Στη Βουλή θα ψηφίζουν και απ’ έξω θα διαδηλώνουν. Πως θα πάτε στα συλλαλητήρια

10:15 22/5/2016 - Πηγή: iPop

Το βράδυ ψηφίζεται το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και τα εργατικά συνδικάτα καλούν σε διαδηλώσεις έξω από τη Βουλή!
Τα συλλαλητήρια κατά του “νέου αντεργατικού νομοσχεδίου” θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος και στην Ομόνοια, με την ΓΣΕΕ να αναφέρει πως “η μόνη απάντηση για τον ελληνικό λαό είναι η μαζική και ενωτική συμμετοχή

στο συλλαλητήριο και ο συνεχής αγώνας”

Αλλά και η ΑΔΕΔΥ ζητά μαζική συμμετοχή για “να μην περάσει το νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων, να μην περάσει ο αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων και να αποτραπεί η φοροεπιδρομή”.

Και το ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο. Με την συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί στις 5.30 μ.μ. στην Ομόνοια, “ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο, που η κυβέρνηση προωθεί να ψηφιστεί με τη διαδικασία του «επείγοντος», ξανά μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως έκανε και με το νόμο – λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό – Φορολογικό”.

Στο συλλαλητήριο καλεί και η ΠΑΣΕΒΕ. Οι προσυγκεντρώσεις για την Αθήνα έχουν οριστεί στις 5 μ.μ.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί «την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία να κατέβουν μαζικά και μαχητικά και να πλημμυρίσουν την πλατεία Συντάγματος» στις 5:30 το απόγευμα στο συλλαλητήριο εργατικών συνδικάτων και λαϊκών φορέων στο Σύνταγμα. Σημείο συνάντησης της ΛΑΕ, Όθωνος και Αμαλίας.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα μαζικής μεταφοράς;

Μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ συνεχίζουν τη 48ωρη απεργία.
24ωρη απεργία σήμερα και σε λεωφορεία και τρόλεϊ.
Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός σιδηρόδρομος.

The post Στη Βουλή θα ψηφίζουν και απ’ έξω θα διαδηλώνουν. Πως θα πάτε στα συλλαλητήρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα