Σου περίσσεψαν μακαρόνια από χθες; Η ιδανική συνταγή για να αξιοποιήσεις τα leftovers σου είναι εδώ!

16:15 10/11/2022 - Πηγή: iPop

Γλυκά ζυμαρικά έχεις φάει ποτέ σου; Είμαι σίγουρη πως όχι! Αλλά γιατί παραξενεύεσαι; Αν το σκεφτείς καλά, τα μακαρόνια από μόνα τους έχουν μία πολύ flat γεύση, οπότε γιατί να μην τους βάλεις λίγη σοκολάτα; Εντάξει, η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να μην περιλαμβάνει σοκολάτα, αλλά είναι ιδανική σε περίπτωση που έβρασες μακαρόνια χθες και σου

περίσσεψαν και για την επόμενη μέρα, αλλά βαριέσαι να απολαύσεις πάλι τις ίδιες γεύσεις. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και εντυπωσιάσου!

Αξίζει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι την συγκεκριμένη συνταγή μπορείς να την επιχειρήσεις και χωρίς τα leftovers!

Το πιο νόστιμο κρύο πιάτο με ζυμαρικά που θα φτιάξεις σε λίγα λεπτά

Γλυκά ζυμαρικά: Τα υλικά που θα χρειαστείς220 γρ. μακαρόνια βρασμένα4 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο1/4 φλιτζάνι ζάχαρη 6 μεγάλα αυγά

Φρέσκια ντομάτα, σπανάκι και ρικότα: Το απόλυτο γεύμα με ζυμαρικά, έτοιμο σε 15 λεπτά

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 κι ετοιμάζουμε ένα ταψί για να το βάλουμε αργότερα στον φούρνο.Βάζουμε τα βρασμένα μακαρόνια σε ένα ταψί και στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και αλάτι κατά βούληση. Αφήνουμε το βούτυρο ένα-δυο λεπτά να μαλακώσει. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά μέχρι να λιώσει όλο το βούτυρο. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στο έτοιμο ταψί.Σε ένα μεσαίο μπολ χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε τα αυγά πάνω από τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και καλύπτουμε αλουμινόχαρτο.Ψήνουμε για 50 λεπτά κι έπειτα αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.Σερβίρουμε όσο τα μακαρόνια μας είναι ακόμα ζεστά και μόλις κρυώσουν, ό,τι περισσέψει το βάζουμε στο ψυγείο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σου περίσσεψαν μακαρόνια από χθες; Η ιδανική συνταγή για να αξιοποιήσεις τα leftovers σου είναι εδώ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σου,sou