωτικά όργανα. Στην ίδια ηλικία με τον Πέτρο με την ίδια νόσο πέθανε και ο πατέρας του, γύρω στα 62 χρόνια», πρόσθεσε.

Αμέσως μετά είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υπέστη «έμφρακτο εγκεφαλικό, αν πάψει να είναι έμφρακτο και αιμορραγήσει, «έφυγε» από τη ζωή».

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό καθώς κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δύο απόπειρες σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης- Έπαθε εγκεφαλικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα