Στον Ελαιώνα η Αντζελίνα Τζολί μετά τον Πειραιά (photos)

12:20 16/3/2016 - Πηγή: iPop

Στον Ελαιώνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ Αντζελίνα Τζολί, έπειτα από την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης έφτασε στην Αθήνα η Αντζελίνα Τζολί η οποία επισκέφτηκε τους πρόσφυγες στον Πειραιά

λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζολί αναμένεται να επισκεφθεί και άλλους χώρους φιλοξενίας που βρίσκονται στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αν και από την Τρίτη αναμένονταν η διάσημη ηθοποιός να επισκεφθεί την Λέσβο τελικά το ταξίδι της άλλαξε προορισμό και έτσι έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Ελ. Βενιζέλος στις 10:20. Προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτήριο της Γενικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί η Αντζελίνα Τζολή, η ο οποία είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την επίσκεψη της στο λιμάνι του Πειραιά, η Αντζελίνα Τζολί θα αναχωρήσει για την Ειδομένη, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες , που την ήθελαν να πραγματοποιεί επίσκεψη και στον Ελαιώνα.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός επρόκειτο να μεταβεί στη Λέσβο, από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα, είχε υποβληθεί και σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο τελευταία στιγμή ακυρώθηκε.

Την ίδια στιγμή η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά είναι ασφυκτική και ομάδα Αφγανών κρατά φυλλάδια τα οποία αναγράφουν ότι ζητούν την μεταχείριση τους ως άνθρωποι.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όσα είπε στη συνέντευξη της στο Λίβανο.

photos:Menelaos Myrillas, Nick Libertas / SOOC

The post Στον Ελαιώνα η Αντζελίνα Τζολί μετά τον Πειραιά (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα