Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις φορολογικές δηλώσεις

09:35 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα, Τρίτη, το νομοσχέδιο, το οποίο καθορίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις. Σκοπός είναι η υποβολή να ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται νομοθετική παρέμβαση και σχετικά με την παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, καθώς με την ισχύουσα νομοθεσία η προθεσμία για την υποβολή είναι μέχρι το τέλος Απριλίου.

Τι ρυθμίζεται με τις τροπολογίες για τις φορολογικές δηλώσεις;Διευκρινίσεις για τη δήλωση του Συμφώνου
Συμβίωσης.Ο χρόνος καταβολής του πρόσθετου φόρου εισοδήματος. Σημειώνεται πως είναι προς εξέταση ένα μεγαλύτερο περιθώριο για την εξόφληση των εκκαθαριστικών από τους υπόχρεους. Επικρατέστερο σενάριο είναι οι 7 δόσεις.Η ρύθμιση αποφυγής των τεκμηρίων για ανέργους και φορολογούμενους με χαμηλά εισοδήματα

Θυμίζουμε πως, όπως είχε δηλώσει και ο Τρύφων Αλεξιάδης: «Την Τρίτη θα κατατεθούν οι τροπολογίες για τα θέματα που εκκρεμούν έτσι ώστε να ανοίξει το σύστημα των δηλώσεων. Την Παρασκευή θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο και οι δηλώσεις θα ανοίξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ή την Δευτέρα (20-21 Μαρτίου)».

The post Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις φορολογικές δηλώσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα