Σταμάτα να το κάνεις! Έτσι παίρνεις παραπάνω βάρος

20:19 14/8/2021 - Πηγή: iPop

Οι υποχρεώσεις πολλές φορές σε κάνουν να ξεχνάς να τρέφεσαι. Και δεν φτάνεις που δεν τρως σωστά, δεν τρως και με τον κατάλληλο τρόπο. Τρως όρθιος, τρως γρήγορα με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι «αφού δεν τρώω πολύ, γιατί παίρνω κιλά». Γιατί όταν τρως όρθιος παίρνεις βάρος; Σου έχουμε τους λόγους και πρέπει να δώσεις πολλή προσοχή.

Οι λόγοι που όταν τρως όρθιος παίρνεις βάρος

Η στάση τους σώματος σε οδηγεί σε υπερκατανάλωση

Όσο τρως όρθιος, ο οργανισμός λειτουργεί, με αποτέλεσμα να καις θερμίδες. Το γεγονός αυτό, κάνει την πέψη γρηγορότερη, με σκοπό να μην προκαλείται η αίσθηση του κορεσμού.

Όσο δεν νιώθεις πεινασμένος τρως και όσο τρως παίρνεις βάρος, σε πολύ σύντομο χρόνο και μετά τρέχεις να χάσεις βάρος.

Πεινάς πιο συχνά

Ως αποτέλεσμα του παραπάνω λόγου, έρχεται αυτός. Καις θερμίδες, δεν νιώθεις χορτάτος, πεινάς περισσότερο και ναι τρως περισσότερο. Όταν τρως όρθιος, πέρα από το μέγεθος το γευμάτων χορταίνεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Βέβαια, το ότι χορταίνεις πιο γρήγορα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι πλεονέκτημα. Πρέπει να το διορθώσεις άμεσα, για να μην καταλήξεις να ψάχνεις δίαιτες για να χάσεις βάρος.

Τσιμπολογάς πιο εύκολα

Τρέχεις, δεν έχεις χρόνο και καταναλώνεις μικρά γεύματα. Ένα τοστάκι, ένα γλυκάκι, ένα καναπεδάκι, μια μικρή αραβική. Τροφές που δεν αποτελούν ούτε μεσημεριανό, παρά μόνο σνακ για δεκατιανό. Και το δεκατιανό τι είναι; Ένα μικρό σνακ για να σου «ξεγελάσει» την πείνα πριν από ένα κύριο γεύμα. Τα πολλά και συνεχόμενα δεκατιανά δεν ξεγελούν για λίγο την πείνα, αλλά προσθέτουν αθόρυβα βάρος.

Προκαλείται φούσκωμα

Η ορθοστασία ναι μεν προκαλεί γρήγορη πέψη, ωστόσο μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ. Τι σημαίνει αυτό; Η γρήγορη κατανάλωση φαγητού είναι λόγος για κακή λειτουργία του οργανισμού και συνάμα στην κακή πέψη. Η κακή πέψη προκαλεί φούσκωμα, γεγονός που είναι αιτία για την αύξηση του σωματικού σου βάρους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Σταμάτα να το κάνεις! Έτσι παίρνεις παραπάνω βάρος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα